Τεχνολογια - Επιστημη

Ετοιμάσου για το φετινό GameAthlon: Θα είναι το καλύτερο απ’ όλα!

Κερδίστε 16 δωρεάν προσκλήσεις για το event στις 2 & 3/6

29547098_1827832773915581_698147108_n.jpg
Έλενα Χάλαρη
ΤΕΥΧΟΣ 661
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
GameAthlon

Δηλώνεις gamer, είσαι tech-freak, λιώνεις στα eSports ή απλώς γουστάρεις την pop/cult κουλτούρα; Μήπως συνδυάζεις κάποια ή και όλα τα παραπάνω; Αν ναι, τότε το πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, 2 & 3 Ιουνίου 2018, θα σε βρει στο Φάληρο. Όχι σε κάποιο καφέ του Φλοίσβου, αλλά στο γήπεδο Tae Kwon Do όπου θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά το GameAthlon, η μεγαλύτερη ελληνική διοργάνωση γύρω από το gaming και την τεχνολογία.

GameAthlon

GameAthlon

Στην περσινή εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες ενώ οι εγγραφές αθλητών έφτασαν τις 1.468, αριθμός ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα. Φέτος οι διοργανωτές στοχεύουν σε ακόμη πιο εκτενές κοινό και ένα νέο ρεκόρ αθλητικών συμμετοχών. Και αν η αναμονή για τους 80 υπολογιστές και τις ισάριθμες κονσόλες του περσινού event μας φάνηκε κάπως μεγάλη -δεδομένης και της ανυπομονησίας μας-, τα νέα για φέτος είναι ευχάριστα, καθώς τα διαθέσιμα pc αναμένεται να είναι περισσότερα από 120 και οι κονσόλες τελευταίας τεχνολογίας πάνω από 130 αντίστοιχα.

Πρωτόγονη εμπειρία! GameAthlon 2018 Teaser Trailer

Στην έκτασης 3,5 στρεμμάτων Arena θα σε περιμένει η πιο πλήρης έκθεση προϊόντων gaming και τεχνολογίας. Και επειδή το gaming δεν εξαντλείται μπροστά σε κονσόλες, οθόνες και συσκευές, στο διάζωμα του χώρου θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις καλλιτέχνες και δημιουργούς, cosplayers, επιτραπέζια, μινιατούρες και ολόκληρες κοινότητες της pop/cult κουλτούρας.

GameAthlon

Το Σάββατο 2 Ιουνίου στο 360 stage της διοργάνωσης θα ανέβουν ΥouTubers, Influencers, Pro Gamers και δημοφιλείς περσόνες για ένα μοναδικό gaming show. H μέρα θα κλείσει με την παρουσίαση των πρώτων βραβείων gaming, για τα οποία ψηφίζει το κοινό στο youtour.gr.

Gameathlon Summer 2018 - Official Trailer

Παρουσία στην διοργάνωση θα έχουν ελληνικές start-ups καθώς και οργανισμοί από το χώρο των δημιουργικών και ψυχαγωγικών βιομηχανιών.

GameAthlon

GameAthlon

Είτε είσαι ο gamer-θρύλος της παρέας είτε όχι, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου στα διαγωνιστικά τουρνουά powered by Γερμανός, διεκδικώντας χρηματικά έπαθλα. Αν πάλι δεν σταθείς τυχερός, μπορείς να πνίξεις τον πόνο σου σε μια δροσερή Fanta από το #RFRSH Point της εκδήλωσης. Η Athens Voice είναι χορηγός επικοινωνίας.


Προπώληση εισιτηρίων στο Viva.gr (day pass 5€, weekend pass 7,50€) . Εισιτήρια διαθέσιμα στα ταμεία του event στην τιμή των 6€, εκ των οποίων το 1€ θα δίνεται απευθείας στο Make A Wish Foundation ως δωρεά.


Για να κερδίσεις μία από τις 16 μονοήμερες δωρεάν προσκλήσεις: Στέλνεις ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμό σου, γράφοντας “GameAthlon” στο θέμα, μέχρι τις 30/05, στις 11.00 το πρωί. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email και τα ονόματά τους θα βρίσκονται στη reception.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ