- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Περιστέρι: Σοκάρουν οι μαρτυρίες - «Με πάνες τα παιδιά 8-9 ετών, λειτουργούσαν σαν στρατιωτάκια»
Η μητέρα περιμένει και 7ο παιδί σε λίγους μήνες
Περιστέρι: Σοκάρουν οι μαρτυρίες - «Με πάνες τα παιδιά 8-9 ετών, λειτουργούσαν σαν στρατιωτάκια»
Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα 6 παιδιά στο Περιστέρι και την κακοποιητική συμπεριφορά από πλευρά των γονιών τους.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 και το «Πρωινό», τα δύο από τα έξι παιδιά πήγαιναν σχολείο με... πάνες και μάλιστα σε ηλικία 8 και 9 ετών. Όπως προκύπτει η οικογένεια περιμένει και έβδομο παιδί, την ώρα που οι γονείς καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών για πλημμεληματική έκθεση ανηλίκου.
«Τα παιδιά ήταν καχεκτικά, εμφανώς παραμελημένα με κατεστραμμένα δόντια, ενώ αισθανόσουν πως σε αυτά τα παιδιά ασκούταν μία ψυχολογική πίεση», τόνισε η γειτόνισσα, μιλώντας στην ίδια εκπομπή.
«Οι γονείς έπαιρναν από μία μερίδα φαγητό, έδιναν στα μικρότερα παιδιά και τα άλλα παιδάκια κάθοντας χωρίς να κουνιούνται, χωρίς να παραπονιούνται, χωρίς φαγητό. Και όταν τελείωναν οι γονείς του φαγητό, η μητέρα έπαιρνε άλλη μία μερίδα και την έδινε στα άλλα 4 παιδιά. Αυτό για μένα είναι κακοποίηση».
Το ζευγάρι δικάστηκε στο αυτόφωρο και η ποινή που επιβλήθηκε στον καθένα ορίστηκε ως μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ την ημέρα. Η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα έως την έφεση. Υπενθυμίζεται ότι τα έξι ανήλικα παιδιά έμεναν μαζί με τους γονείς τους σε δώμα ταράτσας. Έπειτα από καταγγελία κατοίκου της περιοχής, αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο και μπήκαν στο μικρό δωμάτιο όπου ζούσε η οικογένεια, με τα παιδιά ηλικίας από 3 έως 11 ετών. Τρία αγόρια και τρία κορίτσια φέρονται να ζούσαν σε πολύ άσχημες συνθήκες, μέσα σε ακαθαρσίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχαν να κάνουν μπάνιο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Που εντοπίστηκε για τελευταία φορά
Κομβικό σημείο της απόφασης αποτελεί η ερμηνεία των διατάξεων του ισχύοντος Ποινικού Κώδικα
Οι συνθήκες γύρω από το ατύχημα εξακολουθούν να διερευνώνται
Το ένα από τα επτά τραύματα προκάλεσε διάτρηση καρδιάς - Ο 50χρονος αμέσως μετά αυτοκτόνησε
Ο θείος της 45χρονης προέτρεψε όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, να το καταγγέλουν
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Υπέστη τεράστιο ψυχολογικό σοκ και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα
Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για τον θάνατό της
Σοκ στις Συκιές μετά την καταγγελία των γονέων της ανήλικης
Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. μπαίνει το σενάριο της ανθρωποκτονίας
Τι καταγγέλλεται για την πίεση που της ασκήθηκε εν ώρα εργασίας
Δεν υπήρξαν στοιχεία που να δείχνουν συστηματική κακοποίηση
Ο γυναικοκτόνος είχε περάσει από ψυχιατρική εξέταση
Σφοδρές αντιδράσεις από τους δικηγόρους των συλληφθέντων
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το παιδί δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή
Την Τρίτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Πειραιά
Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν μία μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο
Τραγική φιγούρα ο ανήλικος γιος της οικογένειας
Ο αστυνομικός βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο, αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το θύμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.