Ελλαδα

Κάρπαθος-Αυτοκτονία: Αναζητείται άτομο που διέρρευσε ροζ βίντεο

Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό αστυνομίας
Περιπολικό αστυνομίας © EUROKINISSI

Κάρπαθος: Αναζητείται το άτομο που διέρρευσε το ροζ βίντεο - Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ και πόσο πιθανό είναι το ενδεχόμενο αντεκδίκησης.

Την κινητοποίηση των αρχών έχει προκαλέσει το περιστατικό αυτοκτονίας του 60χρονου άνδρα μετά τη διαρροή ροζ βίντεο του γιου του με άλλο άνδρα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του protothema.gr, οι πρώτες υποψίες κινούνται γύρω από ένα πρόσωπο, που εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία του νησιού και μάλιστα διακρίνεται και ο ίδιος στο βίντεο.

Ως τώρα, ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο λόγο εν λόγω άντρας διέρρευσε το βίντεο σε τρίτα πρόσωπα και αυτά με τη σειρά τους φρόντισαν να φτάσει το υλικό στο περιβάλλον του 60χρονου και φυσικά στον ίδιο.

Ακόμα, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον γιο του 60χρονου να φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με κάποιες γυναίκες του νησιού, οι οποίες ενδέχεται χρησιμοποίησαν το ενδιάμεσο πρόσωπο για να εξασφαλίσουν το ροζ βίντεο.

Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε το βίντεο με τον γιο του άνδρα σε ερωτικές περιπτύξεις με φίλο του, γεγονός που ώθησε τον 60χρόνο να βάλει τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα

Το περιστατικό, όπως αναφέρει η Δημοκρατική, προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία, αλλά και κύμα οργής σε βάρος εκείνων που φέρεται ότι διέρρευσαν στοιχεία από σχετικό ερωτικό βίντεο που αποτυπώθηκε με συγγενικό του πρόσωπο.

Η υπόθεση έλαβε μεγάλες διαστάσεις και γρήγορα κυκλοφόρησε στα γύρω νησιά, ενώ προανάκριση διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Κορτώ για αυτοκτονία στην Κάρπαθο: «Τον ξετίναξαν στην κοροϊδία»

Για την Κάρπαθο και την αυτοκτονία του πατέρα ενός ομοφυλόφιλου άνδρα έκανε ανάρτηση ο Αύγουστος Κορτώ. Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε σήμερα Τρίτη (16.02) το μεσημέρι.

Όπως έγινε γνωστό, ένας πατέρας αυτοκτόνησε μετά το ομοφοβικό bullying που δέχτηκε για το ροζ βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο γιος του με έναν άλλο άνδρα.

Ο Αύγουστος Κορτώ γράφει ότι είναι «τόσο φριχτό, και βίαιο, κι ασυγχώρητο, το να εξωθήσεις έναν άνθρωπο σε απόγνωση, με όπλο το παιδί του», προσθέτοντας: «Μα η τελική πράξη βίας του πατέρα προς τον εαυτό του μου αφήνει έναν κόμπο στον λαιμό, ένα γαμώτο».

Και εξηγεί: «Μακάρι, ως τα εξήντα, να 'χε αποδεχτεί την αλήθεια -πως το παιδί του ήταν μια χαρά παλικάρι, ότι δεν είχε τίποτα το ντροπιαστικό- και να 'λεγε στους καλοθελητές, "Στ’ α@@@@@α μου σας γράφω. Ο γιος μου είναι άντρας σαν τους δικούς σας". Και να μην καταστρέφονταν τόσες ζωές από ένα ρημάδι έλλειμμα αποδοχής, ανοχής, αγάπης».

 

Αυτοκτονία στην Κάρπαθο: Νεκρός στον στάβλο ο πατέρας - Το ροζ βίντεο και το bullying

Ο 59χρονος πατέρας εντοπίστηκε νεκρός στον στάβλο που διατηρούσε κοντά στο σπίτι του στην Κάρπαθο. Δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, με την οποία έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τις προηγούμενες ημέρες οι συγχωριανοί του δεν σταματούσαν να του κάνουν ομοφοβικό bullying για το ροζ βίντεο με τον ομοφυλόφιλο γιο του, ο οποίος ήταν μαζί με έναν άλλο άνδρα σε ερωτικές περιπτύξεις. Δεν σταματούσαν να τον κοροϊδεύουν και να τον χλευάζουν.

Ο πατέρας δεν άντεξε την ντροπή και αποφάσισε να αυτοκτονήσει. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικό της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η είδηση για την αυτοκτονία στην Κάρπαθο συγκλόνισε την κλειστή κοινωνία του νησιού.

Αύγουστος Κορτώ - Η ανάρτησή του για την αυτοκτονία στην Κάρπαθο

«Εξηντάχρονος πατέρας αυτοκτονεί επειδή διέρρευσε βίντεο του γιου του με άλλον άντρα, κι επειδή ο μικρόκοσμος του νησιού – χτεσινοί φίλοι, σημερινοί κριτές – τον ξετίναξε στην κοροϊδία.

» Είναι φριχτό κι αδιανόητο -και ποινικά κολάσιμο- να εκθέτουν προσωπικές σου στιγμές στο ίντερνετ, είναι μια πράξη άγριας βίας. Και δεν θα πούμε ποτέ σε κανέναν "Μην τραβάς βίντεο". Δικαίωμα του καθενός να απολαμβάνει τον έρωτα κατ' ιδίαν όπως γουστάρει, χωρίς να τρέμει την κακοήθεια και τη χαμέρπεια της διαπόμπευσης.

» Άλλο τόσο φριχτό, και βίαιο, κι ασυγχώρητο, το να εξωθήσεις έναν άνθρωπο σε απόγνωση, με όπλο το παιδί του.

» Μα η τελική πράξη βίας του πατέρα προς τον εαυτό του μου αφήνει έναν κόμπο στον λαιμό, ένα γαμώτο: Μακάρι, ως τα εξήντα, να 'χε αποδεχτεί την αλήθεια -πως το παιδί του ήταν μια χαρά παλικάρι, ότι δεν είχε τίποτα το ντροπιαστικό- και να 'λεγε στους καλοθελητές, "Στ' α@@@@@α μου σας γράφω. Ο γιος μου είναι άντρας σαν τους δικούς σας".

» Και να μην καταστρέφονταν τόσες ζωές από ένα ρημάδι έλλειμμα αποδοχής, ανοχής, αγάπης» αναφέρει ο Αύγουστος Κορτώ για την αυτοκτονία του πατέρα στην Κάρπαθο μετά το ομοφοβικό bullying για το ροζ βίντεο του γιου του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ