Κινηματογραφος

Πέθανε ο ηθοποιός Tom Sizemore μετά το ανεύρυσμα εγκεφάλου

Σε ηλικία 61 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tom Sizemore
© Getty Image / Bobby Bank/WireImage

Tom Sizemore: Νεκρός ο 61χρονος ηθοποιός - Το ανεύρυσμα εγκεφάλου και ο θάνατος στο νοσοκομείο

Ο Tom Sizemore πέθανε σε ηλικία 61 ετών. Η οικογένειά του πήρε την απόφαση να τον βγάλει από τη μηχανική υποστήριξη, καθώς δεν υπήρχε καμία ελπίδα να επιβιώσει από το εγκεφαλικό ανεύρυσμα με το οποίο είχε μεταφερθεί λίγες ημέρες νωρίτερα στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στις ταινίες «Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν» και «Black Hawk Down». Ο Tom Sizemore στις 18 Φεβρουαρίου άρχισε να λαμβάνει θεραπεία, αφού υπέστη ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, ενώ βρισκόταν σπίτι του.

«Με μεγάλη θλίψη και στεναχώρια πρέπει να ανακοινώσω πως ο ηθοποιός Tom Sizemore, ηλικίας 61 ετών, πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του στο νοσοκομείο St Joseh’s Burbank. Στο πλευρό του βρισκόταν ο αδελφός του Paul και τα δίδυμα αγόρια του Jayden και Jagger (17 ετών)», σημείωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού Charles Lago.

Tom Sizemore: Η κατάρρευση στο σπίτι του, οι ταινίες και οι καταχρήσεις

Ο Tom Sizemore βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του στο Λος Άντζελες γύρω στις 02:00 στις 18 Φεβρουαρίου, αφού κατέρρευσε μετά από εγκεφαλικό. Από τότε δίνει μάχη για τη ζωή του, μία μάχη που όπως φαίνεται δεν θα μπορέσει να κερδίσει. Μία από τις πρώτες εμφανίσεις του Tom Sizemore στη μεγάλη οθόνη ήταν στην ταινία του Όλιβερ Στόουν το 1989, Γεννημένος στις 4 Ιουλίου. Αργότερα θα πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Point Break το 1991, True Romance (1993) και Natural Born Killers (1994).

Ο ηθοποιός είχε ιστορικό κατάχρησης ναρκωτικών, ενώ είχε μπλεξίματα με την αστυνομία. Ο Tom Sizemore καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία το 2003 εναντίον της φίλης του, Χάιντι Φλάις. Συνελήφθη στο Λος Άντζελες το 2009 και ξανά το 2011. Το 2005, ο Σάιζμορ καταδικάστηκε σε αρκετούς μήνες φυλάκιση αφού συνελήφθη να προσπαθεί να πλαστογραφήσει ένα τεστ ούρων. Το 2006, δεν αμφισβήτησε τη χρήση μεθαμφεταμίνης έξω από ένα μοτέλ. Συνελήφθη ξανά το 2007 και καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση.

Tom Sizemore Dead at 61 After Suffering Brain Aneurysm | E! News

Το 2018, μία 26χρονη τότε ηθοποιός κατέθεσε μήνυση κατά του Sizemore, ισχυριζόμενη ότι την κακοποίησε στα 11 της χρόνια κατά τη διάρκεια της παραγωγής της ταινίας Born Killers. Ο Sizemore αρνήθηκε τον ισχυρισμό και η μήνυση αργότερα απορρίφθηκε. Ο Tom Sizemore έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον αγώνα που έδωσε με τις ουσίες, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εισήχθη σε κέντρο απεξάρτησης με τη βοήθεια του Robert De Niro.

Ο 61χρονος ηθοποιός Tom Sizemore γεννήθηκε στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν. Μια από τις πρώτες του εμφανίσεις στη μεγάλη οθόνη ήταν στην ταινία του Όλιβερ Στόουν «Born on the Fourth of July» το 1989 με τον Τομ Κρουζ. Είχε συμμετάσχει σε πολλές ταινίες, μερικές από τις οποίες έγιναν μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες, όπως η «Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν», το «Black Hawk Down», το «Natural Born Killers» και το «Heat».

Tom Sizemore Dead at 61

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ