- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Πέθανε ο Φίλιπ Λάουρι, ο ηθοποιός που εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Coronation Street»
Κατέχει επίσης ένα σχετικό ρεκόρ Γκίνες
Πέθανε ο Φίλιπ Λάουρι ηθοποιός που εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Coronation Street»
Ο Φίλιπ Λάουρι, πρωταγωνιστής της σειράς «Coronation Street», πέθανε σε ηλικία 88 ετών.
Ο Λάουρι, ο οποίος εμφανίστηκε σε ηλικία 24 ετών στο πρώτο επεισόδιο της σειράς το 1960 ως ο αρχικός κακός της σειράς πέθανε την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του Mario Renzullo.
«Ο πελάτης μου και πολύ αγαπητός φίλος, ο αγαπημένος ηθοποιός γνωστός για τον ρόλο του Ντένις Τάνερ στο «Coronation Street», απεβίωσε χθες σε ηλικία 88 ετών», ανέφερε η δήλωση το Σάββατο 26 Απριλίου.
«Ο θάνατός του σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για τη μακροβιότερη σαπουνόπερα στον κόσμο, όπου έγινε ο ακρογωνιαίος λίθος της αφήγησής της».
Ο ρόλος του Ντένις Τάνερ έγινε κάτι σαν «εθνικός έρωτας» όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από περισσότερα από έξι δεκαετίες. Ο Λάουρι ο οποίος άφησε την σειρά το 1968, επέστρεψε το 2011, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ Guiness ως το άτομο με το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μεταξύ τηλεοπτικών εμφανίσεων ως ο ίδιος χαρακτήρας στην ίδια σειρά.
Αποχώρησε ξανά από το Coronation Street το 2014 καθώς ο χαρακτήρας του σκοτώθηκε.
Ο ηθοποιός είχε αρχικά κάνει οντισιόν για τον ρόλο του Κέν Μπάρλοου, ο οποίος τελικά πήγε στον Γουίλιαμ Λόουτς.
Γεννημένος στο Ashton-under-Lynne, κοντά στο Μάντσεστερ, φοίτησε στη Royal Academy of Dramatic Art (Rada), αφού η μητέρα του μάζεψε τα χρήματα για τα δίδακτρα. Οι πρώτοι του ρόλοι ήταν στο West End. Επίσης, εμφανίστηκε με τη Βικτόρια Γουντ σε αρκετές κωμικές εκπομπές της, όπως Pat and Margaret, Live in Your Own Room, Victoria Wood as Seen on TV και Victoria Wood's All Day Breakfast.
Ο Λόουρι επέστρεψε στη σκηνή τη δεκαετία του 2000 και του 2010, για ρόλους στα έργα της Αγκάθα Κρίστι «The Mousetrap» και «The Lady Vanishes».
Πηγή: Independent
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ίσως όμως η μεγαλύτερη ανησυχία να αφορά τη δημιουργικότητα
Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων - Πρεμιέρα 18 Δεκεμβρίου
Τι αφορά το deal που ανακοίνωσαν
Πολλοί πίστεψαν ότι θα γίνει το remake της σειράς
Όλα όσα αξίζουν μια θέση στη watchlist
Όταν ο Μπέργκμαν, ο Λιντς και άλλοι δημιουργοί ασχολήθηκαν με τη διαφήμιση
Θρήνος στον χώρο της υποκριτικής
O δημιουργός των «Breaking Bad» και «Better Call Saul» επιστρέφει σε μεγάλα κέφια
Οι πρώτες αναφορές προήλθαν από τον Γάλλο ειδικό στα media Κλεμάν Γκαρέν
Η διάσημη ηθοποιός θα ενσαρκώσει την αδερφή της Μορτίσια Άνταμς στη σειρά του Netflix
Η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Το Hawkins βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην απειλή του Upside Down
Το story της ηθοποιού στο Instagram
Η πρώτη εκφωνήτρια, η τηλεόραση των Ενόπλων Δυνάμεων και τα ιδιωτικά κανάλια
Η σειρά-προοίμιο του Game of Thrones επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων - Πότε κάνει πρεμιέρα
Γιατί οι σειρές γίνονται πιο εύπεπτες, πιο ίδιες και τελικά πιο «χαζές»
Το μήνυμα που θέλησε να στείλει στους θαυμαστές του
Νέα μελέτη προειδοποιεί
Νέα πρόσωπα και άλμα 10 ετών στην αφήγηση του Ιαπωνικού ιστορικού έπους
Αναλυτές επισημαίνουν ότι το Netflix έχει καταφέρει να βρει τη σωστή ισορροπία τιμών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.