Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20.04.2023

Κριέ, σαν να πλησιάζει μια μεγάλη στιγμή

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σαν να πλησιάζει μια μεγάλη στιγμή, Κριέ. Μια σημαντική στιγμή! Νιώθεις πως ήρθε η ώρα να κλείσεις ένα κεφάλαιο… Κάτι έχει κάνει τον κύκλο του για σένα και απλά ήρθε η ώρα να το πάρεις απόφαση… Κατά βάθος είσαι έτοιμος από καιρό, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να το κάνεις!

Ταύρος
Ταύρε, το φως πέφτει στο παρασκήνιο που υποπτεύεσαι εδώ και καιρό και το πράγμα ξεκαθαρίζει για σένα! Υποψίες, σκέψεις αλλά και παρασκηνιακά γεγονότα έρχονται στην επιφάνεια για να σε οδηγήσουν στο να πάρεις την απόφαση και να βάλεις ένα τέλος σε όλα αυτά. Μόνο έτσι θα γίνει η νέα αρχή που θέλεις!

Δίδυμοι
Δίδυμε, ήρθε η ώρα να ξεσκαρτάρεις παρέες και ομάδες με τις οποίες εμπλέκεσαι! Αυτό από τη μία μπορεί να σημαίνει πονοκέφαλο για σένα, καθώς δε θες να αποχωρίζεσαι φίλους, από την άλλη όμως, χρειάζεται να το κάνεις για να πας ένα βήμα παρακάτω και να ξεκολλήσεις ίσως από το τέλμα που νιώθεις και βιώνεις!

Καρκίνος
Η πόρτα στη δουλειά σου είναι έτοιμη να κλείσει, Καρκίνε! Αποφασισμένος να τα βροντήξεις όλα και να κάνεις μια μεγάλη έξοδο, καθώς βλέπεις πως δεν υπάρχει η προοπτική εξέλιξης εκεί που βρίσκεσαι! Παρορμητική ή μετά από πολλή ανάλυση, αυτή είναι η σκέψη αλλά και η μόνη απόφαση που επικρατεί στο κεφάλι σου!

Λέων
Η φιλοσοφία σου αλλάζει, Λέοντα! Τα πράγματα γύρω σου εξελίσσονται κι εσύ νιώθεις την ανάγκη να ακολουθήσεις (μέχρι ένα σημείο) το ρεύμα για να μπορέσεις να παραμείνεις μέλος της κοινωνίας και να συνεχίζουν να σε θαυμάζουν! Ιδέες λοιπόν που τις βρίσκεις παρωχημένες μπαίνουν στην άκρη και το πλάνο σου παίρνει νέα τροπή!

Παρθένος
Κάτι αλλάζει στα έσοδά σου, Παρθένε. Φαίνεται κάτι να αλλάζει μέσα σου στο κομμάτι των επαγγελματικών που θα σε κάνει να διαχειριστείς καλύτερα φοβίες και άγχη που σε κρατούν πίσω. Κάτι τελειώνει για να μπορέσεις να πάρεις μπρος και να κάνεις αυτό που ήθελες τόσο καιρό!

Ζυγός
Ζυγέ, οι συνεργασίες σου μπαίνουν ακόμα περισσότερο στο μικροσκόπιο και εξετάζεις διεξοδικά όχι μόνο κατά πόσο μπορούν να συνεχίσουν να υφίστανται, αλλά και ποιες έχουν τις προοπτικές να συνεχίσουν να υφίστανται! Υπάρχουν διλήμματα και σκέψεις για τι πρέπει να διακόψεις, αλλά είσαι σε αυτό το μουντ!

Σκορπιός
Συνήθειες και συνθήκες της καθημερινότητάς σου σε απασχολούν και σήμερα Σκορπιέ. Η διαφορά όμως είναι πως σήμερα θα πάρεις την απόφαση να κάνεις μια αξιολόγηση και να διακόψεις όλες εκείνες τις συνήθειες που δεν σε εξυπηρετούν πλέον! Ήρθε η ώρα (και το νιώθεις και μέσα σου) για να κάνεις κάτι διαφορετικό που θα αναζωογονήσει την καθημερινότητά σου!

Τοξότης
Δημιουργικός και ερωτευμένος μου φαίνεσαι, Τοξότη! Έχεις μια όρεξη για να κάνεις πράξη αυτά που αγαπάς περισσότερο σήμερα και θέλεις να το κάνεις με όσο μεράκι έχεις μέσα σου! Μια μέρα που φέρνει έμπνευση και δημιουργικότητα και σε κάνει να νιώθεις πλήρης!

Αιγόκερως
Θέματα από το παρελθόν έρχονται και σήμερα στο προσκήνιο με την προοπτική να κλείσουν οριστικά, Αιγόκερε! Ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου ολοκληρωτικά πράγματα που δε σε εξυπηρετούν. Μπορεί να είχες την εντύπωση ότι ξεμπέρδεψες μαζί τους, όμως σήμερα θα δεις πως έχεις ακόμα εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσεις!

Υδροχόος
Τον τελευταίο καιρό, έχεις περίεργες σκέψεις Υδροχόε. Σε απασχολούν πιο προσγειωμένα θέματα (και είναι λογικό γιατί δεν έχεις περάσει και λίγα). Αυτά όμως αντιλαμβάνεσαι πως σε κρατούν πίσω στα πλάνα που έχεις και σήμερα θα κάνεις την ανατροπή: ετοιμάζεσαι να αφήσεις πίσω όλα αυτά που σε κρατούν δέσμιο!

Ιχθύς
Οικονομικά, πηγές εσόδων αλλά κυρίως εξόδων, Ιχθύ! Σα να ασχολείσαι περισσότερο σήμερα με αυτά, καθώς έρχεται η διαδικασία ολοκλήρωσης και κλεισίματος κύκλων που δεν αποφέρουν τα οικονομικά οφέλη που περίμενες, καθώς επίσης ξεκινάς και κάτι καινούργιο που είχες στα σκαριά (με σκοπό το οικονομικό και πάλι, έτσι;)!

@athensvoiceofficial

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 17 ως 23 .by @Aggeliki Manousaki #μανουσακη #manousaki #zwdia #ζωδια #astrologytiktok #anadromosermis #zwdiagreece

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice
@athensvoiceofficial

οριστε το ΠΑΡΤ 2 ☀️ 17-23/4 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ . by @Aggeliki Manousaki #μανουσακη #manousaki #zwdia #ζωδια #astrologytiktok #zwdiagreece #athensvoice #greektiktok

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ