Μουσικη

69 σιντριβάνια ξεκινούν το χορό στο ΚΠΙΣΝ

Το διάσημο πλέον Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού αλλάζει χρώματα και μουσικές εντάσεις

Athens Voice
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΚΠΙΣΝ
#SNFestival

Στις 14 Ιουλίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της performance των σιντριβανιών στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ

Μία δυναμική εγκατάσταση σιντριβανιών θα τοποθετηθεί στο Κανάλι των 12.000 τ.μ., παρουσιάζοντας μαγευτικές υδάτινες χορογραφίες με τη συνοδεία μουσικής. Συγκεκριμένα, 59 σιντριβάνια κατακόρυφης εκτόξευσης νερού θα συνδυαστούν με 10 αντίστοιχα περιστρεφόμενα δημιουργώντας κατά μήκος του καναλιού το απόλυτο υπερθέαμα για μικρούς και μεγάλους.

Τη νέα αυτή εγκατάσταση θα απολαύσουν για πρώτη φορά οι επισκέπτες του Summer Nostos Festival (SNFestival) που διοργανώνει το ΙΣΝ στο ΚΠΙΣΝ, από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου, 2019. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ μέρος των σιντριβανιών θα παραμείνει ανενεργό στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν πάνω στο Κανάλι. Η πλήρης σύνθεση των σιντριβανιών θα παρουσιαστεί στις 14 Ιουλίου σε ειδική επίδειξη, την οποία θα πλαισιώνει η Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με ζωντανή μουσική. Στη συνέχεια, τα σιντριβάνια θα λειτουργούν καθημερινά, συνυπάρχοντας και εμπλουτίζοντας τις πολλαπλές δράσεις που πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο στο Κανάλι, όπως το καγιάκ, τα μαθήματα ιστιοπλοΐας, και το πατινάζ στο παγοδρόμιο.

#SNFestival

Ανακάλυψε το πλήρες πρόγραμμα στο www.SNFestival.org

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κώστας Λειβαδάς, μία διαδρομή 30 χρόνων: Η Μαβίλη, η επιμονή, η νύχτα κι όσα δεν ελέγχονται
Κώστας Λειβαδάς: Τριάντα χρόνια ανάμεσα στη Μαβίλη, την «Επιμονή» και όσα δεν ελέγχονται

Τριάντα χρόνια μετά κι ένα τραγούδι σώθηκε από έναν πολτό χαρτοπετσετών, μιλά για τη νύχτα, την ποίηση, τις γυναίκες-ηρωίδες, την αργοπορημένη ενηλικίωση και την εποχή της AI

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY