TV & Media

MasterChef: Ο παίκτης που πήρε golden pin από τον Πάνο Ιωαννίδη

Το πιάτο που μαγείρεψε στους κριτές

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε στον Στάθη το Golden Pin στο MasterChef 6
Ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε στον Στάθη το Golden Pin στο MasterChef 6 © YouTube/MasterChefGreece

Ο Στάθης στο MasterChef πήρε το δεύτερο Golden Pin. Ο παίκτης μαγείρεψε μπακαλιάρο στους κριτές, εντυπωσιάζοντας με το πιάτο του τον Πάνο Ιωαννίδη.

Στο MasterChef δόθηκε το δεύτερο golden pin σε διαγωνιζόμενο. Μετά τη Βασιλική Δροσάτου που πήρε το golden pin από τον Σωτήρη Κοντιζά, ήταν η σειρά του Στάθη να περάσει απευθείας στο σπίτι του MasterChef.

Στην τρίτη οντισιόν του διαγωνισμού μαγειρικής ο Στάθης εντυπωσίασε τον Πάνο Ιωαννίδη. Ετοίμασε μπακαλιάρο σοτέ με ρεβυθόρυζο.

Όπως είπε, μαγειρεύει από τα 15 του χρόνια και το συγκεκριμένο πιάτο τού ξυπνά γλυκές αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια. Το φαγητό που μαγείρεψε, άρεσε πολύ στους κριτές. Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς είπαν «ναι».

Φανερά εντυπωσιασμένος από αυτό που δοκίμασε, ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε το golden pin στον παίκτη του MasterChef 6. «Είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει στο φετινό MasterChef» ξεκαθάρισε ο κριτής, απευθυνόμενο στον Στάθη, ο οποίος έγινε πατέρας πριν από 15 ημέρες.

MasterChef 2022 - Επεισόδιο 3 - Στάθης - Audition

Στο τρίτο επεισόδιο του MasterChef μεγάλη συζήτηση στα social media προκάλεσε η παίκτρια του MasterChef που μαγείρεψε @ρχ#δι@ καπαμά στους κριτές.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ