- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Φιλανθρωπίας: «Η ανθρωπιά δεν ζητά αντάλλαγμα»
Το βίντεο της εταιρείας παραγωγής ταινιών στο Instagram
Φίνος Φιλμ: Το αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Φιλανθρωπίας - «Η ανθρωπιά δεν επιδεικνύεται και δεν ζητά αντάλλαγμα»
Η Φίνος Φιλμ έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση για τη σημερινή Παγκόσμια ημέρα φιλανθρωπίας δημοσιεύοντας βίντεο με σκηνές από διάσημες ταινίες της.
Συγκεκριμένα, στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η Φίνος Φιλμ ανέβασε ένα βίντεο με σκηνές από γνωστές ελληνικές ταινίες, που θυμίζουν ότι «υπάρχει ανθρωπιά». Όπως αναφέρεται μάλιστα, στην ανάρτηση, «φιλανθρωπία δεν σημαίνει να έχεις πολλά, σημαίνει να δίνεις με την καρδιά σου».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, γράφει: «Οι κλασικές ελληνικές ταινίες, εκτός από άπλετο γέλιο, μας θυμίζουν ότι η ανθρωπιά υπάρχει και όταν είναι αληθινή, δεν κάνει θόρυβο, δεν επιδεικνύεται και δεν ζητά αντάλλαγμα. Άλλωστε, φιλανθρωπία δεν σημαίνει να έχεις πολλά, σημαίνει να δίνεις με την καρδιά σου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το σινεμά, ο Καποδίστριας και ο μύθος της ιστορικής αλήθειας
Ο σκηνοθέτης του Avatar μετακομίζει επικαλούμενος την πόλωση της Αμερικής του Τραμπ
Από το Παγκράτι στο παγκόσμιο σινεμά και τη διεθνή αναγνώριση
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.