- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)
ΚΠΙΣΝ και Μουσείο Μαρία Κάλλας: Οι δράσεις για την «Πανσέληνο του Ελαφιού»
Ποιος είπε ότι η φεγγαράδα στην πόλη δεν έχει φάση; Το Full Moon Sleepover μας ξενυχτάει στις 21 Ιουλίου στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με ό,τι δραστηριότητα βάζει ο νους. Από το σούρουπο ως την αυγή από τη μεγάλη οθόνη στο ξέφωτο θα παρελάσουνγνώριμοι, αγαπημένοι, αλλά και δαιμονικοί(φιλμικοί) χαρακτήρες: ο Αλαντίν, η Σερ, ο Νίκολας Κέιτζ και η Ολυμπία Δουκάκη «Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού», η φαμίλια του «Poltergeist», ο Κερτ Ράσελ στην «Απόδραση από τη Νέα Υόρκη», η νεανική συμμορία των «Μαχητών».
Στον Μεσογειακό Κήπο βάζουμε ακουστικά και χορεύουμε σε ρυθμούς silentdiscoparty με κομμάτια που μιξάρουν οι DJsPanosDimitropoulos (TheSteams) και SoulSeduction, ενώ παράλληλα στον Θόλο στον «Τελευταίο χορό»,εν μέσω βαλς, ταγκό και φοξ τροτ,100 παίκτες καλούνται να επιβιώσουν για 60 λεπτά, ενώ ανάμεσά τους κυκλοφορούν πέντε «δολοφόνοι». Παιχνίδια ερωτήσεων αλλά και επιτραπέζια στρατηγικής, φαντασίας και επιδεξιότηταςθα «σερβίρει» το Park Kiosk, όσο οι λάτρεις των πεντάλ κάνουν βαρκάδα στο κανάλι. Εμείς, πάλι, λέμε ν’ αφεθούμε στη λογοτεχνική γοητεία του «Δράκουλα» του Μπραμ Στόκερ στη λέσχη ανάγνωσης στους Πίδακες Νερού με τον γνωστό συγγραφέα Δημοσθένη Παπαμάρκο και την ηθοποιό Σοφία Κόκκαλη. Κι αν μας βρει εδώ το ξημέρωμα, να στρώσουμε το χαλάκι της γυμναστικής και για hathayogaκαι διαλογισμό στον ήλιο (στα νότια μονοπάτια από τις 05:30).
Η παρέα «ψηφίζει» κέντρο και ατμόσφαιρα οπερατική; Το Μουσείο Μαρία Κάλλας θα μας περιμένει εκείνο το βράδυ χωρίς εισιτήριο (με δωρεάν δελτίο εισόδου από το more.com). Για να ανακαλύψουμε τη διαδρομή της μεγάλης ντίβας στους εκθεσιακούς χώρους και να χαρούμε στον τρίτο όροφο τους σπουδαστές του Ωδείου Αθηνών σε άριες και ντουέτα, σ’ ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο διευθυντής των Μουσικών Σχολών του Ωδείου Αθηνών και συνθέτης Φίλιππος Τσαλαχούρης.
INFO:
Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα, 21 Ιουλίου από τις 19:00.
Μουσείο Μαρία Κάλλας, Μητροπόλεως 44, 2104404204, 21 Ιουλίου στις 20:00-23:00
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο κορυφαίος σκηνοθέτης εκφράζει την απογοήτευσή του για το επίπεδο των νέων ταινιών
«100 χρόνια μπροστά», από ένα παιδί της «Αλλαγής». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μιλάει στην ATHENS VOICE με αφορμή τη νέα ταινία
Ο σκηνοθέτης ζητά συγγνώμη από την ηθοποιό που επί χρόνια ζητούσε την αφαίρεση της σκηνής
Η συμπερίληψη, όταν λειτουργεί σωστά, δεν είναι εμπόδιο στη δημιουργία. Το αντίθετο μάλιστα.
Σφοδρή κριτική από καλλιτέχνες μετά την επένδυση του σκηνοθέτη σε εταιρεία AI
Η βρετανική εφημερίδα σχολιάζει τη νέα υπερπαραγωγή του Κρίστοφερ Νόλαν
«Ο Άγγελος Αντωνόπουλος ήταν και θα παραμείνει πάντα παιδί της Finos Film»
Η σκηνοθέτρια μιλάει για το πρώτο της μεγάλου μήκους φιλμ «Μικρές ανάσες»
Ένα κλειστοφοβικό θεατρικό δράμα
Ο σκηνοθέτης συγκινεί, χάρη στην απολαυστική και ευρηματική μείξη σκηνοθεσίας-σεναρίου.
Περιλαμβάνει ξεκαρδιστικές σκηνές στις οποίες ο Τσιοτσιόπουλος δίνει ένα ανεπανάληπτο σόου
Μετά τη βραβευμένη παρουσία της στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η ταινία διεκδικεί 5 βραβεία Ίρις.
Τα κινηματογραφικά στούντιο πλέον βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα πρωτόγνωρο πρόβλημα
Η νέα του ταινία «Obsession» εξελίχθηκε σε εμπορική επιτυχία
Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου
Ο σκηνοθέτης του Justice League φέρνει ξανά στη μεγάλη οθόνη την κλασική ταινία του Τζον Κάρπεντερ
Η πρωταγωνίστρια του Euphoria κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα ως παραγωγός του Χόλιγουντ
Θερινό στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας
Η συνεργασία των δύο θρύλων του αμερικανικού σινεμά αριθμεί ήδη δέκα ταινίες
Μια δυναμική ιστορία ενηλικίωσης και αυτοδιάθεσης - Έρχεται στους κινηματογράφους από τη Feelgood
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.