- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Weeknd: Ετοιμάζει νέο άλμπουμ - Με τίτλο «Hurry Up Tomorrow»
Ο The Weeknd θα ολοκληρώσει την τριλογία του που άρχισε με το «After Hours» το 2020 και συνέχισε με το «Dawn FM» το 2022 με τρίτο άλμπουμ.
Όπως αποκαλύφθηκε το άλμπουμ θα φέρει τον τίτλο «Hurry Up Tomorrow», αλλά η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί. Ο Καναδός τραγουδιστής κοινοποίησε δύο teaser για τους θαυμαστές του στα οποία διαφαίνονται η μουσική κατεύθυνση και τα θέματα του νέου άλμπουμ.
«Το χθες ήταν πριν από δεκατέσσερα χρόνια… κρατούσαμε την ανάσα μας πέφτοντας σε μια λαμπερή θάλασσα τις τελευταίες ώρες της νύχτας. Προσπάθησα να καθαρίσω τις πληγές με μελωδίες και φώτα, έναν αλεξίσφαιρο επίδεσμο για να θωρακίσω ό,τι κρύβεται από κάτω» αναφέρει το κείμενο.
«Το άλμπουμ αντιπροσωπεύει το απόγειο δημιουργικότητας του πρότζεκτ, ως τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο δημιουργημένο με υπαρξιακά και αυτοαναφορικά θέματα, όπως φαίνεται με τα τελευταία teaser που έχουν προκαλέσει στους θαυμαστές την ανυπομονησία για αυτό το τελευταίο κεφάλαιο» αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Ο Weeknd πρόκειται να δώσει συναυλία μόνο για μία νύχτα στο Σάο Πάολο το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, η οποία θα μεταδοθεί μέσω livestreaming στο YouTube.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Φεστιβάλ έρχεται από τη Λέσβο στην Αθήνα για μια μόνο βραδιά, με σπουδαίους διεθνείς και Έλληνες μουσικούς
Ο Σκωτσέζος μουσικός αποθεώθηκε στο Σάο Πάολο γράφοντας εκ νέου ιστορία
Στην 36η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του Kworb – Στις 28 από τις 50 θέσεις του ελληνικού Top 50 του Spotify τα τραγούδια του.
Η ράπερ δηλώνει περήφανη για τη στήριξή της στον πρόεδρο των ΗΠΑ, παρά τις αντιδράσεις
«Ο κόσμος δεν θέλει να παρακολουθεί μια μηχανή που είναι τέλεια», δήλωσε ο πρώην τραγουδιστής των Police
Έβαλε τα κλάματα μπροστά στους θεατές
Η ιστορία για το «Παιδί της Νύχτας»
«Έχω γράψει πολλά τραγούδια, αλλά αυτό το τραγούδι, επειδή ξέρω ότι ήταν το αγαπημένο του θα το πω...»
Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε μόνος στη σκηνή του Lincoln Financial Field Stadium στη Φιλαδέλφεια
Από τα 100 δολάρια έπεσε στα 51 δολάρια η χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου μέσα σε λίγες ημέρες
Υπάρχουν μουσικά έργα που δεν γράφτηκαν μόνο για να ακουστούν. Έργα που γεννήθηκαν μέσα από τον πόλεμο και την απώλεια και κράτησαν ζωντανή τη μνήμη μιας ολόκληρης εποχής.
Ο Μίλτος Παύλου μιλά για το «Violet in Spring», το τραγούδι που γεννήθηκε από ένα από τα τελευταία ποιήματα του Ουκρανού στρατιώτη και ποιητή Μακσίμ «Νταλί» Κριβτσόφ
Η νέα φιγούρα αναπαριστά με εντυπωσιακή ακρίβεια την εμφάνισή του στην παγκόσμια περιοδεία «Blue Electric Light»
Η comeback περιοδεία έχει ήδη αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες
Το τελευταίο «I Will Always Love You»
Περισσότερα live, μεγαλύτερη καλλιτεχνική τόλμη. Έπειτα από ένα καλοκαίρι στα κόκκινα, οι νύχτες μάς θέλουν πάλι στους δρόμους
Η ανακοίνωση του ραδιοτηλεοπτικού φορέα RTE
Συνεχίζεται η έντονη δημόσια αντιπαράθεση μετά τον αποκλεισμό του ράπερ από την περιοδεία
Το «Ώρες μικρές» αγγίζει τις 40 εκατ. προβολές στο YouTube - 8 τραγούδια στο Top-10 του ελληνικού Spotify
Πριν 20 χρόνια είχε εμφανιστεί με την Μπρίτνει Σπίαρς και την Κριστίνα Αγκιλέρα, σε μια εμβληματική ερμηνεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.