Βιβλιο

Κι όμως, ο George R.R. Martin ακόμη γράφει το «The Winds of Winter»

«Σχεδόν κάθε μέρα γράφω, ξαναγράφω, διορθώνω, γράφω κι άλλα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κι όμως, ο George R.R. Martin ακόμη γράφει το «The Winds of Winter»

George R.R. Martin: Ακόμη γράφει το «The Winds of Winter» - Τι αποκάλυψε για την πρόοδο του βιβλίου

Ο George R.R. Martin γράφει το «The Winds of Winter» (Οι άνεμοι του χειμώνα), το προτελευταίο βιβλίο της σειράς «A Song of Ice and Fire» (Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου) από το 2010.

Σε νέα ανάρτηση στο ιστολόγιό του τον Ιούλιο του 2023 γνωστοποίησε ότι προσπαθεί να ολοκληρώσει το βιβλίο. «Σχεδόν κάθε μέρα γράφω, ξαναγράφω, διορθώνω, γράφω κι άλλα. Κάνω σταθερή πρόοδο». «Όχι τόσο γρήγορα όσο θα ήθελα... σίγουρα όχι τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε... αλλά σημειώνεται πρόοδος παρ' όλα αυτά» πρόσθεσε.

Game of Thrones: Θα ασχοληθει με την υποκριτική ο George R.R. Martin;

Ο Martin παρέχει τακτικές ενημερώσεις για το «The Winds of Winter» εδώ και χρόνια. Πέρυσι, κατά τη διάρκεια συζήτησης στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο για την πρώτη σεζόν του «House of the Dragon», αποκάλυψε ότι δεν θα υπάρξει έκτακτη συμμετοχή του στη σειρά μέχρι να τελειώσει το μυθιστόρημα.

«Τα τελευταία δύο χρόνια από τότε που ξέσπασε η πανδημία της Covid, μετά βίας έβγαινα από το σπίτι μου» είπε απαντώντας σε ερώτηση θαυμαστή. Επίσης, μπορεί να μην το ξέρετε αυτό, αλλά υπάρχει αυτό το βιβλίο που γράφω με λίγο αργούς ρυθμούς. Επομένως, δεν θα ασχοληθώ με την υποκριτική μέχρι να τελειώσω και να παραδώσω αυτό το βιβλίο και αν η σειρά συνεχίζεται, τότε μπορεί» διευκρίνισε.

Τον Οκτώβριο του 2022, ο Αμερικανός συγγραφέας, γνωστός ως δημιουργός του έπους φαντασίας «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» στο οποίο βασίστηκε η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» είπε στον παρουσιαστή βραδινού σόου Στίβεν Κόλμπερτ: «Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ μεγάλο βιβλίο [περισσότερες από 1.500 σελίδες] και νομίζω ότι έχω τελειώσει περίπου τα τρία τέταρτα. Στην πραγματικότητα ολοκλήρωσα μερικούς χαρακτήρες, αλλά όχι τους υπόλοιπους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ