- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τζόντι Φόστερ: «Οι ηθοποιοί της Gen Z μπορούν να γίνουν πολύ ενοχλητικοί»
Τι είπε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Guardian»
Τζόντι Φόστερ: Τι είπε για τους ηθοποιούς της Gen Z - Τι είπε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Guardian»
Η Τζόντι Φόστερ είναι μια από τις πιο διάσημες πρωταγωνίστριες σταρ της σύγχρονης εποχής, οπότε δεν είναι περίεργο που αφιερώνει αρκετό χρόνο για να σκεφτεί τις εμπειρίες της συνεργασίας με νεαρούς ανερχόμενους ηθοποιούς.
Η ηθοποιός εξέφρασε την άποψη της για τη Γενια Ζ (Gen Z) αποκαλύπτοντας ότι, αν και θαυμάζει τη λαχτάρα της για «αυθεντικότητα» νιώθει ότι πρέπει να «μάθει πώς να χαλαρώνει» και τόνισε ότι μπορεί να είναι «πραγματικά ενοχλητική, ειδικά στον χώρο εργασίας».
Τα σχόλια διατυπώθηκαν σε νέα συνέντευξη της Τζόντι Φόστερ στην εφημερίδα «The Guardian» κατά τη διάρκεια της οποίας η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ταινία της «Nyad» του 2023.
Η Φόστερ, η οποία ήταν παιδί- σταρ και συνέχισε ως ενήλικη λαμπρή καριέρα στη μεγάλη οθόνη, είπε ότι αισθάνεται υποχρεωμένη να βοηθήσει τους νέους ηθοποιούς να βρουν τον δρόμο τους.
Όταν ρωτήθηκε ποιες συμβουλές δίνει σε νεότερους ηθοποιούς, η Τζόντι Φόστερ απάντησε: «Πρέπει να μάθουν πώς να χαλαρώνουν, πώς να μην το σκέφτονται τόσο πολύ, πώς να παρουσιάζουν κάτι δικό τους».
Σημείωσε ακόμη ότι είναι ευγνώμων που μπορεί να λειτουργεί ως μέντορας. «Μπορώ να βοηθήσω τους ηθοποιούς από τη Gen Z να βρουν αυτό, που είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από το να είσαι, με όλη την πίεση πίσω από αυτό, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας» είπε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης του Avatar μετακομίζει επικαλούμενος την πόλωση της Αμερικής του Τραμπ
Από το Παγκράτι στο παγκόσμιο σινεμά και τη διεθνή αναγνώριση
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Η «Χιονάτη» της Disney και το «War of the Worlds» με Ice Cube συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.