Βιβλιο

«Πόσο η φόρα ήταν μεγάλη...» - Παρουσίαση του βιβλίου του Μάκη Παπούλια

Σήμερα στις 8 στο cafe του κήπου του Νομισματικού Μουσείου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
359874-745585.jpg

Παρουσίαση του βιβλίου του Μάκη Παπούλια -που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια- «Πόσο η φόρα ήταν μεγάλη... Ιστορίες και μνήμες» θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8 το απόγευμα στο cafe του κήπου του Νομισματικού Μουσείου.

Σημειώνεται πως για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Γεώργιος Καμίνης, δήμαρχος Αθηναίων, Σπύρος Λυκούδης,  βουλευτής Α’ Αθηνών, Λάμπης Ντόλκας, πρόεδρος Δ.Σ. Kantor, Νώντας Σπυρόπουλος, οδοντίατρος – οινολόγος, Δημήτριος Τσιόδρας, δημοσιογράφος και ο Γιώργος Χατζόπουλος, εκδότης.

Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Ελένη Αποστολοπούλου, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Αγγελική Παπούλια.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Μάκης Παπούλιας είναι επιχειρηματίας, ιδρυτής πρότυπης αγροτουριστικής μονάδας. Εργάστηκε ως εμποροϋπάλληλος επί σειρά ετών, όντας μαθητής νυχτερινής εμπορικής σχολής.

Ως φοιτητής της ΑΣΟΕΕ συμμετείχε στους αγώνες του «114» και του «15%», καθώς επίσης και στην ίδρυση της ΕΦΕΕ. Υπήρξε στέλεχος της σπουδαστικής οργάνωσης της προδικτατορικής ΕΔΑ, ενώ η χούντα τον φυλάκισε και στη συνέχεια τον εκτόπισε στο Λακκί της Λέρου.

Στα πλαίσια της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ταξίδεψε σε Ευρώπη και Κίνα για τις ανάγκες της εταιρείας του, «Κ&Φ Παπούλιας Α.Ε.», και στο χωριό του, Ψάρι Αρκαδίας, ίδρυσε με εθελοντική ομάδα κατοίκων την «Aρκαδιανή», πρότυπη αγροτουριστική μονάδα, μοναδική σε όλη την Ελλάδα.

Υπήρξε εκδότης της Ελεύθερης Γνώμης. Το «Πόσο η φόρα ήταν μεγάλη…» είναι μια συνοπτική αυτοβιογραφία του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ