- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Σάλμα Χάγιεκ για κορωνοϊό: Προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι
Τι είπε η γνωστή ηθοποιός στο περιοδικό Variety
Για τη μάχη της με τον κορωνοϊό στην αρχή της πανδημίας μίλησε η γνωστή ηθοποιός, Σάλμα Χάγιεκ στο περιοδικό Variety.
Η Σάλμα Χάγιεκ μίλησε για την δική της περιπέτεια με τον κορωνοϊό και αποκάλυψε στο Variety πως βρέθηκε θετική, σχετικά νωρίς, στην αρχή του ξεσπάσματος της πανδημίας και πρόσθεσε ότι αποφάσισε να κρατήσει μυστική τη μάχη της αυτή μέχρι τώρα.
Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός υπογράμμισε πως η κατάστασή της επιδεινώθηκε σε σημείο που χρειάστηκε οξυγόνο και πέρασε περίπου 7 εβδομάδες απομονωμένη σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της. «Ο γιατρός μου με παρακάλεσε να πάω στο νοσοκομείο, επειδή ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα» εξήγησε μέσω Zoom στην συνέντευξή της, από την πολυτελή κατοικία της στο Λονδίνο όπου ζει με τον σύζυγό της, Φρανσουά Ανρί Πινό και την 13χρονη κόρη τους Βαλεντίνα. «Του είπα: "Όχι ευχαριστώ. Προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι"».
Μάλιστα, η Σάλμα Χάγιεκ ανέφερε πως επέστρεψε στη δουλειά της μετά την ανάρρωσή της, αν και δεν έχει ανακτήσει ακόμη πλήρως τις δυνάμεις της, με αποτέλεσμα να κουράζεται πιο εύκολα. Αυτή την περίοδο συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας «House of Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ, στην οποία υποδύεται μια μάντισσα που καταδικάστηκε γιατί παρείχε βοήθεια στην Πατρίτσια Ρετζιάνι (Lady Gaga) να ενορχηστρώσει το 1995 τη δολοφονία του πρώην συζύγου της, Maurizio Gucci, κληρονόμου της αυτοκρατορίας Gucci.
«Δεν ήταν πολύς ο χρόνος που έπρεπε να είμαι στα γυρίσματα» λέει η Σάλμα Χάγιεκ. «Ήταν εύκολο. Ήταν η τέλεια δουλειά για να επιστρέψω. Είχα αρχίσει να κάνω κάποια Zoom στην αρχή γιατί δεν γινόταν να κάνω και πολλά πράγματα επειδή κουραζόμουν πολύ εύκολα».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο μουσικοσυνθέτης δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω υγείας με το κοινό να του εύχεται περαστικά
Η πιο εμπορική ταινία της Universal επανακυκλοφορεί σε 1.000 αίθουσες IMAX σε ΗΠΑ και Καναδά
Σαν σήμερα γεννήθηκε η σπουδαία ηθοποιός
Όταν το τραύμα γίνεται ιστορία φροντίδας
Η Lionsgate έδωσε το πράσινο φως - Η πλοκή εστιάζει στην «Αδύνατη Αποστολή»
Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τη σκληρή πραγματικότητα της εμπορίας ανθρώπων (human trafficking), της σεξουαλικής κακοποίησης και της έμφυλης εκμετάλλευσης
Η ταινία του «Μεγαλέξανδρος και ο Καταραμένος Δράκος» προβάλλεται στο 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Η βραβευμένη ηθοποιός εντάσσεται στο καστ του πολυαναμενόμενου φιλμ «Snoop» της Universal
Πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 22 Ιανουαρίου 2027
Το «You Can See Everything» έρχεται στις ελληνικές αίθουσες μετά από μια μυστική πρεμιέρα, ρεκόρ εισπράξεων και κριτικές που σπάνια διαβάζει κανείς για ντοκιμαντέρ.
Από συνεργάτης του Ρομπέρτο Ροσελίνι έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα του ευρωπαϊκού ερωτικού κινηματογράφου
Ο Ιρλανδός ηθοποιός, που υποδύθηκε τον 007 σε τέσσερις ταινίες από το 1995 έως το 2002
Πρόκειται για έναν απολαυστικό συνδυασμό χιούμορ και συγκίνησης, με το κουίρ στοιχείο να εμφανίζεται σε κάθε σεκάνς και να δένει υποδειγματικά με το μέινστριμ.
Η μητρότητα σε γκορ αισθητική και με στοιχεία μεταφυσικού τρόμου –που φτάνει στα όρια του body horror– σε ένα φιλμ που παρακολουθείται με άνεση λόγω της ατμόσφαιράς του
Το πολιτικό στοιχείο είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την ταραχώδη διαδρομή των πρωταγωνιστών της ταινίας
Ο Μάλκοβιτς, που πρωταγωνιστεί, κέρδισε το βραβείο ερμηνείας στη Βενετία και θεωρείται ήδη ο βασικός υποψήφιος και για το Όσκαρ.
Aνεβαίνει το όνομα της στις στοιχηματικές εταιρείες
Ο 63χρονος ηθοποιός αιφνιδίασε τους περαστικούς προκαλώντας χάος με τα καμώματά του
Ποιος θα ενσαρκώσει τον θρυλικό Βρετανό πράκτορα στην 26η ταινία του κινηματογραφικού franchise;
Οι ταινίες που ξεχωρίζουν, οι σημαντικές βραβεύσεις, οι επιλογές του Λάσε και οι καλεσμένοι στη μεγάλη κινηματογραφική γιορτή της πόλης.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.