- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Οι Locomondo για την εκπομπή «Στην Υγειά μας» αυτό το Σάββατο
Η προβολή του επεισοδίου συμπίπτει με τον κορωνοϊό και την απαγόρευση κυκλοφορίας
Η ανάρτηση των Locomondo για την αφιερωμένη σε εκείνους εκπομπή του «Στην Υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
Αυτό το Σάββατο, 28 Μαρτίου, η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στο Σκάι, «Στην Υγειά μας» είναι εξολοκλήρου αφιερωμένη στους Locomondo. Ίσως δεδομένων των συνθηκών να φαντάζει αταίριαστο ένα κλίμα κεφιού και χορού, αλλά με δημοσίευσή του το συγκρότημα εξήγησε την κατάσταση.
Αναρτώντας στο Instagram το τρέιλερ της εκπομπής, στο οποίο βλέπουμε μεταξύ άλλων τον Γιάννη Γιοκαρίνη, τη Ρένα Μόρφη και την Ανδριάνα Μπάμπαλη, οι Locomondo εξήγησαν ότι το επεισόδιο γυρίστηκε στις αρχές Μαρτίου, συγκεκριμένα στις 9 του μήνα, πριν αρχίσουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Επιπλέον, αναφέρονται σε όλους όσους εργάζονται στους κλάδους της υγείας αυτές τις μέρες και στους νοσούντες από τον κορωνοϊό και τις οικογένειές τους.
Αναλυτικά, οι Locomondo έγραψαν: «Φίλοι μας, το Σάββατο στις 21.15 θα προβληθεί από τον Σκάϊ η εκπομπή “Στην υγειά μας” που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο συγκρότημά μας.
Η εκπομπή είχε γυριστεί αρχές Μαρτίου μια μέρα πριν αρχίσουν να ισχύουν τα αυστηρά αλλά αναγκαία μέτρα και η καραντίνα.
Λίγοι μπορούσαν τότε να φανταστούν τι θα επακολουθήσει.
Σίγουρα δεν είναι ώρα για γλέντια και χορούς, αλλά μακάρι μέσα από τη μουσική μας να μπορέσουμε να χαρίσουμε λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.
Οι σκέψεις και ο θαυμασμός μας είναι πάντα στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, οδηγούς ασθενοφόρων κτλ αλλά και στους εργαζόμενους όλων των κλάδων που βρίσκονται καθημερινά σε κίνδυνο για να μας προστατέψουν και να μας κρατήσουν όρθιους καθώς και στους ανθρώπους που έχουν νοσήσει και στις οικογένειές τους.
Ευχαριστούμε και καλή διασκέδαση».
Οι Locomondo αποφάσισαν να αφιερώσουν την εκπομπή τους στο «Στην Υγειά μας» στον σχεδιαστή Minas, που έφυγε από τη ζωή στις 25 Μαρτίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το εξαιρετικό τρίο παραδοσιακής παλαιστινιακής μουσικής μιλάει στην ATHENS VOICE λίγο πριν τη συναυλία τους στο Λόφο Φιλοπάππου
Ο τραγουδιστής χρησιμοποιεί αποσπάσματα από τα σχολικά ημερολόγιά του
Η πρώτη καλλιτέχνιδα που παραλαμβάνει το νέο βραβείο Artist-Director
Η «βασίλισσα των Χριστουγέννων» θα πραγματοποιήσει εορταστικές εμφανίσεις σε αρένες
Ο μουσικός κάλεσε το κοινό να μην τηρεί ουδέτερη στάση απέναντι στη σύγκρουση
Η προσιτή τιμή και οι νέες κυκλοφορίες οδηγούν την αναγέννηση των φυσικών μέσων
Το Φεστιβάλ έρχεται από τη Λέσβο στην Αθήνα για μια μόνο βραδιά, με σπουδαίους διεθνείς και Έλληνες μουσικούς
Ο Σκωτσέζος μουσικός αποθεώθηκε στο Σάο Πάολο γράφοντας εκ νέου ιστορία
Στην 36η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του Kworb – Στις 28 από τις 50 θέσεις του ελληνικού Top 50 του Spotify τα τραγούδια του.
Η ράπερ δηλώνει περήφανη για τη στήριξή της στον πρόεδρο των ΗΠΑ, παρά τις αντιδράσεις
«Ο κόσμος δεν θέλει να παρακολουθεί μια μηχανή που είναι τέλεια», δήλωσε ο πρώην τραγουδιστής των Police
Έβαλε τα κλάματα μπροστά στους θεατές
Η ιστορία για το «Παιδί της Νύχτας»
«Έχω γράψει πολλά τραγούδια, αλλά αυτό το τραγούδι, επειδή ξέρω ότι ήταν το αγαπημένο του θα το πω...»
Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε μόνος στη σκηνή του Lincoln Financial Field Stadium στη Φιλαδέλφεια
Από τα 100 δολάρια έπεσε στα 51 δολάρια η χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου μέσα σε λίγες ημέρες
Υπάρχουν μουσικά έργα που δεν γράφτηκαν μόνο για να ακουστούν. Έργα που γεννήθηκαν μέσα από τον πόλεμο και την απώλεια και κράτησαν ζωντανή τη μνήμη μιας ολόκληρης εποχής.
Ο Μίλτος Παύλου μιλά για το «Violet in Spring», το τραγούδι που γεννήθηκε από ένα από τα τελευταία ποιήματα του Ουκρανού στρατιώτη και ποιητή Μακσίμ «Νταλί» Κριβτσόφ
Η νέα φιγούρα αναπαριστά με εντυπωσιακή ακρίβεια την εμφάνισή του στην παγκόσμια περιοδεία «Blue Electric Light»
Η comeback περιοδεία έχει ήδη αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.