Βιβλιο

O Κόσμος των πραγμάτων του Γιάννη Στεφανάκι

Οι λέξεις δεν μπορούν, είναι φτωχές για να βάλουν στο χαρτί την αγωνία του ανθρώπου

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 723
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Ο κόσμος των πραγμάτων» του Γιάννη Στεφανάκι, εκδ. Καστανιώτη

Ο χαράκτης Γιάννης Στεφανάκις, εκδότης του περιοδικού «Νέο Επίπεδο» παρουσιάζει στον Iano τη νέα του ποιητική συλλογή με τίτλο «Ο κόσμος των πραγμάτων» (Καστανιώτη)

stefanakis_2.1.jpg
Η νέα ποιητική συλλογή του Γιάννη Δ. Στεφανάκι «Ο κόσμος των πραγμάτων» κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Καστανιώτη. Όπως σημειώνει ο ποιητής, γνωστός χαράκτης και εκδότης του δωρεάν περιοδικού «Νέο Επίπεδο»: «Τα πράγματα προϋπήρχαν πριν οι λέξεις έρθουν να τα ονοματίσουν, να δώσουν υπόσταση σε μια κρυμμένη δύναμη. Στον “Κόσμο των πραγμάτων” μνήμες από το παρελθόν έρχονται να συγκρουστούν με πράγματα του σήμερα και μέσα από αυτή τη σύγκρουση γίνεται προσπάθεια να έρθει μια κάθαρση, μια συμφιλίωση. Οι λέξεις δεν μπορούν, είναι φτωχές για να βάλουν στο χαρτί την αγωνία του ανθρώπου».

Περισσότερα για το βιβλίο θα ακούσετε αν πάτε τη Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019, στις 6.00 μ.μ. στον Ιανό της Σταδίου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Ανθούλα Δανιήλ, δρ. Φιλολογίας, κριτικός βιβλίου, θεάτρου και μουσικής, Παντελής Μπουκάλας, συγγραφέας, δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μπούρας, ποιητής, κριτικός. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από τη Φάνη Ναλμπάντη στο τραγούδι και τον Νίκο Μανιταρά στην κιθάρα. Το νέο τεύχος του περιοδικού «Νέο Επίπεδο νο 52/2», Οκτώβριος 2019, επίσης κυκλοφορεί.

Αναζητήστε το.

Ianos, Σταδίου 24, 2103217406

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ