- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
O «Q» στον James Bond δεν χάρηκε με την αποκάλυψη ότι είναι γκέι
«Σκέφτηκα πολύ αν έπρεπε να την αμφισβητήσω. Τελικά, δεν το έκανα», δήλωσε
Ο ηθοποιός Μπεν Γουίσο δεν είναι ικανοποιημένος με την αποκάλυψη του γκέι χαρακτήρα του στην τελευταία ταινία του James Bond «No Time To Die».
Ο Μπεν Γουίσο, ο οποίος στην κανονική του ζωή είναι γκέι και παντρεμένος με έναν Αυστραλό, μιλώντας στην Guardian, εξέφρασε τη λύπη του για τον τρόπο με τον οποίο o «Q» αποκαλύφθηκε στο «Νo Time To Die».
«Εκείνη την στιγμή νομίζω πως σκέφτηκα “θα το κάνουμε αυτό και μετά δεν θα τίποτα άλλο γι΄ αυτό;” Θυμάμαι, ίσως, να ένιωθα ότι δεν ήταν ικανοποιητικό. Για οποιονδήποτε λόγο, δεν το ανέλυσα με κανέναν άλλον στην ταινία. Ισως σε άλλο είδος ταινίας θα είχα κάνει; Αλλά είναι μια πολύ μεγάλη βιομηχανία. Σκέφτηκα πολύ αν έπρεπε να την αμφισβητήσω. Τελικά, δεν το έκανα. Δέχτηκα ότι αυτό γράφτηκε. Και είπα τις ατάκες. Και είναι αυτό που είναι», δήλωσε ο ηθοποιός.
Στην πρόσφατη περιπέτεια του Bond «No Time To Die», o πράκτορας μαζί με την Moneypenny πάνε απρόσκλητοι στο διαμέρισμα του Q ο οποίος ετοιμάζει ένα ρομαντικό δείπνο για το αγόρι του.
Τον ρόλο του Q, ο Γουισο τον πήρε ουσιαστικά με μια παύση και ένα πέρασμα του Τζον Γκλιζ, από τον Ντέσμοντ Λιούλιν (1914-1999). Ο Ουαλός υποδύθηκε σε 17 ταινίες «James Bond» τον πράκτορα Q και με τη διασκεδαστική ερμηνεία του συνέβαλε στη δημιουργία του στερεότυπου που ακολουθεί τον συγκεκριμένο ήρωα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης του Avatar μετακομίζει επικαλούμενος την πόλωση της Αμερικής του Τραμπ
Από το Παγκράτι στο παγκόσμιο σινεμά και τη διεθνή αναγνώριση
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Η «Χιονάτη» της Disney και το «War of the Worlds» με Ice Cube συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.