Βιβλιο

Δικαίωμα στον Παράδεισο: Το νέο βιβλίο της Ψυχιάτρου – Ψυχοθεραπεύτριας Ελένης Καραγιάννη

Ένα προσωπικό ταξίδι, πλούσιο σε συναισθηματικές εναλλαγές

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Δικαίωμα στον Παράδεισο» της Ελένης Καραγιάννη, εκδόσεις Αρμός

Διηγήματα όπου η Λογοτεχνία συναντά την Ψυχολογία. Ανθρώπινες ιστορίες στις οποίες τίθενται υπαρξιακά ερωτήματα ζωής και προσεγγίζονται οι ανθρώπινες σχέσεις  στην δυσκολία, την συμπλοκότητα και την ομορφιά τους. Ένας καθρέφτης διαπροσωπικών σχέσεων όπου ο άνθρωπος αναγνωρίζει το αληθινό του πρόσωπο και λαχταρά να δημιουργηθεί τόπος συνάντησης με την αλήθεια του άλλου. Παρά την ανθρώπινη ατέλεια, παρά τους τεράστιους περιορισμούς της ύπαρξης, παρά την γεύση θανάτου που βιώνουμε καθημερινά, δυνάμει είμαστε Παράδεισος  ο ένας για τον άλλο. 

Η Ελένη Καραγιάννη με γραφή γλαφυρή και ζωντανή μας προσκαλεί να την συνοδεύσουμε σε ένα προσωπικό ταξίδι, πλούσιο σε συναισθηματικές εναλλαγές καταλήγοντας ότι είμαστε φτιαγμένοι ως άνθρωποι για να βιώνουμε πληρότητα μέσα στην αγάπη και στο αυθεντικό μοίρασμα με τους άλλους.

Διψάμε για κοντινότητα, για αλληλοπεριχώρηση, για αμοιβαίο καθρέφτισμα και εμπλουτισμό της ζωής. 

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου αναδύεται ένας ύμνος για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη δύναμη της αγάπης σε όλες τις μορφές της, τη συντροφικότητα και την πίστη στη δύναμη της ζωής.

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αρμός. www.armosbooks.gr.  Fb: armos.ekdoseis.ekdiloseis, Insta: armosbook. Με αγορές άνω των 20€ δωρεάν μεταφορικά!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ