Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 07.04.2023

Σε πιάνει μια ρούχλα, Τοξότη σήμερα και δεν θες να κάνεις τίποτα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 07.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Η ένταση πέφτει, η οργάνωση έρχεται όμως και σου δείχνει πόσο σημαντική είναι, Κριέ. Σήμερα λοιπόν, είναι μια μέρα που θα κληθείς να δουλέψεις οργανωμένα και με ρυθμό για να μπορέσεις να βρεις μια άκρη σε θέματα που σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια. Αποδοτικό σήμερα είναι και το φλερτ σου… Οπότε είναι μια καλύτερη μέρα από τη χτεσινή, έτσι;

Ταύρος
Μετά την καταιγίδα, πάντα υπάρχει το άνοιγμα του ουρανού και σήμερα είναι μια ωραία μέρα για να ασχοληθείς με τη σχέση σου. Επίσης, ευκαιρία να εξομαλύνεις διαφορές με συναδέλφους στη δουλειά και να κάνεις λίγο πιο ανάλαφρο το κλίμα. Ξέρω, βαριέσαι, αλλά είναι μια ευκαιρία. Ξεκουνήσου!

Δίδυμοι
Η ρουτίνα στη δίνει – είναι ξεκάθαρο αυτό, Δίδυμε! Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να κάνεις τη ρουτίνα σου πιο αποδοτική. Αποδοτική σε όποιο τομέα σε απασχολεί περισσότερο (ξέρω είναι το οικονομικό, μη το αρνείσαι)! Έχεις μια οργανωτική διάθεση που θέλεις να την εκτονώσεις κάπου. Η δουλειά σήμερα είναι ένας τομέας που μπορεί να αποδώσει καλά!

Καρκίνος
Διάθεση να περάσεις καλά, Καρκίνε, μυρίζομαι! Παρασκευή σήμερα και θέλεις να το ρίξεις λίγο έξω, και με το δίκιο σου. Η βδομάδα ήταν περίεργη. Βγες με την παρέα σου και δώσε βάση στο «σημασία έχει η παρέα» για να περάσεις καλά! Μπορεί να συζητήσεις κάτι για δουλειά, με θετικό αποτέλεσμα!

Λέων
Κι αφού πέρασε το χτεσινό drama που έζησες με κάθε υπερβολή σου, Λέοντα, σήμερα σκέφτεσαι να το μαζέψεις και να χαλαρώσεις λίγο. Το σπίτι, μαζί με φίλους είναι μια ωραία λύση που σε βολεύει για να βρεις λίγο τις ισορροπίες σου και να έρθεις πιο κοντά με εκείνους που αντιλαμβάνεσαι πως απομακρύνθηκαν από τα χτεσινά σου καμώματα!

Παρθένος
Ήρθε η ώρα που περίμενες από χτες, Παρθένε: να προγραμματίσεις και να κάνεις τον απολογισμό της χτεσινής μέρας. Έχεις όμως την τάση να ασχοληθείς διεξοδικά με το χτες, για να προλάβεις τα επόμενα που θα έρθουν. Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα και στόχευσε στο τι μπορείς να κάνεις αύριο για να προετοιμαστείς καλύτερα. Η μέρα δεν έχει αρνητικό πρόσημο, όσο εσύ δεν κάνεις τα πράγματα υπερβολικά…

Ζυγός
Ζυγέ, ψάχνεις εσύ την ηρεμία. Σήμερα, είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να δεις τι γίνεται με το πορτοφόλι σου, το internet banking σου και ό,τι οικονομικό μπορεί να σου δώσει μια εικόνα. Θέσε στόχους σήμερα! Είναι μια μέρα που μπορείς να ξεκινήσεις δυναμικά.

Σκορπιός
Ξέρω, κατάφερες να επιβιώσεις από το χτεσινό. Σήμερα λοιπόν, είναι μια μέρα αρκετά καλή για να κινητοποιηθείς μεθοδευμένα και αποφασιστικά για να κάνεις κάποια βήματα παρακάτω. Το καλό είναι πως ο τρόπος σκέψης σου είναι τέτοιος, οπότε θα μπεις εύκολα στη ροή που χρειάζεσαι!

Τοξότης
Σε πιάνει μια ρούχλα, Τοξότη σήμερα και δεν θες να κάνεις τίποτα. Το μέσα σου όμως, δεν θα σε αφήσει έτσι, γιατί χρειάζεται να κάνεις πραγματάκια σήμερα. Κάνε κάτι που μπορεί να βελτιώσει αυτό το βάλτωμα που νιώθεις! Είναι μια μέρα που μπορείς να κερδίσεις σε πολλά, αν δε μείνεις μόνος στο κρεβάτι…

Αιγόκερως
Κάνεις επαφές με άτομα που μπορεί να ενισχύσουν τη δουλειά σου, Αιγόκερε! Και το θετικό είναι πως οι επαφές γίνονται σε κλίμα διασκέδασης, επομένως δε δίνεις την εικόνα του εργασιομανούς, που όλοι ξέρουμε! Πιθανές νέες συνεργασίες και επαφές για νέα ανοίγματα στη δουλειά σήμερα!

Υδροχόος
Υπάρχει ένα κλίμα στη δουλειά που φαίνεται να αναγνωρίζεται η συμβολή σου! Το ότι το αντιλαμβάνεσαι, Υδροχόε, σου δίνει ένα παραπάνω κίνητρο για να κάνεις κάτι παραπάνω και να πάρεις εύσημα ή και μια πρόταση για κάτι καλύτερο! Οργανώσου και συνέχισε τη δουλειά που κάνεις, γιατί αυτό αποδίδει σήμερα!

Ιχθύες
Σήμερα έχεις ένα αίσθημα δικαίου μέσα σου, που σε πλημμυρίζει και θέλεις να το βρεις… Το πιθανότερο είναι πως θα διεκδικήσεις πράγματα στη δουλειά σου. Αν το κάνεις σωστά και με τρόπο που δε θα φανεί χειριστικός, θα μπορέσεις να πάρεις αυτό που θες και με τρόπο πρωτόγνωρο για σένα, Ιχθύ! Αν δεν υποκύψεις, θα σε παραδεχτώ, να το ξέρεις!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ