- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρέπει όλοι να αναγνωρίσουμε ότι το υπουργείο Υγείας και οι δομές του ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε, στο έργο τους για τη συγκομιδή και την περίθαλψη των τραυματιών. Όμως ο υπουργός κος Πολάκης το βράδυ στις 23/7 στη σύσκεψη (τηλεοπτικό σόου) στο κέντρο επιχειρήσεων απέκρυψε την αλήθεια για τους νεκρούς, ενώ ήταν ενήμερος. Μια αλήθεια που λογικά ήξεραν όλοι όσοι συμμετείχαν, και ανόητα αποφάσισαν να αποκρύψουν. Στις 23/7 από τις 23:18 το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρεται σε έναν νεκρό «σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές που πρόσκεινται στο υπουργείο Υγείας», στις 23:40 στη σύσκεψη ο κος Πολάκης αναφέρεται μόνο σε τραυματίες, και όλοι υποκρίνονται ότι δεν ξέρουν τίποτα.
Ο κος Πολάκης στο 02:46 στο βίντεο από τη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής αναφέρεται μόνο σε τραυματίες: «Κάποιοι βαριά τραυματισμένοι ήρθαν με το πλωτό του Λιμενικού. Και τώρα μαζεύονται οι άλλοι και τους φέρνουν στη Ραφήνα. Για να…Όποιοι είναι τραυματίες, Σισμανόγλειο, ΚΑΤ, Ευαγγελισμός είναι σε εφημερία και καλύπτουν, Αττικό και Θριάσιο από την άλλη πλευρά. Επίσης έχουμε τα 2 κέντρα Υγείας και με εθελοντική προσφορά, άνθρωποι που γύρισαν πίσω, των Σπάτων και της Νέας Μάκρης, που μπορούν να δεχθούν ελαφριά περιστατικά».
Όπως έχει γίνει γνωστό πια από τα ΜΜΕ από 21:50 μέχρι τις 22:30 το EKAB παραλαμβάνει τους 4 πρώτους νεκρούς, 22:30 τα ΜΜΕ ανεβάζουν ειδήσεις για νεκρούς. Σήμερα οι εργαζόμενοι στο ΚΕΕΛΠΝΟ και το ΕΚΑΒ και την ΠΟΕΔΗΝ άρχισαν να αποκαλύπτουν για σάκους περισυλλογής νεκρών που ζητήθηκαν και ότι στις 22:30 «ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ανθρώπινων απωλειών έτσι ώστε να ταυτοποιούνται οι νεκροί».
Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη μπορούσαν να βγουν να πουν την αλήθεια και όχι να παίξουν αυτή την κακοστημένη παράσταση on camera, κι ούτε τις επόμενες ημέρες να βγάλουν τη συνέντευξη τύπου περί εμπρησμών και να διοχετεύουν στα φιλικά ΜΜΕ fake news και φωτογραφίες από δήθεν εμπρηστικούς μηχανισμούς. Δεν κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, τα πήγαν ακόμα χειρότερα με τη διαχείριση της πολιτικής προστασίας (είχαν δώσει εντολή για εκκένωση 3 οικισμών στην Κινέττα το μεσημέρι, ενώ στο Μάτι και στον Νέο Βουτζά δεν αποφάσισαν εκκένωση των περιοχών), αλλά το σόου πάνω από τους νεκρούς δεν θα τους το συγχωρήσει κανένας. Ο κος Πολάκης (τουλάχιστον) πρέπει να αποπεμφθεί άμεσα. Αντί να αναλάβει την ευθύνη που του ανήκει και να παραιτηθεί, συνεχίζει να βρίζει. Κρίμα.
Ας σεβαστούμε τους νεκρούς. Ας αναλάβει την ευθύνη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του Νίκου Μπρουτζάκη
Εξήγγειλε την παρουσίαση εθνικού σχεδίου τετραετίας για παραγωγική ανασυγκρότηση και δίκαιη ανάπτυξη
Η Αθήνα δεν είναι η πιο ακριβή πρωτεύουσα της Ευρώπης. Είναι μία από τις πιο δύσκολες πόλεις λόγω του μισθού των κατοίκων της
Ο Περιφερειάρχης Αττικής ξεκαθαρίζει πως τα καμένα δάση δεν είναι «άδειος» χώρος
Η πιστοποίηση από την Κομισιόν ανοίγει τον δρόμο για φθηνότερη χρηματοδότηση
Η εθελοντική συμφωνία Πολιτείας και αγοράς φέρνει νέες εκπτώσεις στα ράφια
Η ανακοίνωση που υπογράφουν ως πρώην Γραφείο Τύπου της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία»
Σοφία Ζαχαράκη: «Η φοιτητική στέγη είναι πολιτική ισότητας»
Τι δείχνουν τα πραγματικά στοιχεία της Eurostat και του ΟΟΣΑ, σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας
1.044 επενδυτικά σχέδια μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων μέσω του «Attiki On»
Ο Νόαμ Κατζ ολοκληρώνει τη θητεία του στην Αθήνα - Δηλώνει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις διμερείς σχέσεις
«Πιλότος η Θεσσαλονίκη για τους περιφερειακούς κόμβους καινοτομίας», δήλωσε ο Σταύρος Καλαφάτης
Το υπουργείο Παιδείας εγκρίνει χρηματοδότηση 2,29 εκατ. ευρώ - Ζαχαράκη: Ίσες ευκαιρίες στις σπουδές
Νέες προσλήψεις και «πράσινο φως» για το Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο
Με περισσότερους πυροσβέστες, drone και εναέρια μέσα η νέα επιχειρησιακή εικόνα της χώρας
Ο Γερμανός φιλόσοφος μιλά στην ATHENS VOICE για τη νωθρότητα που γεννά η ευημερία, το AI slop και τον λόγο για τον οποίο κάθε Ευρωπαίος πολίτης θα έπρεπε να έχει κρατική συνδρομή στην τεχνητή νοημοσύνη
Τι να προσέξετε για να μη χάσετε την πληρωμή
Οι δύο τρόποι για να κάνετε την αίτηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.