- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)
ΚΠΙΣΝ και Μουσείο Μαρία Κάλλας: Οι δράσεις για την «Πανσέληνο του Ελαφιού»
Ποιος είπε ότι η φεγγαράδα στην πόλη δεν έχει φάση; Το Full Moon Sleepover μας ξενυχτάει στις 21 Ιουλίου στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με ό,τι δραστηριότητα βάζει ο νους. Από το σούρουπο ως την αυγή από τη μεγάλη οθόνη στο ξέφωτο θα παρελάσουνγνώριμοι, αγαπημένοι, αλλά και δαιμονικοί(φιλμικοί) χαρακτήρες: ο Αλαντίν, η Σερ, ο Νίκολας Κέιτζ και η Ολυμπία Δουκάκη «Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού», η φαμίλια του «Poltergeist», ο Κερτ Ράσελ στην «Απόδραση από τη Νέα Υόρκη», η νεανική συμμορία των «Μαχητών».
Στον Μεσογειακό Κήπο βάζουμε ακουστικά και χορεύουμε σε ρυθμούς silentdiscoparty με κομμάτια που μιξάρουν οι DJsPanosDimitropoulos (TheSteams) και SoulSeduction, ενώ παράλληλα στον Θόλο στον «Τελευταίο χορό»,εν μέσω βαλς, ταγκό και φοξ τροτ,100 παίκτες καλούνται να επιβιώσουν για 60 λεπτά, ενώ ανάμεσά τους κυκλοφορούν πέντε «δολοφόνοι». Παιχνίδια ερωτήσεων αλλά και επιτραπέζια στρατηγικής, φαντασίας και επιδεξιότηταςθα «σερβίρει» το Park Kiosk, όσο οι λάτρεις των πεντάλ κάνουν βαρκάδα στο κανάλι. Εμείς, πάλι, λέμε ν’ αφεθούμε στη λογοτεχνική γοητεία του «Δράκουλα» του Μπραμ Στόκερ στη λέσχη ανάγνωσης στους Πίδακες Νερού με τον γνωστό συγγραφέα Δημοσθένη Παπαμάρκο και την ηθοποιό Σοφία Κόκκαλη. Κι αν μας βρει εδώ το ξημέρωμα, να στρώσουμε το χαλάκι της γυμναστικής και για hathayogaκαι διαλογισμό στον ήλιο (στα νότια μονοπάτια από τις 05:30).
Η παρέα «ψηφίζει» κέντρο και ατμόσφαιρα οπερατική; Το Μουσείο Μαρία Κάλλας θα μας περιμένει εκείνο το βράδυ χωρίς εισιτήριο (με δωρεάν δελτίο εισόδου από το more.com). Για να ανακαλύψουμε τη διαδρομή της μεγάλης ντίβας στους εκθεσιακούς χώρους και να χαρούμε στον τρίτο όροφο τους σπουδαστές του Ωδείου Αθηνών σε άριες και ντουέτα, σ’ ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο διευθυντής των Μουσικών Σχολών του Ωδείου Αθηνών και συνθέτης Φίλιππος Τσαλαχούρης.
INFO:
Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα, 21 Ιουλίου από τις 19:00.
Μουσείο Μαρία Κάλλας, Μητροπόλεως 44, 2104404204, 21 Ιουλίου στις 20:00-23:00
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή
Το θερινό σινεμά με θέα την Ακρόπολη επιστρέφει και φέτος με σούπερ πρόγραμμα ταινιών
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου 2026
Επιστρέφει και ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Συνέχεια του κινηματογραφικού franchise «Meet the Parents»
Eπιστρέψει, μαζί με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Ο Ντενί Βιλνέβ παρουσίασε νέο εντυπωσιακό υλικό με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο του Πολ Ατρείδη
Εντυπωσιακό υλικό στο CinemaCon από τη φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
Mία πρώτη ματιά στην κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού franchise
Ο σκηνοθέτης παρουσίασε τη νέα του ταινία «Disclosure Day» στο φετινό CinemaCon
Ταινίες-έκπληξη, διεθνείς καλεσμένοι και άρωμα Γκαουντί στο επετειακό πρόγραμμα του Μαΐου
Ο σπουδαίος άνθρωπος του σελιλόιντ γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 16 Απριλίου 1889
Μια ελεύθερη πτώση στο σύμπαν του σκηνοθέτη την Τρίτη 28 Απριλίου
Η κόρη ενός ζευγαριού Αμερικανών που ζει μόνιμα στο Κάιρο εξαφανίζεται μυστηριωδώς
Η σούπερ σταρ της ποπ μουσικής Mother Mary βιώνει μια ανεξήγητη κρίση ταυτότητας
Η Έινε και ο Τόμας, γονείς δύο κοριτσιών, χωρίζουν φιλικά έπειτα από αρκετά χρόνια γάμου, καθώς ο μεσήλικας Τόμας έχει βρει νέα σύντροφο
Yποδύεται έναν δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία που βρίσκεται αντιμέτωπος με μια τεράστια περιβαλλοντική κρίση
Μια ιστορία απόγνωσης και ελπίδας για τους κινηματογράφους όλου του κόσμου
Ένα prequel του House of the Dragon, που αφηγείται την κατάκτηση του Westeros από τους Targaryen
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.