Τζον Τραβόλτα: Τι λέει για τον νέο του ρόλο στην ταινία «The Fanatic»
Ο διάσημος ηθοποιός πήγε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον με διάθεση για αποκαλύψεις
Ο Τζον Τραβόλτα πήγε στο «The Tonight Show» και μίλησε με τον Τζίμι Φάλον για το «The Fanatic», τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί.
Καλεσμένος στο «The Tonight Show» του Τζίμι Φάλον ήταν ο Τζον Τραβόλτα. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για την επερχόμενη ταινία του με τίτλο «The Fanatic», σε σκηνοθεσία του Φρεντ Ντερστ. Στην ταινία ο Τραβόλτα είναι διατεθειμένος να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να πλησιάσει σε μια διασημότητα που θαυμάζει.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Φάλον, ο ηθοποιός αναρωτήθηκε: «Πού μπαίνει, άραγε, η γραμμή ενός κινηματογραφικού αστέρα; Πού μπαίνει η γραμμή ενός θαυμαστή;». Μιλώντας για τον χαρακτήρα του ήρωα που υποδύεται, υποστήριξε ότι είναι «σοβαρός», αλλά ταυτόχρονα παραμένει «παιδί».
«Στην αρχή τον παρουσιάζω σαν έναν ειλικρινή θαυμαστή... μετά βρίσκεται σε σύγχυση και μετατρέπεται σε κυνηγό» ανέφερε ο Τραβόλτα.
Μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Ντερστ, ο ηθοποιός είπε: «Είναι ένας υπέροχος σκηνοθέτης και σπουδαίος ηθοποιός». Και αποκάλυψε πως οι δυο τους «αυτοσχεδιάζουν πριν από κάθε σκηνή».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης του Avatar μετακομίζει επικαλούμενος την πόλωση της Αμερικής του Τραμπ
Από το Παγκράτι στο παγκόσμιο σινεμά και τη διεθνή αναγνώριση
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Η «Χιονάτη» της Disney και το «War of the Worlds» με Ice Cube συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.