- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας για το «Maestro» του Bradley Cooper
Ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι, όμως, απών λόγω της απεργίας στο Χόλιγουντ
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ήθελε «απεγνωσμένα» να κάνει το «Maestro» πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) θα κάνει το «όνειρό του πραγματικότητα» αφού η δεύτερη σκηνοθετική του προσπάθεια με τίτλο «Maestro» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, παρά το γεγονός ότι εκείνος δεν θα παρευρεθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης στις απεργίες των ηθοποιών και των σεναριογράφων.
Όπως δήλωσε ο διευθυντής του φεστιβάλ Αλμπέρτο Μπαρμπέρα (Alberto Barbera) στη βρετανική Guardian, ο πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης, συν-σεναριογράφος και παραγωγός του «Maestro» ήθελε «απεγνωσμένα» να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο φεστιβάλ, όπως έγινε και με το σκηνοθετικό του ντεμπούτο «Ένα αστέρι γεννιέται».
«Μέχρι στιγμής ο μόνος σκηνοθέτης που σίγουρα δεν θα είναι στη Βενετία είναι ο Μπράντλεϊ Κούπερ, γιατί είναι επίσης και ο πρωταγωνιστής», δήλωσε ο Μπαρμπέρα. «Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ήθελε απεγνωσμένα η ταινία να είναι στη Βενετία, ότι ήταν το όνειρό του, αλλά δεν θέλει να έρθει λόγω της απεργίας, κάτι που φυσικά το καταλαβαίνω», πρόσθεσε.
Το «Maestro» του Bradley Cooper
Στην πολυαναμενόμενη ταινία ο Κούπερ υποδύεται τον διάσημο μαέστρο, συνθέτη και μουσικό Λέοναρντ Μπερνστάιν (Leonard Bernstein). Η ταινία καταγράφει τη εκρηκτική σχέση ζωής μεταξύ του διάσημου συνθέτη και της συζύγου του Φελίσια Μοντεαλέγκρε (Felicia Montealegre), την οποία υποδύεται η Κάρεϊ Μάλιγκαν(Carey Mulligan).
Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Ματ Μπόμερ (Matt Bomer), Μάγια Θέρμαν-Χωκ (Maya Hawke), Σάρα Σίλβερμαν (Sarah Silverman), Σκοτ Έλις (Scott Ellis), Τζος Χάμιλτον (Josh Hamilton), Σαμ Νίβολα (Sam Nivola) και Μύριαμ Σορ (Miriam Shor).
Στην παραγωγή της ταινίας του Netflix συμμετέχει εκτός από τον ηθοποιό, οι Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg), Μάρτιν Σκορσέζε (Martin Scorsese) και Τοντ Φίλιπς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόβλημα για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της Warner Bros.
Η φωτογραφία από το γυμναστήριο που έγινε viral
Ο Κρις Κάρτερ παρουσιάζει επιτέλους την εκδοχή που είχε αρχικά οραματιστεί
Για μια ακόμα φορά, η ζωή μοιάζει να αντιγράφει την Τέχνη
Το τολμηρό αντιπολεμικό αφήγημα του Κρίστοφερ Νόλαν – Από τις καλύτερες στιγμές του καλού κινηματογράφου
Είχε παίξει μαζί του στον Μπόρατ και μετά... πουθενά
Το CineFIX εγκαινιάζει την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου το αφιέρωμα HEAT
«Ήταν Αύγουστος του 1996. Δεν είχα μπάτζετ. Όλα έπρεπε να γίνουν γρήγορα και ξαφνικά».
«Όλα έπρεπε να γίνουν με απόλυτο επαγγελματισμό», δήλωσε ο 55χρονος ηθοποιός
Κάθε καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στα θερινά σινεμά της πόλης
Μια διαδρομή της πόλης από το ελληνικό σινεμά έως τις μεγάλες διεθνείς παραγωγές
5 λεπτά στην «Οδύσσεια» με αμοιβή 5 εκατ. δολάρια
Η κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους συνεχίζει τη σαρωτική πορεία της καταγράφοντας ιλιγγιώδεις εισπράξεις
Ο Αλμπέρτο Μπαρμπέρα απαντά στις επικρίσεις για το φετινό πρόγραμμα
Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί, σκηνοθετεί και δίνει νέο ύφος στην κλασική ταινία με τον Στιβ ΜακΚουίν
Η ζεστή ματιά του σκηνοθέτη και η στάση των «φυσιολογικών» ανθρώπων
Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το Toy Story 5, με 252.640 εισιτήρια
Ντακότα Τζόνσον και Έλεν Μπέρστιν υποδύονται τη θρυλική ηθοποιό όπως την ξέρουμε αλλά και όπως δεν τη γνωρίσαμε ποτέ
Η τεράστια επιτυχία της «Οδύσσειας» ανοίγει τον δρόμο, αλλά το υπέρογκο κόστος παραμένει εμπόδιο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.