Θεατρο - Οπερα

Εθνική Λυρική Σκηνή: 1.500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της «Τόσκα» στο Ηρώδειο

Την Παρασκευή 31 Μαΐου - Πώς θα γίνει η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εθνική Λυρική Σκηνή: 1.500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της «Τόσκας» του Πουτσίνι - Παρασκευή 31 Μαΐου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Η υψίφωνος Τσέλια Κοστέα στην «Τόσκα» της ΕΛΣ © Βασίλης Μακρής

Εθνική Λυρική Σκηνή: 1.500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της «Τόσκα» του Πουτσίνι - Παρασκευή 31 Μαΐου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει 1.500 δωρεάν θέσεις σε ανέργους στη γενική δοκιμή της δημοφιλέστατης όπερας του Τζάκομο Πουτσίνι «Τόσκα», την Παρασκευή 31 Μαΐου, στις 21.00 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Εθνική Λυρική Σκηνή: 1.500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της «Τόσκας» του Πουτσίνι - Παρασκευή 31 Μαΐου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Δωρεάν θέσεις σε ανέργους για τη γενική δοκιμή της «Τόσκας» στο Ηρώδειο προσφέρει η Εθνική Λυρική Σκηνή © Ανδρέας Σιμόπουλος

ΕΛΣ: 1.500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της «Τόσκα»

Για ένατη χρονιά, η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει τη δυνατότητα σε άνεργους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν δωρεάν μια εντυπωσιακή παραγωγή όπερας στο Ηρώδειο, με στόχο να κάνει τη λυρική τέχνη προσβάσιμη σε όλους.

Η «Τόσκα», ένα μοναδικό οπερατικό θρίλερ, είναι το κατεξοχήν έργο του κορυφαίου συνθέτη που ευθυγραμμίζεται στα ιδεώδη του βερισμού - του ιταλικού κινήματος του νατουραλισμού. Δίκαια μια από τις δημοφιλέστερες όπερες του ρεπερτορίου, όπου τα παράφορα πάθη υπογραμμίζονται από την άκρως υποβλητική μουσική του Τζάκομο Πουτσίνι.

H Τόσκα στο Ηρώδειο | 1, 2, 6, 11 Ιουνίου / June 2024 | Tosca at the Odeon of Herodes Atticus

Την παραγωγή, η οποία θα παρουσιαστεί για πέντε παραστάσεις στις 1, 2, 4, 6 και 11 Ιουνίου 2024 στο Ηρώδειο, διευθύνει ο καταξιωμένος αρχιμουσικός και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών Λουκάς Καρυτινός, ενώ η σκηνοθεσία, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του καταξιωμένου σκηνοθέτη Ούγκο ντε Άνα. Την αναβίωση της σκηνοθεσίας υπογράφει η Κατερίνα Πετσατώδη. Πρωταγωνιστούν σπουδαίοι Έλληνες και ξένοι μονωδοί με διεθνή καταξίωση.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή της «Τόσκα»

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή της «Τόσκα», με την επίδειξη δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας, θα γίνει έως εξαντλήσεως των εισιτηρίων στα Ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα / τηλ. κέντρο: 2130885700), την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, από τις 11.00 έως τις 20.00.

Σημειώνεται ότι ο κάθε κάτοχος δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως και δύο εισιτήρια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τραβιάτα" από την ΕΛΣ στο Ηρώδειο
Το καλοκαίρι 2024 σε ΕΛΣ, Μέγαρο, Πειραιά και στα ανοιχτά θέατρα της Αθήνας

«Τραβιάτα», «Κάρμεν» και «Σαρλότ» από την ΕΛΣ, «Τι οφείλουμε στη Δημοκρατία» από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το Φεστιβάλ Αθηνών, οι «Κουταλιανοί» στο Μέγαρο κ.ά.

Όλοι κοιτούν το σαπούνι. Από αριστερά: Αναστάσης Γεωργούλας, Αρετή Πολυμενίδη, Δημήτρης Λώλης, Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος. © Γιώργος Μάνος
Το Σαπούνι: Μια ωδή στην ελαφρότητα με τον τρόπο των ντανταϊστών

Το έργο του Φρανσίς Πονζ παρουσιάστηκε από τη νεοσύστατη ομάδα Πλατς τον περασμένο χειμώνα στην «Κάμιρος» και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη πριν λίγες μέρες. Επιστρέφει στην Αθήνα τον χειμώνα.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.