- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Η ΝΔ απαντά στην «ανάσταση» του Τσακαλώτου: Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ελληνικά
«Πόλεμος» για την «εξαφάνιση» κι «επανεμφάνιση» του υπουργού μετά το Eurogroup
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει όπως όλα δείχνουν μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο υπουργός σχολίασε το πρωί της Πέμπτης με καυστικό τρόπο τις διαρροές κύκλων της Νέας Δημοκρατίας περί «εξαφάνισής» του μετά το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου, σχολιάζοντας με περίσσια ειρωνεία: «Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές». Σημειώνεται ότι ο σπουδαίος Αμερικανός συγγραφέας Μαρκ Τουέιν απάντησε με αυτή τη φράση, όταν το 1897 μια βρετανική εφημερίδα έγραψε ολόκληρο επικήδειο για τον υποτιθέμενο θάνατό του.
Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία προέβη στην εξής σκληρή ανακοίνωση:
Ο κ. Τσακαλώτος θα πρέπει, επιτέλους, να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά.
Του επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, το ερώτημα για ποιο λόγο δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό για το τι συζητήθηκε για τη χώρα μας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας.
Στο «παιχνίδι» μπήκε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας ο οποίος απάντησε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο μέσω Tweet: «Αφού αρέσει στον κ.Τσακαλώτο ο Μαρκ Τουέιν, ας διαβάσει και αυτή τη ρήση του: "Όταν έχεις αμφιβολίες, πες την αλήθεια". #tsakalotos #Eurogroup».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσο «αντισυστημικό πείραμα» αντέχουμε ακόμα;
«Δεν είναι μόνο φαύλοι είναι και αμετανόητοι» σημειώνει η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Τι είπε για τα ελληνοτουρκικά και τη Μαρία Καρυστιανού
Ο αντισυστημισμός, η αντιπολίτευση και το διάστημα μέχρι τις εκλογές
Ιστορική μείωση ανεργίας, 500.000 νέες θέσεις εργασίας και έμφαση σε γυναίκες, νέους και μισθούς
Ο εισηγητής της ΝΔ στην Εξεταστική τονίζει τον διαχρονικό χαρακτήρα του προβλήματος και την επιλογή μεταφοράς του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
Όσα ανέφερε ο παρουσιαστής στη χθεσινή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και η απάντηση της βουλεύτριας
Συνεχίζεται ο διάλογος μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη – Ραντεβού σήμερα στις 11:00 στο ΥΠΑΑΤ
«Εθνική προτεραιότητα η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και η αποτρεπτική μας ικανότητα» είπε ο πρωθυπουργός
Ποιος είναι ο στόχος της πρωτοβουλίας της παράταξης Μπακογιάννη
Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για την τοποθέτησή της
Τι πρέπει να προσέξετε στη δήλωση ακινήτων
Mε αφορμή τη φύλαξη των υποδομών και του σιδηροδρομικού δικτύου του ΟΣΕ
«Αυτή ήταν μια ξεχωριστή συνάντηση Eurogroup για εμένα»
Ως εναλλακτικό πρότυπο, επικαλέστηκε το ευρωπαϊκό μοντέλο λιμενικής οργάνωσης
Συζήτησή με τον Ηλία Κανέλλη στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου δημόσιων εκδηλώσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Από πού παίρνει ψήφους η Καρυστιανού, χαμηλές πτήσεις για Τσίπρα και Σαμαρά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.