- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ντάνιελ Κρεγκ και Λούκα Γκουαντανίνο σε συζητήσεις για το Sgt. Rock της DC
Έτοιμοι για νέα συνεργασία μετά το «Queer» ο Βρετανός σταρ και ο Ιταλός σκηνοθέτης
Οι Ντάνιελ Κρεγκ και Λούκα Γκουαντανίνο βρίσκονται σε συζητήσεις για το «Sgt. Rock» της DC - Στρέφονται στο σινεμά υπερηρώων μετά το πολυαναμενόμενο «Queer».
Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία την πρώτη τους συνεργασία, οι Ντάνιελ Κρεγκ και Λούκα Γκουαντανίνο ετοιμάζονται να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους μετά το πολυαναμενόμενο ερωτικό δράμα «Queer», ενώ αυτή τη φορά αναμένεται να προσφέρουν κάτι εντελώς διαφορετικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, ο Βρετανός σταρ Ντάνιελ Κρεγκ και ο Ιταλός σκηνοθέτης Γκουαντανίνο βρίσκονται σε συζητήσεις με την DC Studios για να συμμετάσχουν στο επερχόμενο «Sgt. Rock», μια ταινία υπερηρώων που διαδραματίζεται στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
O «Sgt Rock» είναι ένας σκληροτράχηλος και ηρωικός λοχίας του αμερικάνικου στρατού κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος εμφανίστηκε στα κόμικς της DC τον Ιούνιο του 1959.
Παρόλο που δεν αποτελεί δείγμα σούπερ ήρωα με την πιο παραδοσιακή έννοια, ο χαρακτήρας της DC αποτελεί κλασικό παράδειγμα πρωταγωνιστή πολεμικού κόμικ, στην ίδια κατηγορία με τον Νικ Φιούρι και τον Κάπτεν Αμέρικα.
Daniel Craig is in talks to star as Sgt. Rock in a ‘SGT ROCK’ film for DC Studios.
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) November 20, 2024
Luca Guadagnino will direct the film.
(Source: Deadline) pic.twitter.com/KaDYoUSUgc
Ντάνιελ Κρεγκ και Λούκα Γκουαντανίνο στο σύμπαν της DC μετά το «Queer»
Σύμφωνα με αναφορές, ο Τζάστιν Κουρίτζκες, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γκουαντανίνο στα «Queer» και «Challengers», έχει ετοιμάσει ένα σενάριο που ενθουσίασε τα ηγετικά στελέχη της DC, γεγονός που δρομολόγησε τις σχετικές διαπραγματεύσεις.
Η νεοσύστατη DC Studios λειτουργεί υπό την εποπτεία του σκηνοθέτη και παραγωγού Τζέιμς Γκαν («Scooby Doo», «Guardians of the Galaxy»), ο οποίος έχει αναλάβει να αναδημιουργήσει το κινηματογραφικό σύμπαν των ηρώων της εταιρίας, ξεκινώντας από το πολυαναμενόμενο «Superman» του 2025.
Luca Guadagnino and Daniel Craig are reteaming for ‘Sgt. Rock’ at James Gunn and Peter Safran’s DC Studios.
— Deadline (@DEADLINE) November 20, 2024
This is poised to be Guadagnino’s next directorial before Lionsgate’s ‘American Psycho’ reboot. The ‘Sgt. Rock’ screenplay is written by Justin Kuritzkes… pic.twitter.com/QGM81fpcdC
Ο Λούκα Γκουαντανίνο έχει καταφέρει να επαναφέρει το indie drama στο επίκεντρο της ποπ κουλτούρας, εμφυσώντας στα πρότζεκτ του ερωτισμό και ενδιαφέροντες χαρακτήρες.
Τα «Call Me By Your Name» (2017), «Bones and All» (2022) και «Challengers» (2024) έχουν ενθουσιάσει το παγκόσμιο κινηματογραφικό κοινό, με το επερχόμενο «Queer», που ακολουθεί έναν ομοφυλόφιλο Αμερικανό στο Μεξικό της δεκαετίας του '50, να αποτελεί ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα φιλμ της φετινής οσκαρικής σεζόν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι έγραψαν ηθοποιοί και σκηνοθέτες για την τοποθέτησή του
Η κακοκαιρία ανέβαλε την πολυαναμενόμενη παρουσία της διάσημης ηθοποιού στην ταινία για τη Μαρία Κάλλας
Το έργο του Μάικ Φλάναγκαν επαναφέρει στο νου συγκινητικές στιγμές του σινεμά
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αμέσως αντιδράσεις στα social media
Η διάσημη ηθοποιός θα παραστεί στην προβολή της διεθνούς παραγωγής «Μαρία Κάλλας – Μόνικα Μπελούτσι: Μια Συνάντηση» στο Παλλάς
Πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2026
Ένα μινιμαλιστικό αλλά και άρτιο στις λεπτομέρειές του οικογενειακό δράμα
Oι πρωταγωνιστές Μάικλ Κέιν και Γκλέντα Τζάκσον αποτελούν ένα απολαυστικό δίδυμο
Το φιλμ κέρδισε το Βραβείο καλύτερης ταινίας στο τμήμα Generation του Φεστιβάλ Βερολίνου 2025.
Θρίλερ που καθηλώνει με τον δυναμισμό του και συγκινεί με την αδυσώπητα σκληρή αλήθεια του.
Όταν ο Κρίστοφερ Νόλαν μεταφέρει στο σινεμά το πιο επιδραστικό κείμενο της δυτικής λογοτεχνίας
Από πού εμπνεύστηκαν οι αδερφοί Ντάφερ για να δημιουργήσουν την επιτυχημένη σειρά
Ο διάσημος σκηνοθέτης ανοίγει τον δρόμο για νέο κεφάλαιο στο κινηματογραφικό σύμπαν του Kill Bill
Η 90χρονη σταρ της υποκριτικής μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καριέρα και την καθημερινότητά της
«Μου αρέσει να δουλεύω με ηθοποιούς, δεν θέλω να τους αντικαταστήσω», ανέφερε ο σκηνοθέτης
Ο Βρετανός ηθοποιός προσπέρασε τους Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον και Χένρι Κάβιλ
Ουρές και μεγάλη αγάπη για τη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη στα σινεμά της Αθήνας και της επαρχίας
Θα προβληθούν συνολικά 64 ταινίες από 46 χώρες, μέσα από τις οποίες ξεδιπλώνονται ιστορίες τόλμης, αναζήτησης και μετάβασης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.