TV & Media

MasterChef: Η τηλεθέαση στην πρεμιέρα - Golden Pin στη Βασιλική

Κάθε πότε έχει νέο επεισόδιο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To MasterChef έκανε πρεμιέρα με Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη
To MasterChef έκανε πρεμιέρα με Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη © YouTube/ MasterChef Greece

Το MasterChef έκανε πρεμιέρα και η Βασιλική ήταν η παίκτρια που ξεχώρισε και πήρε το Golden Pin από τον Σωτήρη Κοντιζά.

To MasterChef έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, το βράδυ. Οι φανατικοί του ριάλιτι μαγειρικής δεν έβλεπαν την ώρα να δουν το πρώτο επεισόδιο, καθώς το απολαυστικό trailer του MasterChef προκάλεσε μεγάλη προσμονή για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Το MasterChef 6 είναι διαφορετικό σε σχέση με ό,τι γνωρίζαμε. Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης υποδέχτηκαν τους παίκτες.

Βασική αλλαγή το Golden Pin. Κάθε κριτής έχει από ένα και όταν το δώσει σε έναν διαγωνιζόμενο, αυτός περνά απευθείας στο σπίτι του MasterChef. «Τρεις από εσάς που θα μας αποδείξετε με την προσπάθειά σας ότι έχετε έρθει για την υπέρβαση, δεν θα χρειαστεί να αποδείξετε τίποτα άλλο. Το Golden Pin είναι το εισιτήριό σας απευθείας για το σπίτι του MasterChef. Έχουμε από ένα και οι τρεις μας και θα το κερδίσει αυτός που το θέλει και το αξίζει περισσότερο» εξήγησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Με το «καλημέρα» του ριάλιτι μαγειρικής ξεχώρισαν ορισμένοι παίκτες, οι οποίοι και πέρασαν στην επόμενη φάση. Ένας, μάλιστα, από αυτούς πήρε και το Golden Pin.

Μιλώντας στους διαγωνιζόμενους στις auditions ο «θείος Λεώ» εξήγησε τους κανόνες, επισημαίνοντας: «Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πέρυσι δεν καταφέραμε να κάνουμε οντισιόν. Πίσω σας περιμένουν οι κουζίνες. Οι κριτές γνωστοποίησαν ότι τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

«Καλωσήρθατε στο MasterChef. Οι φούρνοι και τα μάτια του διαγωνισμού έχουν ανάψει για τα καλά. Ανάμεσα σας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ταξιδέψει από παντού και τους ενώνει η αγάπη και το πάθος για την γεύση.

» Έχουμε πάρει και φέτος όλα τα μέτρα ασφαλείας για να δώσουμε την ευκαιρία σε όσους περισσότερους γίνεται να διεκδικήσουν το τρόπαιο και τις 50.000 ευρώ» αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του MasterChef 6.

Οι βασικές αλλαγές του φετινού #MasterChefGR

Η Βασιλική Δροσάτου εντυπωπίασε στο MasterChef και πήρε το Golden Pin από τον Σωτήρη Κοντιζά

Μεγάλη εντύπωση έκανε η Βασιλική Δροσάτου. Η διαγωνιζόμενη μαγείρεψε συκώτι για τους κριτές. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν ο πρώτος που δοκίμασε το πιάτο και δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή του.

«Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα θα δηλώσεις και του χρόνου;», η ερώτηση που της έκανε. «Με αυτό δε θα πάρεις τρία ναι» πρόσθεσε. Λίγο αργότερα ο κριτής του MasterChef έδωσε στη Βασιλική το Golden Pin -εξέλιξη που της δίνει την απευθείας πρόκριση στο σπίτι. Ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε ότι είναι το καλύτερο πιάτο που έχει δοκιμάσει ποτέ στον διαγωνισμό, με τη Βασιλική να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της και να τον αγκαλιάζει.

Η Βασιλική Δροσάτου κέρδισε το Golden Pin στο MasterChef, εντυπωσιάζοντας τον Σωτήρη Κοντιζά
Η Βασιλική Δροσάτου κέρδισε το Golden Pin στο MasterChef, εντυπωσιάζοντας τον Σωτήρη Κοντιζά © Youtube/MasterChef Greece

«Έτσι όπως έψησες το συκώτι δεν ξέρω αν εγώ μπορώ να το ψήσω. Δοκίμασα το πιο ωραίο πιάτο στον διαγωνισμό» ξεκαθάρισε ο κριτής του MasterChef.

MasterChef 2022 - Επεισόδιο 1 - Βασιλική - Audition

Ο παίκτης του MasterChef με την ψαροταβέρνα «Μπόμπενα» όπου είχε φάει ο Σωτήρης Κοντιζάς

Τα βλέμματα τράβηξε και ο Δημήτρης Ταϊρίδης στην πρεμιέρα του MasterChef 2022. Ο 47χρονος διαγωνιζόμενος είχε ανοίξει μαζί με τη μητέρα του την ψαροταβέρνα «Μπόμπενα» στην Καισαριανή, η οποία έχει πλέον κλείσει.

Εφόσον κερδίσει το ριάλιτι μαγειρικής και γίνει ο επόμενος MasterChef θα ξανανοίξει με τα χρήματα από το έπαθλο το εστιατόριό του, στο οποίο είχε φάει στο παρελθόν ο... Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο Δημήτρης στην πρεμιέρα του MasterChef 6 ετοίμασε μακαρονάδα με γαρίδες. Το πιάτο του άρεσε στους κριτές και πήρε την ποδιά και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

MasterChef 2022 - Επεισόδιο 1 - Δημήτρης - Audition

Τι τηλεθέαση έκανε το MasterChef - Κάθε πότε προβάλλεται

Το MasterChef, στην πρεμιέρα του, κατέκτησε την κορυφή στο δυναμικό κοινό, με ποσοστό 21,9%, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα για την τηλεθέαση που έκανε το ριάλιτι μαγειρικής.

Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα προβάλλονται δύο επεισόδια την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00.

Όταν ολοκληρωθεί η φάση των bootcamps, το MasterChef θα προβάλλεται καθημερινά από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, ενώ την Κυριακή θα υπάρχει το καθιερωμένο MasterClass, με Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη να μοιράζονται μυστικά μαγειρικής με διαγωνιζόμενους και τηλεθεατές.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ