Κινηματογραφος

Ντάνι Μπόιλ: «28 Days Later» 17 χρόνια μετά (video)

Στα σκαριά το 3ο μέρος - Λέτε να ξαναδούμε τον Κίλιαν Μέρφι;

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
28 Days Later
28 Days Later

Η πρώτη ταινία σταθμός και σημείο αναφοράς για αναλόγου τύπου φιλμ προβλήθηκε στην Ελλάδα το 2003. Το 3ο μέρος φαίνεται να επιστρέφει.

Ο βρετανός σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ επιβεβαίωσεσε συνέντευξή του στον βρετανικό Independent ότι θα συνεργαστεί ξανά με τον σεναριογράφο Άλεξ Γκάρλαντ (Ex Machina) για το τρίτο μέρος του μεταποκαλυπτικού θρίλερ με ζόμπι «28 Days Later».

«Ο Άλεξ Γκάρλαντ κι εγώ έχουμε μία υπέροχη ιδέα και για 3ο μέρος. Και είναι πολύ καλή! Το αυθεντικό φιλμ οδήγησε σε μία μικρή αναβίωση του δράματος με ζόμπι χωρίς να σχετίζεται με κανένα από άλλα αντίστοιχα. Και χωρίς να παλιώσει καθόλου. Πλέον, ο Γκάρλαντ συγκεντρώνεται στο πώς να κατευθύνει την δουλειά του τώρα. Οπότε είναι κάτι που εκκρεμεί και ποτέ-ξέρεις».

Η πρώτη ταινία σταθμός και σημείο αναφοράς για αναλόγου τύπου φιλμ προβλήθηκε στην Ελλάδα το 2003. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κίλιαν Μέρφι (Peaky Blinders), ο οποίος ξυπνά σε ένα σχεδόν εγκαταλελειμμένο Λονδίνο εξαιτίας ενός επικίνδυνου μεταδοτικού ιού που μεταβάλλει τον άνθρωπο σε κτήνος με δολοφονικές διαθέσεις. Το 2007 το σίκουελ είχε τίτλο «28 Weeks Later» με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Καρλάιλ και χωρίς τον Μπόιλ στη σκηνοθεσία.

Εικάζεται ότι το 3ο μέρος θα διαδραματίζεται 28 μήνες από τα γεγονότα του πρώτου.

28 Days Later (2002) Official Trailer

28 Weeks Later & 28 Days Later theme song by John Murphy

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

I was a stranger
I was a stranger: Aπό το Χαλέπι της Συρίας ως τα παράλια της Μικράς Ασίας και τα ελληνικά νησιά

Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό

Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία
Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία

Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY