- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Ο Μπραντ Πιτ θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του σκηνοθέτη του Κονκλάβιου
Το φιλμ αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το 2026
Ο Μπραντ Πιτ στη νέα ταινία του Έντουαρντ Μπέργκερ, σκηνοθέτη του Κονκλάβιου - Ο Αμερικανός σταρ θα πρωταγωνιστήσει στο «The Riders».
Ο ραγδαία ανερχόμενος Έντουαρντ Μπέργκερ έχει ήδη στα σκαριά το επόμενο σκηνοθετικό του πρότζεκτ, και αυτή τη φορά έχει επιστρατεύσει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικάνικης βιομηχανίας, τον χαρισματικό Μπραντ Πιτ.
Μετά το «Ουδέν νεότερον από το δυτικό μέτωπο» και το «Κονκλάβιο», τα οποία μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στις οσκαρικές περιόδους του 2022 και του 2024 αντίστοιχα, ο Γερμανός σκηνοθέτης επιστρέφει στη δράση με τον Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστή στο «The Riders», ένα δράμα μυστηρίου που διαδραματίζεται στην ατμοσφαιρική Ιρλανδία.
Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τιμ Γουίντον, το «The Riders» ακολουθεί έναν άνδρα (Μπραντ Πιτ), ο οποίος πασχίζει να ξαναβρεί την εξαφανισμένη γυναίκα του μετά την μετακόμισή της οικογένειας τους στην Ιρλανδία. Η ταινία, η οποία αναμένεται να φέρει τη σφραγίδα του στούντιο A24, πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα το 2026 σε πολυάριθμες ευρωπαϊκές τοποθεσίες.
Το σενάριο της ταινίας φέρει την υπογραφή του Ντέιβιντ Κατζάνικ, ενώ χρέη παραγωγού στο φιλμ αναμένεται να εκτελέσουν οι Ρίντλεϊ Σκοτ, Μπραντ Πιτ, Έντουαρντ Μπέργκερ και Ντέιβιντ Κατζάνικ.
Πέρα από το «The Riders», ο Πιτ αναμένεται να εμφανιστεί σύντομα στην επόμενη ταινία του Τζόσεφ Κοζίνσκι (Top Gun: Maverick), όπου θα ενσαρκώσει έναν βετεράνο οδηγό της Formula 1.
Ο γοητευτικός σταρ έχει επίσης στα σκαριά το sequel της ταινίας «Once Upon a Time in Hollywood», το οποίο θα φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Ντέιβιντ Φίντσερ (Fight Club).
Χάρη στα οσκαρικά αναγνωρισμένα «Ουδέν νεότερον από το δυτικό μέτωπο» και «Κονκλάβιο», (με το τελευταίο να απολαμβάνει εκ νέου viral αναγνώριση τις τελευταίες ημέρες), ο Έντουαρντ Μπέργκερ αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα arthouse ονόματα του σύγχρονου Χόλιγουντ. Ο Ντέιβιντ Κατζάνικ έχει υπαγράψει το σενάριο πολυάριθμων φιλμ στο παρελθόν, μεταξύ των οποίων τα «A Bigger Splash» και «Bones and All» του Λούκα Γκουαντανίνο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη ταινία «Saw» έκανε πρεμιέρα το 2004 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance
Το χολιγουντιανό πρωταγωνιστικό δίδυμο ενώνει τις δυνάμεις του για τέταρτη φορά
Ανακοινώθηκε ο φετινός προγραμματισμός στο Γαλλικό Ινστιτούτο
Η νέα ταινία του Αλεχάντρο Γκ. Ινιάριτου προκαλεί αντικρουόμενες αντιδράσεις
Ο συγγραφέας του τελευταίου μυθιστορήματος σχολιάζει τα ονόματα που ακούγονται για τον ρόλο
Ένα συναρπαστικό ταξίδι στην άβυσσο μιας αινιγματικής κακοποιού
Καθαρόαιμη περιπέτεια κλιμακούμενου σασπένς και αμείωτης δράσης, που απευθύνεται τόσο στους φαν του Μπραντ Πιτ όσο και στους ζωόφιλους.
Χειμαρρώδης περιπέτεια που ποντάρει στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα η οποία σχηματίζεται από τα υπαρξιακά άγχη των ηρώων
Παρότι το υλικό για κάτι πιο καινοτόμο είναι εκεί, η σκηνοθέτρια Τζόρτζια Όκλεϊ προτιμά να βασιστεί μόνο στις αψεγάδιαστες ερμηνείες και το υψηλό επίπεδο της καλλιτεχνικής διεύθυνσης.
Το φιλμ απέσπασε τρεις υποψηφιότητες στα βραβεία Goya
Στήριξη του Ελληνικoύ σινεμά, των νέων δημιουργών και της σύγχρονης κινηματογραφικής δημιουργίας
Έντονες επικρίσεις δέχεται ο σκηνοθέτης Βέρνερ Χέρτζογκ για την αμφιλεγόμενη επιλογή του
Ένα προσωπικό ταξίδι στην οπτικοακουστική μνήμη του Λιβάνου, φτιαγμένο εξολοκλήρου από αρχειακό υλικό
Ο σταρ του Χόλιγουντ δηλώνει πως η ΑΙ δεν θα φέρει το τέλος του κινηματογράφου
Πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 13 Νοεμβρίου
Μια 13χρονη και μια υποψήφια Playmate
H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα παραλάβει το Womenlands Excellence Award
«Μετακομίζει» στο Eurimages του Συμβουλίου της Ευρώπης
To φιλμ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου
Οι κριτικές ήταν συντριπτικά θετικές, με την ταινία να συγκεντρώνει ποσοστό 95% στο Rotten Tomatoes
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.