Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 18.04.2022

Ζυγέ, η συναισθηματική διαχείριση των εντάσεων μέσα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις θέλει «προσπάθεια»

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δύο γυναίκες χαμογελάνε ενώ κλείνουν τα μάτια η μια στην άλλη
© Sam Manns/ Unsplash

Τα Ζώδια της Δευτέρας 18.04.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Αρκετά «συνθέτη» η Μεγάλη Δευτέρα μπορεί να βγάλει εσωτερική ένταση και άγχη για την πορεία των οικονομικών και των επαγγελματικών σου (3ο δεκαήμερο). Παράλληλα μείνε όσο μπορείς μακριά από άτομα που λειτουργούν τοξικά απέναντι σου.

Ταύρος
Απαιτητική η Μεγάλη Δευτέρα, βγάζει κυκλοθυμία και εκνευρισμό στις αντιδράσεις σου, γι’ αυτό πρόσεχε παραπάνω με το τιμόνι, αφήνοντας παράλληλα τα extreme sports για άλλη μέρα. Αναπάντεχες ειδήσεις που ξαφνιάζουν είναι μέσα στο πρόγραμμα (2ο δεκαήμερο).

Δίδυμοι
Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά, όμως εσύ έχεις μάλλον ήδη ξεμείνει από ενέργεια και διάθεση, «αγκομαχώντας» να πιάσεις ρυθμό σε δουλειά και καθημερινότητα (2ο δεκαήμερο). Ίσως πάλι φταίει ο καιρός που σε «ρίχνει»...

Καρκίνος
Μολονότι δεν αποκλείεται να έχεις και κάποια θετικά νέα ή κάποιες ευχάριστες συναντήσεις σήμερα (2ο δεκαήμερο), η πίεση μέσα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις μάλλον «υπερισχύει» ως επιρροή (3ο δεκαήμερο).

Λέων
Οι αστρολογικές επιρροές για τη Μεγάλη Δευτέρα επιχειρούν μάλλον να συμβαδίσουν με τον άστατο καιρό και την «σοβαρή» ενέργεια των ημερών, πιέζοντας σε αρκετά σε επαγγελματικά και προσωπικά, πιάνοντας σε ενδεχομένως και «εξαπίνης» σε ορισμένες περιπτώσεις (2ο δεκαήμερο).

Παρθένος
Η Μεγάλη Δευτέρα μπορεί να φέρει «τούμπα» το προγράμμα σου, με αλλαγές σε ραντεβού, deadlines, σχέδια και συζητήσεις, ενώ θέλει αρκετή προσοχή στις μετακινήσεις σου, καθώς και στην οδήγηση (2ο δεκαήμερο). Η βιασύνη να λείπει.

Ζυγός
Αν και υπάρχει η πιθανότητα να έχεις μια «αναλαμπή» ή μια θετική εξέλιξη σχετικά με τα οικονομικά, το άγχος για τον συγκεκριμένο τομέα καλά κρατεί, ενώ η συναισθηματική διαχείριση των εντάσεων μέσα σε προσωπικές/ επαγγελματικές σχέσεις θέλει «προσπάθεια» (3ο δεκαήμερο).

Σκορπιός
Η Μεγάλη Δευτέρα έρχεται με έναν βαθμό δυσκολίας που αφορά διαπροσωπικές σχέσεις και επαγγελματικά, φέρνοντας ίσως και απρόσμενα νέα που αναστατώνουν (2ο δεκαήμερο). Πιο ευνοημένοι οι αδέσμευτοι που μπορούν να επιτύχουν περισσότερα στο φλερτ.

Τοξότης
«Ποιά Μεγάλη Δευτέρα» μονολογείς νευριασμένος. Δουλειά, τρέξιμο «και Άγιος ο Θεός» σήμερα και μάλιστα η «πίστα» περιλαμβάνει και αλλαγές στον προγραμματισμό που μπορούν να σε αγχώσουν (2ο δεκαήμερο). Δείξε «ανωτερότητα» και resilience.

Αιγόκερως
Με πίεση και εντάσεις σε οικογενειακά και προσωπικά «υποδέχεσαι» την Μεγάλη Δευτέρα, με τη συμβουλή για ψυχραιμία να ισχύει σε κάθε περίπτωση (3ο δεκαήμερο). Νέες γνωριμίες στα ερωτικά και ειδήσεις που ξαφνιάζουν to be expected as well (2ο δεκαήμερο).

Υδροχόος
Ξαφνικά γεγονότα και συζητήσεις που «φουντώνουν» την ένταση στα οικογενειακά και τα προσωπικά (ή τα επαγγελματικά για μερικούς) έχει το «μενού» για σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, ενώ απροσδόκητα νέα για θέματα ακινήτων δεν μπορούν να αποκλειστούν (2ο δεκαήμερο).

Ιχθύες
«Αλλοπρόσαλλη» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Μεγάλη Δευτέρα από άποψη προγράμματος μέσα στην καθημερινότητα, απαιτώντας παράλληλα ψυχραιμία σε συζητήσεις, ταξίδια, μετακινήσεις και οδήγηση (2ο δεκαήμερο). 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ