- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Πάνος Μπίρμπας: Καραντίνα, αγάπη μου…
«Σου βάζω να ακούσεις και ένα τραγουδάκι που φτιαξα. Δεν θέλω να θυμώσεις ... City streets λέγεται»
#menoumespiti με την ΑΤΗΕΝS VOICE: Ο Πάνος Μπίρμπας, τραγουδιστής των Dustbowl, μας στέλνει ένα νέο τραγούδι για την πόλη μαζί με τις σκέψεις του για την καραντίνα.
Σε ευχαριστώ που δέχτηκες να βγούμε αυτό το ραντεβού, το είχα πολύ ανάγκη. Ξέρω ότι σε πίκρανα εχθές με τη μετακίνηση νο. 6, αλλά μην ανησυχείς... το έκανα μόνο για να ζηλέψεις... Είμαι ολοκληρωτικά δικός σου… Μετά από τέσσερις καφέδες και τρία skype calls για λόγους επαγγελματικούς, έβαλα τα καλά μου και ξυρίστηκα ‒μόνος μου μιας και εξαιτίας σου έκλεισε ο αγαπημένος μου μπαρμπέρης πάνω που τον είχα ανακαλύψει‒ παρφουμαρίστηκα από πάνω ως κάτω με αντισηπτικό ‒εμποτισμένο με 75% αιθυλική αλκοόλη για σίγουρα αποτελέσματα‒ και γευματίζω μαζί σου τώρα στο σαλόνι.
Το μενού απόψε έχει κινόα με μανιτάρια, πιάτο που περιέχει όλες τις πρωτεΐνες του κόσμου εκτός, φυσικά, από την πρωτεΐνη spike, την αγαπημένη του κορωνοϊού. Στο ψυγείο, σού έχω βάλει να κρυώνει εκλεκτό κρασί με 12 μόνο βαθμούς αλκοόλ, μη σε στείλω και πριν την ώρα σου! Για γλυκό, απαρνήθηκα το αγαπημένο μου παγωτό φιστίκι και, σου έχω ετοιμάσει ζεστό σουφλέ σοκολάτας, αν και τελικά λένε πως είναι μύθος ότι τα ζεστά σκοτώνουν τον ιό.
Σου βάζω να ακούσεις και ένα τραγουδάκι που φτιαξα. Δεν θέλω να θυμώσεις ... City streets λέγεται. Δεν είχα σκοπό να στο αφιερώσω, αλλά το κέρδισες δικαιωματικά! Άκου στιχάκι... «The city streets belong to you, you bring the sunlight in my room, you fly up high so fair and bold, you got my mind, you got my soul, you changed my world».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Η θέση των διαχειριστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Μίκη με αφορμή το ζήτημα της περιοδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.