Visual Browsing
...ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου και η καταραμένη ομοφυλοφιλία

Χαράλαμπος Αθανασίου
Χαράλαμπος Αθανασίου © EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
Οποιοδήποτε πρόβλημα κρίσης μπορεί να έχει, είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι εμείς
  • A-
  • A+
0
Σχόλιο για τη δήλωση του Χαράλαμπου Αθανασίου πως από τότε που «καταργήθηκε η παρά φύσιν ασέλγεια εντάθηκαν τα φαινόμενα βιασμών».

Το ότι ο Χαράλαμπος Αθανασίου έχει διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων μπορεί εύκολα να μας κάνει να πιστέψουμε πως είναι ένας άνθρωπος τον οποίο δεν πρέπει να παίρνουμε πολύ στα σοβαρά. Στο κάτω-κάτω μιλάμε για το συνδικαλιστικό όργανο του οποίου έχει ηγηθεί και η Βασιλική Θάνου και το οποίο προσφάτως υποστήριξε έναν κατά συρροή δολοφόνο που θέλει να ανατρέψει το πολίτευμα της χώρας στον εκβιασμό που κάνει στο κράτος.

Το ότι ο Χαράλαμπος Αθανασίου έχει διατελέσει υπουργός Δικαιοσύνης δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Η δικαιοσύνη δεν θα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα (μπορεί και το μεγαλύτερο) προβλήματα της χώρας, αν είχε άλλους υπουργούς και στο κάτω-κάτω περασμένα ξεχασμένα. Τώρα πια δεν είναι υπουργός (χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα βελτίωση).

Μόνο που ο δικαστοπατέρας και πρώην υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος έχει δικάσει ανθρώπους και έχει αποφασίσει για το μέλλον τους και άρα και για το μέλλον των οικογενειών τους, τώρα ως βουλευτής της Νέας της Δημοκρατίας συναποφασίζει για το μέλλον ολόκληρης της χώρας (αν και σε αντίθεση με όσους δίκασε, οι κάτοικοι της χώρας τον επέλεξαν ως κατάλληλο να αποφασίζει για το μέλλον τους). Κατά συνέπεια, οποιοδήποτε πρόβλημα κρίσης μπορεί να έχει, δεν είναι μόνο ένα πρόβλημα του παρελθόντος ούτε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει μόνο ο ίδιος και ο περίγυρός του, αλλά ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι εμείς.

Όλα αυτά τα γράφω γιατί άκουσα τον πρώην δικαστοπατέρα και νυν βουλευτή να ισχυρίζεται, αναφερόμενος στις περιπτώσεις βιασμών που απασχολούν τη δημόσια σφαίρα, τη Βουλή και πια και τα δικαστήρια, πως «καταργήθηκε η παρά φύσιν ασέλγεια και εντάθηκαν τα φαινόμενα αυτά».

Σχετικα
Παρενόχληση ανηλίκων στο Βόλο: Στον εισαγγελέα η δικογραφία
Παρενόχληση ανηλίκων στο Βόλο: Στον εισαγγελέα η δικογραφία

Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε ακριβώς τι είπε ο βουλευτής της Νέας της Δημοκρατίας να σας το μεταφράσω: «αυτά τα κάνουν κυρίως οι ομοφυλόφιλοι, που πήραν αέρα επειδή τους αναγνωρίζουμε ίσα δικαιώματα» είναι η ακριβής μετάφραση, καθώς ο νόμος στον οποίο αναφέρεται ο βουλευτής Αθανασίου είναι αυτός που, μεταξύ άλλων, για ετεροφυλοφιλικές σχέσεις με ενήλικους θεωρούσε αρκετά τα 15 έτη ενώ για τις αντίστοιχες ομοφυλοφιλικές έβαζε ως όριο τα 17.

Και το πιο τρομακτικό δεν είναι ο παρωχημένος τρόπος σκέψης του βουλευτή της ΝΔ αλλά ότι αυτό που λέει είναι μια ξερή χαζομάρα, ακόμα κι αν είσαι ο πιο ομοεχθρικός άνθρωπος στον κόσμο. Κι αυτό γιατί η συντριπτική πλειονότητα των γεγονότων τα οποία συζητάμε έλαβαν χώρα πριν την «κατάργηση της παρά φύσιν ασέλγειας» που έγινε το 2015. Αν μάλιστα κανείς σκεφτεί ότι εκτός από την υπόθεση Λιγνάδη οι υπόλοιπες υποθέσεις για τις οποίες έχουμε ακούσει (και μάλλον σύντομα θα καταλήξουν στα δικαστήρια) αφορούν καραστρέιτ θεατρανθρώπους, η «ετυμηγορία» του πρώην υπουργού, πρώην δικαστή και νυν βουλευτή Αθανασίου είναι τρομακτική, όχι μόνο λόγω της ομοεχθρικότητάς της αλλά κυρίως λόγω του πόσο επιπόλαια και αστήρικτη είναι.

Χωρίς ούτε ένα τόσο δα στοιχείο, έτσι για ξεκάρφωμα, βρε αδερφέ, αποφαίνεται ότι για τους βιασμούς φταίει μια κατάργηση ενός νόμου που ήταν σε αχρηστία λόγω του παρωχημένου του περιεχομένου.

Σε κάθε περίπτωση, κι επειδή ο Αθανασίου θα παραμείνει βουλευτής μέχρι τις επόμενες εκλογές μπορεί, προκειμένου να φανεί κάπως χρήσιμος, να μας διασκεδάσει ξεκινώντας μια εκστρατεία με την ονομασία «Πνεύμα και Ηθική» και η οποία θα έχει σκοπό, εκτός από την επαναφορά της παρά φύσιν ασέλγειας (δεν είναι αστείο το πόσα πράγματα που κάνουν τα στρέιτ ζευγάρια χωρούν σ’ αυτό το «παρά φύσιν»;), τον διαχωρισμό των σχολείων σε αρρένων και θηλέων, την υποχρεωτική φούστα (όχι πάνω από το γόνατο, φυσικά) για τις γυναίκες, την επαναποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας και, γιατί όχι, την επαναποινικοποίηση της μοιχείας. Και μπράβο του. 

Δειτε επισης

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5