Κινηματογραφος

Ο Ίντρις Έλμπα απαντά οριστικά στις φήμες για τον Τζέιμς Μποντ

Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Ντάνιελ Κρεγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Idris Elba
Ο Idris Elba © EPA

Ίντρις Έλμπα: Η οριστική απάντηση στη μακροχρόνια φήμη ότι θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ - Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Ντάνιελ Κρεγκ

Ο Ίντρις Έλμπα φαίνεται ότι έχει δώσει οριστική απάντηση στη μακροχρόνια φήμη ότι θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ.

Ο Άγγλος ηθοποιός αναφέρεται ως πιθανός αντικαταστάτης του Ντάνιελ Κρεγκ ως 007 εδώ και χρόνια με τους Τομ Χάρντι, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον να είναι επίσης μεταξύ των διεκδικητών του ρόλου.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ εμφανίστηκε ως Μποντ τελευταία φορά στην ταινία «No Time to Die» του 2021 και ο αντικαταστάτης του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Από το Ντουμπάι, όπου συμμετείχε στην ετήσια εκδήλωση World Government Summit ο Ίντρις Έλμπα φάνηκε να δίνει τέλος στις φήμες.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον Τζέιμς Μποντ, όταν ρωτήθηκε για την επερχόμενη ταινία, συνέχεια της σειράς «Luther» του BBC στην οποία υποδύεται τον ψυχολογικά βασανισμένο αστυνομικό Τζον Λούθερ. «Ξέρετε, πολλοί άνθρωποι μιλούν για έναν άλλο χαρακτήρα που αρχίζει το όνομά του από "J" και τελειώνει σε "B", αλλά δεν πρόκειται να είμαι αυτός ο τύπος. Θα γίνω ο Τζον Λούθερ. Αυτός είμαι», διευκρίνισε.

Ενώ ο Έλμπα εξακολουθεί να κατατάσσεται στα φαβορί των πρακτόρων στοιχημάτων, οι θαυμαστές έχουν διατυπώσει τη θέση ότι στα 50 του, ο ηθοποιός μπορεί να είναι πολύ μεγάλος για τον ρόλο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ