Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.11.2023

Ιχθύ, είσαι σε μία περίεργη φάση

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.11.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, θέλεις να κάνεις ξεκάθαρο στους άλλους πως το να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και να καταφέρεις κάποια στιγμή να αναγνωριστεί η αξία σου, είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για σένα! Σε σημείο πάθους όμως! Μπορεί όλο αυτό να έχει να κάνει με το γεγονός ότι θέλεις να δείξεις την δυναμική σου… Έχεις λίγο την αίσθηση πως έχεις μαλακώσει, πως κάνεις πολύ πιο εύκολα πίσω σε κάποια πράγματα, κάτι που δεν το είχες… Να σε πληροφορήσω πως αυτό δεν είναι αρνητικό!   Ένα οικονομικό πλάνο που πιθανότατα να είχες στα σκαριά, σήμερα φαίνεται να ξεκινά δυναμικά! Αλλαγές στο οικονομικό κομμάτι έρχονται να δώσουν μία νέα ροή! Και το απρόσμενο αφενός είναι κάτι που το αγαπάς, αφετέρου είναι κάτι που θα σου δώσει ένα παραπάνω κίνητρο να συνεχίσεις την σκληρή δουλειά σήμερα!

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, είσαι σε μία φάση πιο φιλοσοφική! Έχεις την ανάγκη να ψάξεις σε μεγαλύτερο βάθος φιλοσοφικά ζητήματα, τάσεις που μπορεί να σε απασχολούν ή που νιώθεις πως μπορούν να επηρεάσουν με κάποιο τρόπο τη ζωή σου και να την αλλάξουν ακόμα και ριζικά! Είναι μία μέρα άτυπης αλλά βαθιάς περισυλλογής για εσένα! Στην περίπτωση που είσαι σόλο, σήμερα μέσα από την παρέα σου θα υπάρξει μία πολύ όμορφη γνωριμία, με ένα αρκετά ρομαντικό μουντ που έχεις καιρό να νιώσεις και ίσως το θέλεις στη ζωή σου αυτή την περίοδο! Και έτσι όπως είσαι κάπως φορτωμένος συναισθηματικά, υπάρχει μία ξαφνική συνεργασία η μία πρόταση από κει που δεν το περιμένεις, που φαίνεται πως θα αλλάξει την κατάσταση σημαντικά! Πριν μπεις στη διαδικασία να την απόρριψης επειδή σου φαίνεται υπερβολική, εξέτασέ την προσεκτικά!

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, προσπαθείς να βρεις τις αιτίες αλλά και τις ρίζες κάποιον ζητημάτων που σε απασχολούν πολύ καιρό τώρα… Είναι μία μέρα ιδιαίτερα βαριά και βαθιά για εσένα, καθώς μπαίνεις σε ένα πιο διερευνητικό μουντ! Έχεις ανάγκη να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια σήμερα για να μπορέσεις να επανέλθεις! Μπορείς όμως να διοχετεύσεις όλη αυτή την ένταση στο να οργανώσεις τα βήματά σου για να κάνεις πράγματα που θα κεντρίσουν τα βλέμματα και θα σε ανεβάσουν επαγγελματικά! Εκεί σήμερα, αν το εκφράσεις, θα κάνεις πολύ καλή δουλειά, καθώς έχεις και μια ιδιαίτερη έμπνευση για αυτό! Στη δουλειά σου είσαι επίσης δραστήριος και αποτελεσματικός, καθώς κινείσαι άμεσα και αποφασιστικά, ιδιαίτερα για ζητήματα που σε αφορούν άμεσα! Έτσι άλλωστε μπορείς να εκφραστείς και με μεγαλύτερη άνεση, χωρίς να σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι!

Καρκίνος
Ενώ το ένστικτό σου, Καρκίνε, σου λέει πως σήμερα δε συμβαίνει κάτι, καθώς δεν ακούς καμπανάκια να χτυπάνε στα αυτιά σου, εσύ επιμένεις πως το αμόρε κάτι σου κρύβει! Μπορεί να το έχεις αυτό με τους συνεργάτες σου πάλι… Σα να σου κρύβουν πράγματα, σα να σου λένε τα μισά… Αλλά και πώς να μη το κάνουν, όταν βλέπουν το βλέμμα σου και μόνο σήμερα… Άλλωστε, σήμερα έχεις στο μυαλό σου κάποια περιστατικά στη δουλειά που δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις… Τα ανακαλείς στο μυαλό σου και μπορεί να ξεκινήσεις συζητήσεις που θα εξελιχθούν περίεργα… Μια νέα γνωριμία σήμερα, μέσα από την παρέα σου θα εξελιχθεί σε φλερτ χωρίς να το καταλάβεις! Κι αυτό γιατί το άτομο αυτό θα σε κερδίσει με την εξαλλοσύνη του! Θα σε ιντριγκάρει αυτό και θα σε κάνει να ασχοληθείς μαζί του αρκετά!

Λέων
Κάτι δεν σου ταιριάζει σήμερα, Λέοντα! Δε σου κάθεται καθόλου καλά! Και αυτό το κάτι πιθανότατα να είναι από τον χώρο της δουλειάς σου! Γίνεσαι πιο καχύποπτος, πιο διερευνητικός και πιο απόμακρος, καθώς έτσι πιστεύεις πως θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να βρεις και τι μπορεί να συμβαίνει! Έχε λίγο το νου σου απλά στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι πάνω στο κομμάτι αυτό σήμερα… Γίνεσαι λίγο παραπάνω εκρηκτικός! Πέρα από αυτό, σήμερα έχεις μία πιο ερωτική διάθεση, την οποία θέλεις να βγάλεις μέσα από ρομαντικές στιγμές! Πιθανότητα να θέλεις να βγάλεις τις φαντασιώσεις σου με το αμόρε, πράγμα καθόλου κακό! Στο σπίτι χρειάζεται να είσαι λίγο προσεκτικός, καθώς υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν συγκρούσεις ή να πεις κάποια πράγματα πιο έντονα… Μια απρόσμενη εξέλιξη θα σε μπουστάρει πολύ επαγγελματικά σήμερα!

Παρθένος
Σήμερα αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που έχουν πολλές λεπτομέρειες, Παρθένε… Να ψάξεις να βρεις κρυμμένα νοήματα. Να βρεις πιθανές ερμηνείες που κρύβονται πίσω από λεγόμενα ή πράξεις άλλων ανθρώπων! Αυτό κινεί την περιέργειά σου και σε κάνει να νιώθεις πιο δημιουργικός, καθώς έχεις ελευθερία χώρου αλλά και κινήσεων σήμερα για να χτίσεις ένα σενάριο μέσα στο μυαλό σου. Ένα σενάριο μέσα από το οποίο θα δικαιολογείς πράγματα… Η μέρα όμως, πέρα από αυτό, έχει και έναν πιο ρομαντικό χαρακτήρα! Βρες λίγο χρόνο να αφιερώσεις στο αμόρε σου και να δείξεις, με όποιον τρόπο μπορείς, τα συναισθήματά σου! Λίγη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι, καθώς φαίνεσαι απόλυτος, κοφτός και επιθετικός! Το γεγονός ότι κανένας δεν μπορεί να σε πιάσει πουθενά το θεωρώ πλέον δεδομένο, αλλά ας το αναφέρω και για σήμερα…!

Ζυγός
Σήμερα θα καταλάβεις τον λόγο για τον οποίο συμβαίνουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα στο σπίτι σου, Ζυγέ! Αυτές οι εμπειρίες έχουν έναν μεταμορφωτικό χαρακτήρα, που θα σου δώσουν κάποια σημαντικά στοιχεία για να προσθέσεις στο χαρακτήρα σου! Πιθανότατα ένα σοβαρό ζήτημα να σε απασχολεί περισσότερο σήμερα. Όσο όμως δουλεύεις πάνω σε αυτό και βρίσκεις ή προσπαθείς να βρεις πιθανές λύσεις, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα! Ένα ξαφνικό συμβάν που θα σε αναγκάσει να αναλάβεις δράση και να χειριστείς με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο τα οικονομικά σου παίζει πολύ σήμερα… Επίσης, φαίνεται πως η δημιουργικότητα που νιώθεις να σε πλημμυρίζει διοχετεύεται καλύτερα στο κομμάτι της δουλειάς…

Σκορπιός
Η μέρα σήμερα, Σκορπιέ, σε θέλει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός και καχύποπτος με τους άλλους… Ο τρόπος με τον οποίον επικοινωνείς με τους άλλους δείχνει πως χρειάζεσαι περισσότερα πράγματα για να μπορέσεις να εμπιστευτείς ή να βασιστείς σε αυτά που σου λένε οι αλλοι… Όμως, σε ένα διαφορετικό επίπεδο, σήμερα φαίνεται πως είσαι περισσότερο αφοσιωμένος σε κάτι πιο δημιουργικό! Έχεις μια ιδιαίτερη έμπνευση και θέλεις να την εκφράσεις με κάθε τρόπο. Είτε αυτό έχει να κάνει με το ότι θέλεις να εκφραστείς όσο περισσότερο μπορείς, να νιώσεις πως αναλαμβάνεις δράση και να μπεις ενεργά στο να καταφέρεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου! Προσπάθησε να χειριστείς ήρεμα ένα οικονομικό ζήτημα -πιθανότατα κάποια χρήματα που σου χρωστάνε- και να μην αρχίσεις τα καρφιά… Ανάφερέ το χωρίς μπηχτές!

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, είναι μία καλή μέρα για να δεις με ένα διαφορετικό μάτι το οικονομικό σου! Η μέρα όμως έχει την τάση να σου το κάνει μία μικρή εμμονή… Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να το έχεις λίγο στο μυαλό σου… Κατά τα άλλα, σήμερα έχεις την ανάγκη να δεις κάποια πράγματα πιο ρομαντικά, να ζήσεις μια εμπειρία συναισθηματική που θα σου δώσει μια πιο όμορφη διάθεση! Η ψυχολογία σου είναι έντονη και νιώθεις ιδιαίτερα δραστήριος για να δουλέψεις κάποια ζητήματά σου πιο σοβαρά, πιο άμεσα και όσο πιο αποτελεσματικά μπορείς! Αυτό που θέλει προσοχή επίσης είναι η τάση σου να αναφερθείς σε ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει ή που όσο και να προσπαθείς, δεν έχεις καταφέρει να αφήσεις πίσω… όμως φαίνεται πως θέλεις να δώσεις έναν αέρα άμεσης ανανέωσης και αλλαγής στην καθημερινότητά σου!

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, η έντασή σου φαίνεται να κορυφώνεται σημαντικά… Συνεχίζεις να είσαι ευέξαπτος, αρκετά πιο επιφυλακτικός με τους ανθρώπους και προσπαθείς να βρεις το πίσω κείμενο σε αυτά που βλέπεις και ακούς! Όλο αυτό πολλαπλασίασε το επί 10 και μπορεί να πλησιάσεις τον τρόπο με τον οποίο νιώθεις… Όμως, μέσα σε όλη αυτή την εκρηκτική διάθεση, μπορείς και αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα πιο εύκολα. Επειδή έχεις τη δυνατότητα να καταλάβεις κάποια πράγματα που δε λέγονται και μπορείς να ελιχθείς πιο εύκολα, αρκεί πάντα να διατηρείς την ψυχραιμία σου! Επίσης, έχεις την θέληση αλλά και την δυνατότητα να δράσεις άμεσα και πολύ αποτελεσματικά σήμερα! Αρκεί να στοχεύσεις την συναισθηματική σου διάθεση σωστά!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, αυτό που θέλεις περισσότερο από το οτιδήποτε είναι να μπορέσεις να δουλέψεις με ησυχία και ηρεμία! Το «ηρεμία» δεν είναι χαρακτηριστικό σου, όμως είναι κάτι που έχεις αρκετά ανάγκη για να μπορέσεις να παραμείνει συγκεντρωμένος και να αποδώσεις τα μέγιστα! Έτσι λοιπόν, η πλήρη απομόνωση είναι κάτι που επιδιώκεις σήμερα έντονα! Έχεις και κάποια ζητήματα που πρέπει να δουλέψεις, τα οποία δε λύνονται μέσα από τη συζήτηση με φίλους… Στο επαγγελματικό κομμάτι υπάρχει μία έντονη κινητικότητα, καθώς αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες, κινείσαι πιο δραστήρια μέσα στη δουλειά και αυτό αναγνωρίζεται. Ίσως χρειαστεί να βρεις λίγο τη χρυσή τομή – να το προσπαθήσεις τουλάχιστον – γιατί στο σπίτι υπάρχει ένα μικρό χάος…

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, είσαι σε μία περίεργη φάση! Από τη μία θέλεις είσαι αρκετά απόμακρος από τους φίλους σου, καθώς είσαι σε μία φάση ελέγχου των ατόμων που έχεις γύρω σου! Τεστάρεις, τσεκάρεις και είσαι σε μία κατάσταση που θέλεις να αποφασίσεις ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει… Χωρίς απαραίτητα να το ολοκληρώσεις αυτό σήμερα. Απλά σε πιάνει! Από την άλλη, έχεις μία πάρα πολύ ωραία διάθεση, αρκετά ρομαντική και έχεις ανάγκη να πάρεις αποστάσεις από όλους και από όλα. Ακόμα και από την πραγματικότητα! Μπορεί να μπλεχτείς σε συζητήσεις μέσα στη μέρα που, αν ακούσεις προσεκτικά, θα ακούσεις πράγματα που μπορεί να ανοίξουν προοπτικές και να σε φέρουν κοντά σε νέες εμπειρίες που θα επηρεάσουν σημαντικά την κοσμοθεωρία σου! Αν έχεις θέματα με δικαστήρια ή γενικά νομικές υποθέσεις, θα έχεις νέα σήμερα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ