- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Σκορσέζε και Ντι Κάπριο ξανά μαζί: Ξεκινούν τα γυρίσματα για το What Happens at Night
Ο χολιγουντιανός σταρ επιβεβαίωσε την έναρξη της παραγωγής στην Πράγα - Στο πλευρό του η Τζένιφερ Λόρενς
Μάρτιν Σκορσέζε και Λεονάρντο Ντι Κάπριο ξεκινούν γυρίσματα στην Πράγα για το μεταφυσικό θρίλερ «What Happens at Night» σε δύο εβδομάδες
Μετά τη βράβευσή του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα (SBIFF), ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μοιράστηκε με το κοινό λεπτομέρειες για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.
Στο πλαίσιο μιας ανοιχτής συζήτησης (Q&A) με αφορμή την ερμηνεία του στην ταινία «One Battle After Another», ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο επιβεβαίωσε πως η νέα του συνεργασία με τον Μάρτιν Σκορσέζε, το μεταφυσικό θρίλερ «What Happens at Night» μπαίνει στην τελική ευθεία.
Σύμφωνα με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, τα γυρίσματα αναμένεται «να ξεκινήσουν σε δύο εβδομάδες». Ο ίδιος θα ταξιδέψει στην Πράγα, όπου ο εμβληματικός σκηνοθέτης βρίσκεται ήδη για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, σύμφωνα με το World of Reel.
Η ταινία αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Πίτερ Κάμερον, με τον σταρ να συμπρωταγωνιστεί με την Τζένιφερ Λόρενς. Το σενάριο του Πάτρικ Μάρμπερ ακολουθεί «ένα παντρεμένο ζευγάρι Αμερικανών, που ταξιδεύει σε μια μικρή, χιονισμένη ευρωπαϊκή πόλη με σκοπό την υιοθεσία ενός μωρού».
Στη συνέχεια, ο Ντι Κάπριο ρωτήθηκε για την βιογραφική ταινία του Φρανκ Σινάτρα. Παρά τις φήμες που ήθελαν το πρότζεκτ να έχει ακυρωθεί το καλοκαίρι του 2024, λόγω της άρνησης των κληρονόμων του «Blue Eyes» να δώσουν την έγκρισή τους, ο Ντι Κάπριο άφησε ένα παράθυρο ελπίδας. «Είναι ακόμα σε εξέλιξη, είναι ακόμα σε εξέλιξη», δήλωσε χαρακτηριστικά, με έναν βαθύ αναστεναγμό.
Ωστόσο παρά την αβεβαιότητα που περιβάλλει το πολυσυζητημένο πρότζεκτ του Σινάτρα, η ατζέντα του διδύμου Σκορσέζε - Ντι Κάπριο παραμένει γεμάτη με έργα που βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης, όπως τα «Home», «Devil in the White City» και «Midnight Vendetta».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανακοινώθηκε ο φετινός προγραμματισμός στο Γαλλικό Ινστιτούτο
Η νέα ταινία του Αλεχάντρο Γκ. Ινιάριτου προκαλεί αντικρουόμενες αντιδράσεις
Ο συγγραφέας του τελευταίου μυθιστορήματος σχολιάζει τα ονόματα που ακούγονται για τον ρόλο
Ένα συναρπαστικό ταξίδι στην άβυσσο μιας αινιγματικής κακοποιού
Καθαρόαιμη περιπέτεια κλιμακούμενου σασπένς και αμείωτης δράσης, που απευθύνεται τόσο στους φαν του Μπραντ Πιτ όσο και στους ζωόφιλους.
Χειμαρρώδης περιπέτεια που ποντάρει στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα η οποία σχηματίζεται από τα υπαρξιακά άγχη των ηρώων
Παρότι το υλικό για κάτι πιο καινοτόμο είναι εκεί, η σκηνοθέτρια Τζόρτζια Όκλεϊ προτιμά να βασιστεί μόνο στις αψεγάδιαστες ερμηνείες και το υψηλό επίπεδο της καλλιτεχνικής διεύθυνσης.
Το φιλμ απέσπασε τρεις υποψηφιότητες στα βραβεία Goya
Στήριξη του Ελληνικoύ σινεμά, των νέων δημιουργών και της σύγχρονης κινηματογραφικής δημιουργίας
Έντονες επικρίσεις δέχεται ο σκηνοθέτης Βέρνερ Χέρτζογκ για την αμφιλεγόμενη επιλογή του
Ένα προσωπικό ταξίδι στην οπτικοακουστική μνήμη του Λιβάνου, φτιαγμένο εξολοκλήρου από αρχειακό υλικό
Ο σταρ του Χόλιγουντ δηλώνει πως η ΑΙ δεν θα φέρει το τέλος του κινηματογράφου
Πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 13 Νοεμβρίου
Μια 13χρονη και μια υποψήφια Playmate
H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα παραλάβει το Womenlands Excellence Award
«Μετακομίζει» στο Eurimages του Συμβουλίου της Ευρώπης
To φιλμ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου
Οι κριτικές ήταν συντριπτικά θετικές, με την ταινία να συγκεντρώνει ποσοστό 95% στο Rotten Tomatoes
Πότε θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες
Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη την ερχόμενη Πέμπτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.