- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Τζέσικα Τσάστεϊν θέλει να επιστρέψει ως Σίλια στις «Υπηρέτριες»
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή της
Η Τζέσικα Τσάστεϊν θέλει να επιστρέψει ως Σίλια στις «Υπηρέτριες» - Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή της
Η Τζέσικα Τσάστεϊν κέρδισε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ πριν από μια δεκαετία για τον ρόλο της στην ταινία «Οι Υπηρέτριες» (The Help) και τώρα είναι έτοιμη να επιστρέψει στον χαρακτήρα που την έκανε γνωστή.
Μια μεταφορά του μυθιστορήματος της Κάθριν Στόκετ για μία λευκή δημοσιογράφο και δύο μαύρες υπηρέτριες στο Τζάκσον του Μισισιπή το 1963, η ταινία υπήρξε η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς, κερδίζοντας πάνω από 216 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Η Τσάστεϊν έπαιξε τη Σίλια Φουτ, μια έγκυο νοικοκυρά που αντιμετώπιζε το άγχος της αποβολής και του γάμου της, μέσω της φιλίας της με την υπηρέτρια της, Μίνι Τζάκσον, την οποία υποδύθηκε η Οκτάβια Σπένσερ.
Σε συνέντευξή της στο podcast «The Awardist» του Entertainment Weekly, η Τσάστεϊν μοιράστηκε την ιδέα της για ένα σίκουελ που θα περιλάμβανε την επιστροφή των χαρακτήρων της ίδιας και της Σπένσερ.
«Θέλω απλώς να κάνω κάτι, Σίλια και Μίνι, και να δω τι έγινε», είπε η Τσάστεϊν. «Ξέρετε ότι κατέληξαν να ζήσουν μαζί και να μεγαλώσουν το μωρό μαζί, ήταν οι καλύτερες φίλες. Πόσο καταπληκτική θα ήταν αυτή η ταινία; Την αγαπούσα και έγινα λίγο συναισθηματική».
Η ταινία, σε σκηνοθεσία Τέιτ Τέιλορ, βοήθησε στην τόνωση της καριέρας της Έμα Στόουν, της Μπράις Ντάλας Χάουαρντ και της Βαϊόλα Ντέιβις, η οποία κέρδισε επίσης υποψηφιότητα για Όσκαρ για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Έιμπιλιν Κλαρκ.
Η Τσάστεϊν είπε ακόμα ότι ο ρόλος της «ήταν μια βαθιά βουτιά για μένα. Πραγματικά έπεσα με τα μούτρα σε αυτόν τον χαρακτήρα, αλλά δεν κατάφερα πραγματικά να βγάλω πολύ υλικό απ' αυτόν επειδή είχα δευτερεύοντα ρόλο στην ιστορία. Αυτός είναι ένας χαρακτήρας που θα ήθελα να μπορούσα να ξαναπαίξω».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Βρετανός ηθοποιός εξηγεί γιατί το κοινό δεν είναι έτοιμο για έναν μαύρο πράκτορα 007
Η νέα animated επιτυχία των Universal-Nintendo σαρώνει στα ταμεία παγκοσμίως
Ταινίες είδους από το δεύτερο μισό τού 20ού αιώνα, που άλλαξαν τους κανόνες του genre τους και προβάλλονται ακόμα με πάθος, παντού
Από τις πρώτες υπαίθριες προβολές στις αρχές του 20ού αιώνα έως τη χρυσή εποχή των θερινών σινεμά, η διαδρομή ενός αθηναϊκού συμβόλου.
Ανακοινώθηκαν οι προεγκρίσεις και εγκρίσεις για το πρόγραμμα «Πρώτη Ταινία»
Ο διάσημος σκηνοθέτης επιστρέφει στο αγαπημένο του θέμα με τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας «Disclosure Day»
Ο κορυφαίος σκηνοθέτης εκφράζει την απογοήτευσή του για το επίπεδο των νέων ταινιών
«100 χρόνια μπροστά», από ένα παιδί της «Αλλαγής». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μιλάει στην ATHENS VOICE με αφορμή τη νέα ταινία
Ο σκηνοθέτης ζητά συγγνώμη από την ηθοποιό που επί χρόνια ζητούσε την αφαίρεση της σκηνής
Η συμπερίληψη, όταν λειτουργεί σωστά, δεν είναι εμπόδιο στη δημιουργία. Το αντίθετο μάλιστα.
Σφοδρή κριτική από καλλιτέχνες μετά την επένδυση του σκηνοθέτη σε εταιρεία AI
Η βρετανική εφημερίδα σχολιάζει τη νέα υπερπαραγωγή του Κρίστοφερ Νόλαν
«Ο Άγγελος Αντωνόπουλος ήταν και θα παραμείνει πάντα παιδί της Finos Film»
Η σκηνοθέτρια μιλάει για το πρώτο της μεγάλου μήκους φιλμ «Μικρές ανάσες»
Ένα κλειστοφοβικό θεατρικό δράμα
Ο σκηνοθέτης συγκινεί, χάρη στην απολαυστική και ευρηματική μείξη σκηνοθεσίας-σεναρίου.
Περιλαμβάνει ξεκαρδιστικές σκηνές στις οποίες ο Τσιοτσιόπουλος δίνει ένα ανεπανάληπτο σόου
Μετά τη βραβευμένη παρουσία της στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η ταινία διεκδικεί 5 βραβεία Ίρις.
Τα κινηματογραφικά στούντιο πλέον βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα πρωτόγνωρο πρόβλημα
Η νέα του ταινία «Obsession» εξελίχθηκε σε εμπορική επιτυχία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.