Βιβλιο

41ο Φεστιβάλ Βιβλίου: 7-23 Σεπτεμβρίου

Ραντεβού στο περίπτερο της A.V. με όλα τα καινούργια βιβλία μας

Athens Voice
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 403
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
25467-56421.jpg

Η Αθήνα αγαπάει το διάβασμα και τις βόλτες. Ο τέλειος συνδυασμός είναι το Ζάππειο, όπου στους υπαίθριους χώρους του αυτή την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το 41ο Φεστιβάλ Βιβλίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου. Το φετινό Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον ιστορικό θεσμό των Κρατικών Λογοτεχνικών Βραβείων, που διοργανώνονται από το 1956 από το Υπουργείο Πολιτισμού και τη Διεύθυνση Γραμμάτων. Σε ειδικό χώρο θα εκτεθούν βραβευμένα και σπάνια βιβλία από το 1956 έως σήμερα, και όπως πάντα  150 Έλληνες εκδότες σε 130 περίπτερα θα παρουσιάζουν τη σύγχρονη εκδοτική παραγωγή με περισσότερους από 50.000 τίτλους. Ραντεβού στο περίπτερο της A.V. με όλα τα καινούργια βιβλία μας.

7 έως 23 Σεπτεμβρίου. Ώρες λειτουργίας: Δευτ.-Πέμ. 18.00-22.30, Παρ.-Σάβ. 18.00-23.00, Κυριακή 11.00-22.30. Πληρ.: www.sekb.gr, 210 3303.942

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκδόσεις Utopia: «Αθέατος Βίος» του Νικολό Αμανίτι | «Το κακό που δεν υπάρχει» της Τζούλια Καμινίτο
«Αθέατος Βίος» και «Το κακό που δεν υπάρχει»: δύο μυθιστορήματα για όσα κρύβουμε από τον κόσμο – και από τον εαυτό μας

Ο Νικολό Αμανίτι εξετάζει τη δύναμη της δημόσιας εικόνας και τις συνέπειες της έκθεσης, ενώ η Τζούλια Καμινίτο στρέφει το βλέμμα στις αόρατες πληγές που διαμορφώνουν έναν άνθρωπο πολύ πριν αποκτήσει τη δική του φωνή

«Ταξίδι στη Νυρεμβέργη» του Χέρμαν Έσσε, εκδόσεις Διόπτρα
«Ταξίδι στη Νυρεμβέργη» του Χέρμαν Έσσε: Το ταξιδιωτικό βιβλίο ενός απρόθυμου ταξιδευτή

Ο γερμανός συγγραφέας αφηγείται τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει ποιητής, μιλά για την τέχνη της αφήγησης, τα πρότυπα για τους χαρακτήρες του, τη ζωγραφική.

Βασίλης Καραποστόλης
Βασίλης Καραποστόλης: «Όταν παύουν τα αισθήματα, πληθαίνουν οι παραισθήσεις»

Με αφορμή το νέο του βιβλίο, «Η ανάγκη της εμψύχωσης», ο ομότιμος καθηγητής Πολιτισμού και Επικοινωνίας μιλά για τη σύγχρονη εποχή της ψυχικής κόπωσης και της εσωτερικής παραίτησης.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY