- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ποιο λάθος παραδέχτηκε η Σάρον Όσμπορν στο γάμο της με τον Όζι
Όσα δήλωσε η σύζυγος του θρυλικού μέταλ τραγουδιστή σε τηλεοπτική εκπομπή
H Σάρον Όσμπορν αποκάλυψε το λάθος που έκανε κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Όζι
Η Σάρον Όσμπορν αποκάλυψε ότι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ήταν η απόφασή της να μην επιτρέψει στον σύζυγό της, Όζι Όσμπορν, να περάσει από οντισιόν για ρόλο στην κινηματογραφική σειρά «Πειρατές της Καραϊβικής». Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο νέο podcast του Μπίλι Κόργκαν, «The Magnificent Others».
«Θέλεις να μάθεις το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ποτέ με τον Όζι;» ρώτησε η Σάρον Όσμπορν, με εκείνον να απαντά έκπληκτος: «Θα παραδεχτείς ένα λάθος;».
Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε: «Του πρότειναν να πάει για ακρόαση στους "Πειρατές της Καραϊβικής" και δεν το έχω πει ποτέ σε κανέναν». Ο παρουσιαστής Μπίλι Κόργκαν αντέδρασε ρωτώντας: «Και είπες όχι;», με τη Σάρον Όσμπορν να επιβεβαιώνει: «Είπα όχι».
Στη συνέχεια, εξέφρασε τη μεταμέλειά της, λέγοντας: «Δεν θα ήταν τέλειος;». Υπενθύμισε μάλιστα ότι ο Τζόνι Ντεπ είχε προτείνει τον Κιθ Ρίτσαρντς ως πειρατή στη σειρά ταινιών.
Τελικά, ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Κιθ Ρίτσαρντς, πήρε το ρόλο του Captain Edward Teague, πατέρα του «Τζακ Σπάροου», στις ταινίες «Pirates of the Caribbean: At World’s End» και «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides». Δεν διευκρινίστηκε αν ο Όζι Όσμπορν είχε προταθεί για τον ίδιο ρόλο ή για κάποιον άλλο χαρακτήρα στη σειρά ταινιών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Desmond Child Rocks the Parthenon» στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης μιλάει στην Athens Voice
Η Universal ετοιμάζει υπερπαραγωγή για τους ροκ θρύλους του Νιού Τζέρσεϊ
Νέα στοιχεία δείχνουν ότι η παγκόσμια ποπ γίνεται πολυγλωσσική - Τα ήδη που εκτοξεύονται σε δημοτικότητα
Ο Ουαλός κιθαρίστας νοσηλευόταν στην εντατική - Η οικογένειά του ανακοίνωσε τον θάνατό του με συγκινητικό μήνυμα
Μιλήσαμε με τον μαέστρο που θα διευθύνει την Καμεράτα στο «Τραύμα του πολέμου και το θαύμα της Αναγέννησης» στο Μέγαρο Μουσικής
Δύο ημέρες, δύο stages, με 25 ονόματα από τη διεθνή και εγχώρια σκηνή στο Onassis Ready
Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλιακή τους επιστροφή στην Αθήνα και με το «Drift Like Home» να παίζει δυνατά οι Bonnie Nettles μοιράζονται ιστορίες από τον δρόμο
Η ανάρτηση του Γιώργου Γκικοδήμα για τον χαμό του φίλου και συνεργάτη του
Μιλήσαμε με τη διεθνώς καταξιωμένη φλαουτίστα με αφορμή το βιβλίο της «Opus Alexandrinum»
Από τη σύμπραξη του Γιάννη Σαββιδάκη με τη Vicky Bee Band μέχρι την εμφάνιση του Johnny Vavouras & The Cadillacs
Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την κυκλοφορία του video clip του
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.