Κοσμος

«Καμία ελπίδα» για τον Τομ Σάιζμορ μετά το ανεύρυσμα εγκεφάλου

Η δύσκολη απόφαση της οικογένειάς του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τομ Σάιζμορ
© Youtube / ABC

Τομ Σάιζμορ: Τα νεότερα για τον ηθοποιό - Η ανακοίνωση του μάνατζέρ του και η δύσκολη απόφαση της οικογένειάς του

Δυσάρεστα είναι τα νεότερα για την κατάσταση του ηθοποιού Τομ Σάιζμορ. Η οικογένειά του επιβεβαιώνει ότι ο 61χρονος δεν έχει καμία ελπίδα να αναρρώσει μετά το εγκεφαλικό ανεύρυσμα και καλείται να πάρει την καθοριστικότερη απόφαση για τη ζωή του. 

Ο Τομ Σάιζμορ βρίσκεται σε κώμα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Providence Saint Joseph στο Λος Άντζελες από τις 18 Φεβρουαρίου. Το βράδυ της Δευτέρας (27.2), ο εκπρόσωπος του Σάιζμορ, Τσαρλς Λάγκο, εξέδωσε δήλωση στην οποία αποκάλυψε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να αναρρώσει. «Σήμερα οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά του ότι δεν υπάρχει άλλη ελπίδα και συνέστησαν να λάβουν την απόφαση για το τέλος της ζωής του. Νεότερη δήλωση θα εκδοθεί την Τετάρτη», είπε ο Lago.

Ο Τομ Σάιζμορ βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του

Ο Τομ Σάιζμορ, ο οποίος έχει παίξει σε ταινίες όπως το Saving Private Ryan, το Heat και το Black Hawk Down, βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του στο Λος Άντζελες γύρω στις 02:00 στις 18 Φεβρουαρίου, αφού κατέρρευσε μετά από εγκεφαλικό. Από τότε δίνει μάχη για τη ζωή του, μία μάχη που όπως φαίνεται δεν θα μπορέσει να κερδίσει. 

Μία από τις πρώτες εμφανίσεις του Τομ Σάιζμορ στη μεγάλη οθόνη ήταν στην ταινία του Όλιβερ Στόουν το 1989, Γεννημένος στις 4 Ιουλίου. Αργότερα θα πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Point Break το 1991, True Romance (1993) και Natural Born Killers (1994).

Ο ηθοποιός είχε ιστορικό κατάχρησης ναρκωτικών, ενώ είχε μπλεξίματα με την αστυνομία.  Ο Τομ Σάιζμορ καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία το 2003 εναντίον της φίλης του, Χάιντι Φλάις. Συνελήφθη στο Λος Άντζελες το 2009 και ξανά το 2011.  Το 2005, ο Σάιζμορ καταδικάστηκε σε αρκετούς μήνες φυλάκιση αφού συνελήφθη να προσπαθεί να πλαστογραφήσει ένα τεστ ούρων. Το 2006, δεν αμφισβήτησε τη χρήση μεθαμφεταμίνης έξω από ένα μοτέλ. Συνελήφθη ξανά το 2007 και καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση.

Το 2018, μία 26χρονη τότε ηθοποιός κατέθεσε μήνυση κατά του Σάιζμορ, ισχυριζόμενη ότι την κακοποίησε στα 11 της χρόνια κατά τη διάρκεια της παραγωγής της ταινίας Born Killers. Ο Σάιζμορ αρνήθηκε τον ισχυρισμό και η μήνυση αργότερα απορρίφθηκε. Ο Τομ Σάιζμορ έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον αγώνα που έδωσε με τις ουσίες, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εισήχθη σε κέντρο απεξάρτησης με τη βοήθεια του Robert De Niro.

Actor Tom Sizemore in critical condition after suffering brain aneurysm

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ