- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Μαριάννα Πολυχρονίδη ανακοίνωσε on air την εγκυμοσύνη της - «Προσπαθούσα χρόνια να κάνω παιδί»
Μητέρα για πρώτη φορά η ηθοποιός
Η Μαριάννα Πολυχρονίδη ανακοίνωσε on air την εγκυμοσύνη της - «Προσπαθούσα χρόνια να κάνω παιδί»
Η Μαριάννα Πολυχρονίδη βρέθηκε καλεσμένη στην «Super Κατερίνα» με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Porto Leone» στον Alpha και αποκάλυψε ότι είναι για πρώτη φορά έγκυος.
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλιά, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, επισημαίνοντας πως ήταν κάτι που το ήθελε πολύ μαζί με τον σύντροφό της και το προσπαθούσαν για χρόνια.
Η Μαριάννα Πολυχρονίδη είπε χαρακτηριστικά: «Μπήκα στον έκτο μήνα. Όταν είχα έρθει στην εκπομπή την προηγούμενη φορά ήμουν έγκυος, είχα κάνεις μόλις τον πρώτο υπέρηχο, αλλά δεν ήθελα να το πω. Δεν λέω το φύλο, ας κρατήσουμε κάτι για εμάς. Το θέλαμε πολύ, το προσπαθήσαμε πολύ. Είμαστε δέκα και μισό χρόνια μαζί με τον σύντροφό μου. Δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και οι δύο. Τώρα ξεκινάω σιγά σιγά τις προετοιμασίες, γιατί στην αρχή δεν το είχα συνειδητοποιήσει, το πρώτο τρίμηνο δεν το συζητούσαμε ούτε μεταξύ μας. Είχα και γυρίσματα. Τα άγχη και τις αγωνίες προσπαθώ να τα ρυθμίσω, δεν είμαι γενικά αγχώδης, κάνω και πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία. Έχω πάρει 9-10 κιλά».
Στη συνέχεια, η Μαριάννα Πολυχρονίδη εξομολογήθηκε: «Είχα κάποιες προτάσεις για το θέατρο, αλλά για του χρόνου. Και μάλιστα ήταν αρκετές, αλλά ξεκινάνε πρόβες Αύγουστο για να κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβρη. Οπότε, δεν θέλω να κάτσω με το μωράκι ένα μήνα, θέλω να κάτσω περισσότερο.
»Περίμενα πολλά χρόνια για να συμβεί αυτό που συμβαίνει και το χαίρομαι πολύ και θέλω έτσι να του δώσω το χρόνο που του αναλογεί. Επειδή εγώ πολεμούσα χρόνια και δεν ερχόταν, είχα αρχίσει φυσικά να δουλεύω και το ενδεχόμενο ότι μπορεί και να μη συμβεί. Και ότι δεν είναι αυτό που μας ολοκληρώνει σαν ανθρώπους, έτσι;
»Δεν είναι δηλαδή ότι κάποια γυναίκα που δεν θα κάνει παιδί, είτε γιατί δεν θέλει είτε γιατί δεν καταφέρνει, ότι θα υστερεί σε σχέση με τις άλλες. Δεν το συζητώ αυτό, δεν το διαπραγματεύομαι. Το προσπάθησα, αλλά είχαν αρχίσει να τελειώνουν οι ελπίδες. Κατερίνα μου, εγώ έχω κλείσει τα 45».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια
«Είμαι πολύ ευλογημένος», δήλωσε ο τραγουδιστής
Η εξομολόγηση για τα σχόλια που τον στεναχώρησαν
Η φωτογραφία στην επίδειξη μόδας της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Όσα είπε στην επιστροφή της στη σκηνή μετά την ακύρωση συναυλιών
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε αθέατες πτυχές από εκείνη την ημέρα που στάθηκε όλος ο κόσμος στο πλευρό του
Όσα βίωσε η ηθοποιός όταν ήταν 18 ετών
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Όταν έγινα παππούς, νοηματοδοτήθηκε η ζωή μου ξανά»
«Είναι ένα ιστορικό πρόσωπο που εμπιστεύομαι» είπε η ηθοποιός
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο συνάδελφος του Μιχάλη Μόσιου είχε αφήσει να εννοηθεί ότι πέθανε εγκαταλελειμμένος από την οικογένειά του
Η δημοσίευση συγκέντρωσε γρήγορα πλήθος σχολίων και likes
«Μπαμπά, η απώλειά της θα είναι πάντα ένα κομμάτι της ζωής μας, αλλά το να σε έχω δίπλα μου κάνει αυτό το βάρος λίγο πιο εύκολο να το κουβαλάω. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα ο ήρωάς μου»
«Σε εμένα αυτά να ξέρετε, κύριε υπουργέ, δεν περνάνε»
«Δημιουργεί ένα περιβάλλον τέτοιο που θέλεις να γυρίσεις σπίτι»
Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη
«Μου λείπουν τα κορίτσια από τις Τρεις Χάριτες...» εξομολογήθηκε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.