Μουσικη

Stegi.Radio Takeover 2025: το απόλυτο μουσικό γεγονός στη Στέγη

Δύο ημέρες, τέσσερα stages, περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο

Νίκη Κοσκινά
Νίκη - Μαρία Κοσκινά
ΤΕΥΧΟΣ 943
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Stegi.radio takeover 2025 στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
© Ανδρέας Σιμόπουλος

To Stegi.Radio Takeover 2025 επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, για να μας προσφέρει μια πολυδιάστατη μουσική εμπειρία

Το Stegi.Radio Takeover 2025 επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, μεταμορφώνοντας το κτίριο σε ένα πολύχρωμο μουσικό playground με τέσσερα stages.  Το φετινό event συνδέει την Αθήνα με κορυφαίες μουσικές σκηνές όπως το Ντιτρόιτ, το Άμστερνταμ, το Μιλάνο και το Βερολίνο, φέρνοντας την ενέργεια και την καινοτομία της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής. Παράλληλα, ο τρόπος που έχει διαμορφωθεί ο χώρος στη διοργάνωση του 2025 επιτρέπει ακόμη περισσότερο χρώμα και έντονο vibe και μας υπόσχεται μια ακόμη πιο ηχηρή μουσική «κατάληψη».

Ένα διήμερο γεμάτο μουσική στη Στέγη 

Για δύο βραδιές, πάνω από 30 καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο έρχονται στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση για να προσφέρουν μια πολυδιάστατη μουσική εμπειρία, γεμάτη ένταση και καινοτομίες, με τις καλύτερες σύγχρονες τάσεις της ηλεκτρονικής μουσικής. Ο χώρος αλλάζει εντελώς και μεταμορφώνεται σε ένα club με διάφορα επίπεδα, χωρίς καθίσματα, έτοιμο να υποδεχτεί το μουσικόφιλο κοινό.  Δημιουργείται έτσι ένας εντυπωσιακό περιβάλλον, όπου οι καλλιτέχνες εκφράζουν το μοναδικό τους καλλιτεχνικό στίγμα μέσα από ήχους, χρώματα και φώτα. Από δυναμικά DJ sets και ζωντανές εμφανίσεις μέχρι συζητήσεις, το Stegi.Radio Takeover 2025 γίνεται το απόλυτο σημείο συνάντησης και ένα event που δεν πρέπει να χάσετε. 

stegiradiotakeover_kiki_papadopoulou_for_onassis_stegi_img_2785

Από τις 20:00 το βράδυ μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, η Κεντρική Σκηνή μεταμορφώνεται ξανά σε συναυλιακό χώρο, το -1 μετατρέπεται σε club, η Μικρή Σκηνή σε music auditorium, το +3 σε listening roomκαι οι εκπλήξεις δεν σταματούν. Πιο συγκεκριμένα, η Κεντρική Σκηνή φιλοξενεί electro και techno ήχους από καλλιτέχνες όπως η Kittin και ο Robert Hood, ενώ η Μικρή Σκηνή παρουσιάζει εσωτερικές μουσικές παραστάσεις από καλλιτέχνες όπως οι The Boy και Kristof. Στο -1, το underground club φέρνει ήχους από την Catu Diosis και τη Deena Abdelwahed, ενώ στο +3 ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και οι Invernomuto προσφέρουν ξεχωριστές ambient και ακουστικές εμπειρίες.

INFO
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, 24 & 25 Ιανουαρίου, 20:00- 03:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα για το διήμερο του STEGI.RADIO Takeover 2025 στο City Guide της Athens Voice

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.