Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 21.04.2023

Εκεί που είσαι καλοδιάθετος και χαμογελαστός, εκεί σήμερα σε πιάνει μια περίεργη διάθεση, Δίδυμε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Παρασκευής 21.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Το χρήμα σε απασχολεί, Κριέ, κι όσο προκύπτουν απρόοπτα θεματάκια που σε βγάζουν από την ηρεμία σου (λέμε τώρα), εσύ τόσο προσπαθείς να βρεις τρόπους να περιορίσεις αυτές τις «διαρροές», αλλά και να αυξήσεις το εισόδημά σου. Ξαφνικές ιδέες και προτάσεις οικονομικού ενδιαφέροντος!

Ταύρος
Ταύρε, σήμερα η μέρα έχει μια περίεργη ένταση, σα να σε χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα στα καλά καθούμενα. Υπάρχει μια ενέργεια γύρω σου που σου δημιουργεί μια ανησυχία και φέρεσαι κάπως κυκλοθυμικά. Σα να θέλεις να προλάβεις καταστάσεις που στην ουσία δεν υπάρχουν…

Δίδυμοι
Εκεί που είσαι καλοδιάθετος και χαμογελαστός, εκεί σήμερα σε πιάνει μια περίεργη διάθεση, Δίδυμε, και θέλεις να συζητήσεις πράγματα που σε απασχολούν. Είτε δικά σου προσωπικά, είτε θέματα που σχετίζονται με άλλους. Απλά νιώθεις ότι πρέπει να λυθούν για να φύγει ένα βάρος δικό σου. Από το πουθενά όμως όλο αυτό!

Καρκίνος
Καρκίνε, ξαφνικές έξοδοι, επαφές με άτομα που ίσως έχεις καιρό να δεις ή να ακούσεις νέα τους σε βγάζουν από το σπίτι σήμερα! Η διάθεση ανεβαίνει, αν και δε θα λείψει η κυκλοθυμία σου. Είναι μια καλή ευκαιρία να ανοίξεις τον κύκλο σου! Μη γίνεσαι μίζερος και μην σκέφτεσαι πολύ τα πράγματα σήμερα!

Λέων
Λέοντα, η καριέρα σου και η επαγγελματική σου σταδιοδρομία περνάνε από λεπτό κόσκινο σήμερα. Έχεις ιδέες και προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο να τις εφαρμόσεις για να φέρεις μια καινοτομία! Το θέμα (και αυτό που σε απασχολεί περισσότερο) είναι να βρεις έναν τρόπο να το κάνεις χωρίς να δημιουργήσεις σοκ και αρνητικές εντυπώσεις (δύσκολο αυτό!).

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, αναρωτιέσαι: πού πάω; Τι κάνω στη ζωή μου; Τι πρέπει να βελτιώσω για να γίνω ακόμα καλύτερος; Οι ιδέες σου και η φιλοσοφία ζωής σου περνά από διερευνητικό πρίσμα, το οποίο είναι διαφορετικό! Προσπαθείς να δεις τα πράγματα απλά και ουσιαστικά! Σήμερα οι λεπτομέρειες δε βοηθούν και το αντιλαμβάνεσαι!

Ζυγός
Η οικονομική διαχείριση σήμερα απαιτεί τη δημιουργικότητα σου αλλά και τη δυνατότητα να σου να βρεις νέες λύσεις. Πιθανόν να υπάρξουν ξαφνικές «αναλαμπές» ή να αποφασίσεις να θυμηθείς συμβουλές για το πώς να διαχειριστείς τα χρήματα σου (αλλά και τα κοινά οικονομικά σε περίπτωση συγκατοίκησης με το αμόρε)!

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα προσπαθείς να κατανοήσεις τι συμβαίνει στη σχέση σου αλλά και στις συνεργασίες σου. Μετά από μια διαδικασία παρατήρησης (μόνιμη όμως) θέλεις να δεις αν αυτά που έχεις αντιληφθεί έχουν βάση και υφίστανται! Βαθιά νοητική διεργασία σήμερα στα θέματα αυτά που θα απασχολήσουν όλη τη μέρα σχεδόν!

Τοξότης
Η καθημερινότητά σου θέλει μια αλλαγή! Κυρίως, εστιάζεις στον τρόπο που προσεγγίζεις τα θέματα της καθημερινότητας σου σήμερα, Τοξότη! Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε κάνουν να μην αντιμετωπίζεις βαρετά και με ανία την καθημερινότητά σου! Θέλεις μια νέα νότα που θα σε κάνει πιο ευδιάθετο!

Αιγόκερως
Σήμερα τα πλάνα σου θα αλλάξουν, Αιγόκερε! Εσύ μπορεί να έχεις σκοπό να δουλέψεις για να καλύψεις υποχρεώσεις στη δουλειά και να προλάβεις deadlines, όμως το πλάνο έχει έξοδο, διασκέδαση και παρέα με φίλους, γνωριμίες και φλερτ! Ξέρω δε θες, αλλά θα το ευχαριστηθείς και θα σε βοηθήσεις να χαλαρώσεις!

Υδροχόος
Το σπίτι, οι υποχρεώσεις του αλλά και πιθανά θέματα με το παρελθόν έρχονται σήμερα να σου δημιουργήσουν ένα σοκ, γιατί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η μέρα φαίνεται φορτισμένη καθώς το μυαλό σου γεμίζει με αυτά τα θέματα, και ενώ έχεις πιθανές λύσεις, δυσκολεύεσαι να τις εφαρμόσεις!

Ιχθύες
Αντιλαμβάνεσαι πως κάτι πρέπει να αλλάξει στον τρόπο που επικοινωνείς, Ιχθύ! Κατά συνέπεια, κάτι χρειάζεται να αλλάξει στον τρόπο σκέψης σου και στο πώς εκφράζεις αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις! Περίεργη διεργασία σήμερα που ταράζει τα νερά σου και ίσως να σε κάνει να νιώθεις αμήχανα…

@athensvoiceofficial

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 17 ως 23 .by @Aggeliki Manousaki #μανουσακη #manousaki #zwdia #ζωδια #astrologytiktok #anadromosermis #zwdiagreece

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice
@athensvoiceofficial

οριστε το ΠΑΡΤ 2 ☀️ 17-23/4 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ . by @Aggeliki Manousaki #μανουσακη #manousaki #zwdia #ζωδια #astrologytiktok #zwdiagreece #athensvoice #greektiktok

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ