- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το ταπεράκι της μάνας
Δείτε το απολαυστικό νέο trailer από την νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη
«Το ταπεράκι μην ξεχάσεις» είναι ο τίτλος του νέου τρέιλερ της ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη, «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»
Τυπικός Οικονομίδης. Η έξαλλη, παθιασμένη ελληνική οικογένεια. Μάνα και γιός. Σκηνές με γκρίνια, φωνές και ταπεράκια.
Το νέο teaser trailer της καινούργιας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» (που βγαίνει στις αίθουσες στις 5 Μαρτίου) μόλις κυκλοφόρησε και έχει τον σημαδιακό τίτλο «Το ταπεράκι μην ξεχάσεις!»
Ο Γιάννης Οικονομίδης, έχοντας δημιουργήσει το δικό του κινηματογραφικό στιλ, παίζοντας με τόλμη και αγριάδα με τα στερεότυπα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, τραβάει εδώ στα άκρα, αυτό της ελληνίδας μάνας. Πρωτοφανές για τον σκηνοθέτη, «περιτυλίγει το γκροτέσκο με οργή αλλά και τρυφερότητα" και μας δίνει το τάπερ της μαμάς που μπορεί να περιέχει περισσότερα πράγματα από ένα σπιτικό, καλομαγειρεμένο φαγητό...»
Στο φιλμ -και στο trailer- εμφανίζονται οι κυρίες Βασιλική Καλλιμάνη και Σοφία Κουνιά, οι οποίες κάνουν το εκρηκτικό ντεμπούτο τους στον κινηματογράφο, ως μαμάδες των Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Τσορτέκη.
Μάλιστα, η Βασιλική Καλλιμάνη, γνωστή Αιγιώτισα επιχειρηματίας της γνωστής εταιρείας θαλασινών είναι γνωστή ως η «σιδηρά κυρία της Ελίκης» και είναι μητέρα της ηθοποιού Μαρίας Καλλιμάνη.
Η ταινία έχει ήδη συζητηθεί πολύ και για το τραγούδι των τίτλων τέλους «Το Ροκ του Καραγκιόζη» που έχει γράψει ο Μπάμπης Παπαδόπουλος και είναι μία surf διασκευή του γνωστού μουσικού θέματος του Καραγκιόζη.
Στην «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» το σενάριο υπογράφουν ο Δημοσθένης Παπαμάρκος, ο Γιάννης Οικονομίδης και ο Χάρης Λαγκούσης.
Πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Τσορτέκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Βασίλης Μπισμπίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος και Βαγγέλης Μουρίκης και πολλοί ερασιτέχνες ηθοποιοί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα ευρηματικό και άρτια τεκμηριωμένο πολιτικό θρίλερ
Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τους βασικούς χαρακτήρες της εμβληματικής ταινίας του 2006
Με μια ιστορική διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, η σκηνοθέτρια απέσπασε το βραβείο κοινού στο Sundance Film Festival για το «Κράτα με» και μιλά για την παγκόσμια γλώσσα του σινεμά και την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της
Εντυπώσεις και τα πρώτα πλάνα της «Οδύσειας» στο CinemaCon στο Λας Βέγκας
Μια ζωή θέατρο, σινεμά και καμαρίνια γεμάτα λουλούδια
Η σωτήρια θεραπεία και το μήνυμα ελπίδας του 78χρονου ηθοποιού
Ο σκηνοθέτης θεάτρου, ηθοποιός και δραματουργός είναι ένα πρόσωπο-κλειδί στον ελληνικό θεατρικό χώρο
Η βιογραφική ταινία σπάει ταμεία παγκοσμίως - Κατακόρυφη αύξηση στο streaming επιτυχιών του «βασιλιά της ποπ»
Πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Οκτωβρίου
Δύο μήνες μετά τη μεγάλη του νίκη για το «Sinners, ο ηθοποιός παραδέχεται πως δεν έχει βρει ακόμη την κατάλληλη θέση
Το βιογραφικό φιλμ για τον βασιλιά της ποπ ξεπερνά το Oppenheimer και το Bohemian Rhapsody, παρά τις κακές κριτικές
Η συμφωνία χρειάζεται πλέον μόνο την έγκριση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ
Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο τον Μάικλ Τζάκσον
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απέδειξε πως εκτελεί μόνη τις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών της
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter
Η απορρόφηση της WBD από την PSKY αναμένεται να αλλάξει το τοπίο των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2026
Οι δύο σταρ θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ντετέκτιβ Κρόκετ και Ταμπς στη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.