Κινηματογραφος

Αυτόν το Δεκέμβριο όλος ο κόσμος είναι δικός σου!

Συντονιστείτε με τις ταινίες του φετινού Δεκεμβρίου των καναλιών του Novacinema

59266-137646.jpg
Soul Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319521-628579.jpeg

Από τον μυθιστορηματικό «Γύρο του Κόσμου σε 80 Μέρες» του Ιούλιου Βερν, στο «Όλο το Σινεμά του Κόσμου στο Σπίτι σου», όπως προστάζει η παγκόσμια τάση του home entertainment! Κι αν τότε ο Φιλέας Φογκ είχε ανάγκη από το διάσημο αερόστατό του για να αλλάζει ημισφαίρια και να μεταφέρεται σε άλλους τόπους, εσείς το μόνο που πραγματικά χρειάζεστε είναι να συντονιστείτε με τις ταινίες του φετινού Δεκεμβρίου και το πλούσιο περιεχόμενο των καναλιών του Novacinema.

image

Ένα ανυπέρβλητο και αξέχαστο ταξίδι, μια εγγυημένη οπτική απόλαυση κι ο πιο σύντομος τρόπος και δρόμος για να γνωρίσετε ανθρώπους, ιστορίες, μέρη και παραλλήλους, διασκεδάζοντας με τον μοναδικό τρόπο που μόνο το μεγαλειώδες σινεμά ξέρει να διηγείται. Γιατί οι καλύτερες ταινίες, οι πιο βραβευμένοι ηθοποιοί και το voucher σας για όποια γωνία του πλανήτη επιθυμείτε, βρίσκονται εδώ!

Αυτόν τον Δεκέμβρη, τα κανάλια Novacinema σας πηγαίνουν στην επαρχιακή Ιντιάνα, όπου εξελίσσεται η δραματική περιπέτεια «ο Δικαστής» με τους Robert Downie Jr και Robert Duval. Στα αγριεμένα κύματα της Κορνουάλης, όπως τα αποτύπωσε στους καμβάδες του ο ζωγράφος “Mr.Turner”, που την πολυκύμαντη ζωή του υποδύεται ο Timothy Spall. Στο φλεγόμενο Ιράκ, όπως το νετάρει στη διόπτρα του όπλου του ο Bradley Cooper στην ταινία «Ελεύθερος Σκοπευτής» ή την πόλη Selma της ομώνυμης ταινίας, από όπου ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ -εξαίσιος στον ρόλο ο David Oyelowo- ξεκίνησε τη μάχη για τα ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα. Στην ταραγμένη Ουάσινγκτον και τη Νικαράγουα της δεκαετίας του '80, με τον Jeremy Renner στον ρόλο του δημοσιογράφου Γκάρυ Γουέμπ που προσπαθεί να διαλευκάνει μια υπόθεση κατάχρησης CIA εξουσίας, ναρκωτικών και πολέμου.

image

Διαλέξτε ταινία, διαλέξτε χωροχρόνο και ήρωες, διαλέξτε ταξίδι και διασκέδαση. Απαραίτητος σύντροφος στην τηλεοπτική φαντασμαγορία του Δεκεμβρίου, ο αποκωδικοποιητής εγγραφής NovaBox+, που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τη δική σας ταινιοθήκη. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν προλαβαίνετε τις ώρες προβολής, ή επιθυμείτε να δείτε κάποιο φιλμ αργότερα, δεν χρειάζεται να αγχωθείτε. Μέσα από τη δυνατότητα εγγραφής που σας παρέχει ο εξελιγμένος αποκωδικοποιητής NovaBox+, μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε και να το δείτε όταν μπορείτε. Κρατήστε για πάντα τη μαγεία των αγαπημένων σας φιλμ και απολαύστε τα όποτε θέλετε εσείς. Απογειώστε την κινηματογραφική εμπειρία, ταξιδέψτε μαζί με τα κανάλια Νovacinema σε νέους κόσμους.

Είπαμε! Ο Φιλέας Φογκ είχε ανάγκη από το αερόστατό του για να γυρίσει τον κόσμο σε 80 ημέρες! Σε αντίθεση με εσάς, που μέσω του αποκωδικοποιητή NovaBox+, το μόνο που έχετε ανάγκη είναι ένα απλό… enjoy!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ