- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με λέμφωμα διαγνώσθηκε ο Τζεφ Μπρίτζες - «Νέα σκ@τ@ στο φως»
«Αν και πρόκειται για σοβαρή ασθένεια, είμαι τυχερός διότι έχω μια σημαντική ομάδα γιατρών και η πρόγνωση είναι καλή»
Ο 70χρονος Αμερικανός ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες ανακοίνωσε χθες το βράδυ σε μήνυμά του ότι έχει λέμφωμα, μια μορφή καρκίνου, και ότι αρχίζει θεραπεία.
Με λέμφωμα διαγνώσθηκε ο γνωστός ηθοποιός, Τζεφ Μπρίτζες, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από μήνυμά του στο Facebook.
«Όπως θα έλεγε ο Dude: νέα σκ**ά ήρθαν στο φως», γράφει στο μήνυμά του, χρησιμοποιώντας γνωστή ατάκα από τον ρόλο του ως "Dude" στην καλτ ταινία των αδερφών Κοέν «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι».
«Διαγνώστηκε ότι έχω λέμφωμα. Αν και πρόκειται για σοβαρή ασθένεια, είμαι τυχερός διότι έχω μια σημαντική ομάδα γιατρών και η πρόγνωση είναι καλή», συνεχίζει στο μήνυμά του στο Twitter με το οποίο ανακοινώνει στους θαυμαστές του την κακή είδηση.
«Αρχίζω θεραπεία και θα σας ενημερώνω για την ανάρρωσή μου», καταλήγει ο Τζεφ Μπρίτζες, ο ηθοποιός που ήταν υποψήφιος επτά φορές για Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου και κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο το 2010 για τον ρόλο του στο "Crazy Heart".
Την επόμενη χρονιά ήταν ξανά υποψήφιος για την ερμηνεία του στο γουέστερν «Αληθινό Θράσος» (True Grit).
Ο Τζεφ Μπρίτζες βρίσκεται αυτήν την περίοδο εν μέσω των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς "The Old Man" για το κανάλι FX, το οποίο αποτελεί μια διασκευή ενός κατασκοπευτικού μυθιστορήματος, στο οποίο ενσαρκώνει έναν συνταξιούχο πράκτορα της CIA, ο οποίος προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν του.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter
Η απορρόφηση της WBD από την PSKY αναμένεται να αλλάξει το τοπίο των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2026
Οι δύο σταρ θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ντετέκτιβ Κρόκετ και Ταμπς στη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Μέσα από το πορτραίτο του Λευτέρη Ηλιάκη, ξυπνούν τα φαντάσματα αυτού του εμφυλίου πολέμου
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Θυμίζει το ιδεολογικά δυνατό και χιουμοριστικά λυτρωτικό σινεμά των Μονιτσέλι και Φερέρι
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Ο Άγγλος ηθοποιός «δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή» στην ΑΙ
Παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Στο Rotten Tomatoes, η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής βαθμολογία περίπου 31%
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.