Μουσικη

Έλενα Παπαρίζου: Θα συμμετείχα ξανά στη Eurovision με το κατάλληλο τραγούδι

Επί σκηνής θα ξεσηκώσει την αρένα του Μάλμε για το interval act του Β' Ημιτελικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έλενα Παπαρίζου επί σκηνής
Έλενα Παπαρίζου: Θα συμμετείχα ξανά στη Eurovision με το κατάλληλο τραγούδι © NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Eurovision 2024: Θα επέστρεφα λέει η Έλενα Παπαρίζου - Επί σκηνής θα ξεσηκώσει την αρένα του Μάλμε για το interval act του Β' Ημιτελικού 

Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στη μουσική σκηνή της Eurovision ενόψει του B' Ημιτελικού καθώς με το interval act της θα ξεσηκώσει τα πλήθη, ξυπνώντας μνήμες από το 2005 που θριάμβευσε με το «My Number One».

Η Έλενα Παπαρίζου δεν έκρυψε ότι δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή της στο μουσικό διαγωνισμό υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ενώ για την επιστροφή της ανέφερε πως αισθάνεται «σαν να μη πέρασε μια μέρα» στην εκπομπή του Alpha «Super Katerina».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d14z31enecht)

Αποσπάσματα από όσα δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου

«Αν υπήρχε το κατάλληλο τραγούδι και αν θα γινόταν ανάθεση όπως είχε συμβεί και το 2005 θα το σκεφτόμουν. Δηλαδή να ηχογραφήσω τρία με τέσσερα τραγούδια και να ψηφίσει ο κόσμος. Νιώθω ωραία που επιστρέφω στην Eurovision, είναι σαν να μη πέρασε μια μέρα».

Για τη Μαρίνα Σάττι: «Μου φάνηκε πολλή ωραία, είμαι χαρούμενη και νιώθω τη χαρά της. Την είχα γνωρίσει στο Voice. Η ελληνική αποστολή έχει πολύ καλό vibe».

Για την επιστροφή της στη Σουηδία: ««Νιώθω πολύ ωραία που βρίσκομαι στη Eurovision και σε μια χώρα που έχω μεγαλώσει. Τον κόσμο που δουλεύει τον ξέρω εδώ και 20 χρόνια για μένα είναι σαν μην έχει περάσει μια μέρα».

Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου τραγουδά 19 χρόνια μετά, το My Number One

Στο Twitter κυκλοφορεί ήδη ένα μικρό απόσπασμα για όσα θα παρακολουθήσουμε το βράδυ του Β’ Ημιτελικού. Η Έλενα Παπαρίζου φορά μια εντυπωσιακή μαύρη φόρμα με χρυσές λεπτομέρειες και δίνει ρέστα επί σκηνής. Μάλιστα, στο σημείο με τη λύρα χορεύει μόνη της και ακούγονται οι φωνές ενθουσιασμού μέσα από το στάδιο του Μάλμε.

Τη βραδιά του β’ ημιτελικού της Eurovision 2024, όπου διαγωνίζεται η Μαρίνα Σάττι, θα εμφανιστεί η Σερτάμπ Ερενέρ και η Σάρλοτ Πιρέλι. Μάλιστα, οι τρεις νικήτριες του διαγωνισμού θα προσκαλέσουν το κοινό σε ένα καραόκε πάρτι.

Η σπουδαία τραγουδίστρια, η μοναδική που κατέκτησε την πρώτη θέση για την Ελλάδα στη Eurovision του 2005, στο Κίεβο της Ουκρανίας, με το τραγούδι «My number one», τη βραδιά του τελικού, το Σάββατο 11 Μαΐου, θα ανακοινώσει τους 12 βαθμούς της ελληνικής Κριτικής Επιτροπής, σε μια χρονιά που σηματοδοτεί την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη συμμετοχή της χώρας μας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΕΡΤ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.