TV & Media

MasterChef: Παίκτρια κόπηκε για τέταρτη φορά - «Φταίει το μάτι»

Στην προηγούμενη audition είχε μαγειρέψει ως... Κυριακή

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Κέλλυ και η... Κυριακή στο MasterChef
H Κέλλυ και η... Κυριακή στο MasterChef © YouTube/MasterChef Greece

Στο MasterChef η παίκτρια Κέλλυ δήλωσε για τέταρτη φορά συμμετοχή. Κόπηκε ξανά στις auditions. Την προηγούμενη φορά είχε εμφανιστεί στους κριτές ως «Κυριακή».

Στο MasterChef η Κέλλυ από τη Θεσσαλονίκη δήλωσε συμμετοχή για τέταρτη φορά. Στο δεύτερο επεισόδιο μετά την πρεμιέρα του του ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο προβλήθηκε την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 το βράδυ, η Κέλλυ εμφανίστηκε για δεύτερη φορά στις auditions. Δυστυχώς για εκείνη, «κόπηκε» ξανά και δεν πέρασε στα bootcamp.

«Πιστεύω ότι ο επιμένων νικά και γι' αυτό βρίσκομαι εδώ για τέταρτη χρονιά. Είναι η δεύτερη τηλεοπτική εμφάνισή μου» δήλωσε η Κέλλυ στην κάμερα προτού εμφανιστεί μπροστά στους κριτές του MasterChef.

«Πιστεύω ότι φέτος είναι η χρονιά μου» είπε μεταξύ άλλων στους κριτές η παίκτρια. Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς δεν πείστηκαν ούτε αυτήν τη φορά από το πιάτο της (γεμιστές ελιές με κιμά και μυρωδικά) και δεν της έδωσαν ποδιά για να περάσει στην επόμενη φάση. Ο «θείος Λεώ», μάλιστα, θυμήθηκε την προηγούμενη εμφάνιση της, όταν είχε συστηθεί ως... Κυριακή και με ξανθό μαλλί.

Τι δήλωσε η Κέλλυ που κόπηκε για τέταρτη φορά στο MasterChef - Η ατάκα της για το μάτι

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι και φέτος εδώ. Είσαι πεισματάρα και πάρα πολύ καλά κάνεις. Βλέπω την εξέλιξη. Εδώ βλέπω μια Κέλλυ που έχει προσπαθήσει» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, απευθυνόμενος στην Κέλλυ, προσθέτοντας: «Δεν είμαστε ακόμα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Στο τέλος, πάντως, η Κέλλυ, έστειλε το μήνυμα ότι οι κριτές δεν θα «γλιτώσουν» εύκολα και θα την ξαναδούν σε περίπτωση που υπάρξει νέος κύκλος. «Αν γίνει 7, να με περιμένετε», είπε, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να της λέει ότι «θα έρθουμε να σε πάρουμε από το σπίτι σου».

«Είχα πιο μεγάλα όνειρα για αυτό το πιάτο» τόνισε ακόμη η παίκτρια που κόπηκε για τέταρτη φορά στο MasterChef, προσθέτοντας: «Πιστεύω ότι το μάτι ήταν αυτό, το οποίο με έκανε φέτος να μην προχωρήσω».

MasterChef 2022 - Επεισόδιο 2 - Κέλλυ - Audition

Όταν η Κέλλυ του MasterChef 6 συμμετείχε ως... Κυριακή στο MasterChef 4

Στον επίσημο λογαριασμό του ελληνικού MasterChef στο YouTube υπάρχει και η προηγούμενη audition που πέρασε η Κέλλυ. Ως... Κυριακή αυτήν τη φορά.
 
«Γεια σας. Είμαι η Κυριακή. Είμαι 34 ετών. Αγαπώ πολύ τη μαγειρική» είχε πει σε Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη στην audition που είχε κάνει για το MasterChef 4. Το πιάτο που είχε ετοιμάσει τότε ήταν φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας και lime. Ο Κοντιζάς, μάλιστα, της είχε ζητήσει να μην ξύνει με το κουτάλι το αντικολλητικό τηγάνι.
 
MasterChef 4 - Επεισόδιο 3 - Κυριακή - Audition
 
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ