Μουσικη

Mε υπογραφή Steven Spielberg το βίντεο κλιπ του Marcus Mumford

Το πρώτο σόλο single για τον καλλιτέχνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Marcus Mumford
Marcus Mumford © Getty Images/Ideal Image

Steven Spielberg: Σκηνοθέτησε βίντεο κλιπ για τον Marcus Mumford. 

Ο Steven Spielberg υπογράφει το μουσικό βίντεο για το νέο προσωπικό single του Marcus Mumford «Cannibal» το οποίο έπαιξε ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα.

Το βίντεο τραβήχτηκε με τον Steven Spielberg να κρατάει το τηλέφωνό του, ενώ η Kate Capshaw τον κινούσε προς τα πίσω καθώς καθόταν σε μια περιστρεφόμενη καρέκλα. Καθώς η κάμερα απομακρύνεται όλο και πιο πολύ, γίνεται ολοένα και πιο αντιληπτό το έρημο κενό του γυμναστηρίου.

Το «Cannibal» θα συμπεριληφθεί στο νέο προσωπικό άλμπουμ του Marcus Mumford που θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει συμμετοχές από τις Brandi Carlile, Phoebe Bridgers, Clairo και άλλους καλλιτέχνες. Το τελευταίο άλμπουμ του Marcus Mumford με τους Mumford & Sons ήταν το «Delta» του 2018.

Στις αρχές της χρονιάς, ο Steven Spielberg έλαβε μια υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ του Καλύτερου Σκηνοθέτη για το remake του μιούζικαλ «West Side Story» και έγινε ο πρώτος σκηνοθέτης που έχει λάβει υποψηφιότητα για το βραβείο του Καλύτερου Σκηνοθέτη σε καθεμία από τις τελευταίες έξι δεκαετίες. Τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία «The Fabelmans».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY