- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε
Οι δύο βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί ξανά συμπρωταγωνιστές
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζένιφερ Λόρενς πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, βασισμένη στο μυθιστόρημα «What Happens At Night».
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζένιφερ Λόρενς θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, η οποία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «What Happens At Night» (Τι Συμβαίνει τη Νύχτα).
Οι δύο βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τζένιφερ Λόρενς είχαν συνεργαστεί ξανά στην ταινία-σάτιρα για την κλιματική αλλαγή «Μην Κοιτάτε Πάνω» (2021), ενώ ο Ντι Κάπριο και ο Σκορσέζε έχουν συνεργαστεί σε έξι προηγούμενα πρότζεκτ, με πιο πρόσφατο το «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού» (2023).
Σύμφωνα με το Deadline, το επόμενο κοινό τους πρότζεκτ θα είναι το «What Happens At Night», ένα μυθιστόρημα του Πίτερ Κάμερον που εκδόθηκε το 2020. Η ιστορία ακολουθεί ένα αμερικανικό ζευγάρι που ταξιδεύει σε μια μικρή ευρωπαϊκή πόλη για να υιοθετήσει ένα μωρό. Μόλις φτάσουν σε ένα μεγάλο, σχεδόν έρημο ξενοδοχείο, συναντούν πολυάριθμους παράξενους ανθρώπους.
Το άρθρο αναφέρει ότι ο Ντι Κάπριο επέλεξε αυτό το πρότζεκτ ανάμεσα σε πολλά άλλα, συμπεριλαμβανομένης μιας βιογραφικής ταινίας για τον Ίβελ Νι βελ, σε σκηνοθεσία του Ντέιμιεν Σαζέλ («La La Land»). Η StudioCanal θα είναι η εταιρεία παραγωγής της ταινίας, σε συνεργασία με την Apple Original Films, η οποία χρηματοδότησε και την ταινία «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού».
Η είδηση έρχεται λίγο πριν την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας του ηθοποιού του «Τιτανικού», του θρίλερ «One Battle After Another» (Μία Μάχη Μετά την Άλλη), σε σκηνοθεσία του Πολ Τόμας Άντερσον. Η ταινία έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές και ο σταρ υποδύεται έναν πρώην επαναστάτη που μάχεται για να σώσει την κόρη του. Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 26 Σεπτεμβρίου.
Εν τω μεταξύ, η Τζένιφερ Λόρενς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο δράμα «Die, My Love» (Πέθανε, Αγάπη Μου), μαζί με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις Κάννες τον Μάιο. Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Νοεμβρίου.
(Με πληροφορίες του ΝΜΕ)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H ταινία θα επικεντρώνεται στο «Breakfast at Tiffany’s»
Από το 1960 ως σήμερα έχουμε μια πληθώρα από ταινίες βασισμένες σε αληθινά εγκλήματα
H τελευταία της κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 2014 στην ταινία «Silver Skies»
Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της πλοκής και οι νέες προσθήκες στο καστ
Καλύτερη Ταινία Μυθοπλασίας - «Ύμνοι» από την επιτροπή για την ερμηνεία του Βασίλη Μπισμπίκη
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ζωή, η καριέρα και η κληρονομιά του στην ποπ κουλτούρα.
Η εμβληματική μονομαχία στο Κολοσσαίο και η σχέση τους πίσω από τις κάμερες
Πέθανε στα 86 του ο θρύλος των πολεμικών τεχνών - Το αγαπημένο του «fact»
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου
Μέρος των γυρισμάτων της πολυσυζητημένης παραγωγής έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε Ύδρα και Χαλκίδα
Η Apple αποκάλυψε το πρώτο στιγμιότυπο από το ατμοσφαιρικό θρίλερ που γυρίζεται στην Πράγα
Έφτασε τις 718,6 εκατ. προβολές
Η Pop Mart και η Sony Pictures ανακοίνωσαν τη μεταφορά των δημοφιλών λούτρινων στο σινεμά
H αντισυμβατική βιογραφία της πιο αινιγματικής λογοτεχνικής μορφής
Ο θρύλος της υποκριτικής θα «πρωταγωνιστήσει» στο δράμα «As Deep As the Grave»
Οι πρώτες σκηνές από το φινάλε της επικής τριλογίας του Ντενί Βιλνέβ ενθουσιάζουν τους fans
Μια διαφορετική και αρκετά έξυπνη sci-fi περιπέτεια
Δράμα με φόντο τον γεμάτο λάμψη κόσμο της υψηλής ραπτικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.