- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«The Dog Stars»: Η επόμενη ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ με τον Πολ Μέσκαλ
Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Πίτερ Χέλερ του 2012
Ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα συνεργαστεί και πάλι με τον Πολ Μέσκαλ στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «The Dog Stars»
Η επόμενη ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ θα έχει τίτλο «The Dog Stars», σύμφωνα με άρθρο του Deadline, μια ταινία επιστημονικής φαντασίας η οποία διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον.
Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Πίτερ Χέλερ του 2012, ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα συνεργαστεί και πάλι με τον Πολ Μέσκαλ ο οποίος, αν όλα πάνε καλά με το πρόγραμμά του, θα παίξει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Το μυθιστόρημα διαδραματίζεται σε μια αποδεκατισμένη Αμερική μετά από μια πανδημία, με τη χώρα απελπισμένα να προσπαθεί να αποκρούσει τους ξένους εισβολείς που περιπλανώνται. Όταν δύο άνδρες – ένας πιλότος της πολιτικής αεροπορίας και ένας πρώην πεζοναύτης – λαμβάνουν μια τυχαία μετάδοση στην εγκαταλελειμμένη αεροπορική βάση του Κολοράντο στην οποία ζουν, το ζευγάρι (και ο σκύλος τους) ρισκάρουν τα πάντα για να βρουν την πηγή τους, ελπίζοντας ότι θα οδηγήσει σε μια καλύτερη ζωή.
Ο Σκοτ θα συνεργαστεί και πάλι με τον Πολ Μέσκαλ για λογαριασμό της 20th Century Studios, ενώ ο Μαρκ Λ. Σμιθ θα είναι υπεύθυνος για το σενάριο («Revenant» και «Twisters») με τα γυρίσματα μάλλον να ξεκινούν στα μέσα στην άνοιξη του 2025. Αυτό όμως μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για τον Μέσκαλ, ο οποίος επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ στις αρχές του επόμενου έτους για να παίξει ξανά τον ρόλο του Στάνλεϊ Κοβάλσκι στο «Λεωφορείο ο Πόθος».
Στις αρχές του έτους είχε ανακοινωθεί πως η βιογραφική ταινία των Bee Gees θα είναι η επόμενη ταινία του Σκοτ μετά τον «Μονομάχο ΙΙ», η οποία ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα, αλλά φαίνεται πως τα σχέδια άλλαξαν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανακοινώθηκαν οι προεγκρίσεις και εγκρίσεις για το πρόγραμμα «Πρώτη Ταινία»
Ο διάσημος σκηνοθέτης επιστρέφει στο αγαπημένο του θέμα με τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας «Disclosure Day»
Ο κορυφαίος σκηνοθέτης εκφράζει την απογοήτευσή του για το επίπεδο των νέων ταινιών
«100 χρόνια μπροστά», από ένα παιδί της «Αλλαγής». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μιλάει στην ATHENS VOICE με αφορμή τη νέα ταινία
Ο σκηνοθέτης ζητά συγγνώμη από την ηθοποιό που επί χρόνια ζητούσε την αφαίρεση της σκηνής
Η συμπερίληψη, όταν λειτουργεί σωστά, δεν είναι εμπόδιο στη δημιουργία. Το αντίθετο μάλιστα.
Σφοδρή κριτική από καλλιτέχνες μετά την επένδυση του σκηνοθέτη σε εταιρεία AI
Η βρετανική εφημερίδα σχολιάζει τη νέα υπερπαραγωγή του Κρίστοφερ Νόλαν
«Ο Άγγελος Αντωνόπουλος ήταν και θα παραμείνει πάντα παιδί της Finos Film»
Η σκηνοθέτρια μιλάει για το πρώτο της μεγάλου μήκους φιλμ «Μικρές ανάσες»
Ένα κλειστοφοβικό θεατρικό δράμα
Ο σκηνοθέτης συγκινεί, χάρη στην απολαυστική και ευρηματική μείξη σκηνοθεσίας-σεναρίου.
Περιλαμβάνει ξεκαρδιστικές σκηνές στις οποίες ο Τσιοτσιόπουλος δίνει ένα ανεπανάληπτο σόου
Μετά τη βραβευμένη παρουσία της στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η ταινία διεκδικεί 5 βραβεία Ίρις.
Τα κινηματογραφικά στούντιο πλέον βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα πρωτόγνωρο πρόβλημα
Η νέα του ταινία «Obsession» εξελίχθηκε σε εμπορική επιτυχία
Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου
Ο σκηνοθέτης του Justice League φέρνει ξανά στη μεγάλη οθόνη την κλασική ταινία του Τζον Κάρπεντερ
Η πρωταγωνίστρια του Euphoria κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα ως παραγωγός του Χόλιγουντ
Θερινό στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.